Şimdi Ara

[MARS] SeRvErInDe SaTıLıK 80 LwL HybRiD ChaR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar char mars serverınde olup 23 dunluk plus premıumu ayrıca yanında sp tıcketı vardır charda korsan kıyafetı tavsan mevcuttur fıyat olarak 300 Ytl dusunuyorum almak ısteyenler burdan bana ulassın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estatares -- 4 Mayıs 2008; 21:55:27 >

• charın bı fotografını koyabıldım pc bıraz kasıyo ısteyen olursa burdan ulassın msn den verırım dıer resımlerı
  • resimleri koy daha 2 msjın var kimse inanmaz gibime gelioayrıca kurallarda var üst konu ya bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: white_wolf_

resimleri koy daha 2 msjın var kimse inanmaz gibime gelioayrıca kurallarda var üst konu ya bak

kardes ben bu sıteye 1 yıldır uyeyım ole olur olmaz cevap yazmam ısteyen olursa bana ulassın
  • up:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: estatares

quote:

Orjinalden alıntı: white_wolf_

resimleri koy daha 2 msjın var kimse inanmaz gibime gelioayrıca kurallarda var üst konu ya bak

kardes ben bu sıteye 1 yıldır uyeyım ole olur olmaz cevap yazmam ısteyen olursa bana ulassın

Katılım zamanı: 7 Ocak 2008 ..
  • BE ALMAYI DÜŞÜNÜRÜM İSTERSEN 65 LV FUL İNTLE TAKAS EDEK ÜSTÜNE PARA DA WERİRİM 12 k mp si war 5 k canı war serveri persia düşüünürsen ekle beni mad_trigger@hotmail.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK 10 LVL KLAN
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Katılım zamanı: 7 Ocak 2008;

bu 1yıl oluorsa ben asırlıık üyeyim banada hiç inandırıcı gelmior açıkcası huylandım da diyebilirim.
    charın 80 lvl oldugu bile belli deil
  • fake in kralı
  • tum resimleri koyuyorum bekleyın bu kadar dır dır edeceksenız
  • up
  • Noldu resimlere?
  • uppidi
  • char satıldı kilit plz
  • 76 GLAVİE WAR İSTERSEN TAKAS EDELİM EKLE MSN Mİ mad_trigger@hotmail.com
  • la mehmet hiybirmiydin sen vaybee neyse hadi hayirli olsun inş bir an once satarsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: FasTGT

la mehmet hiybirmiydin sen vaybee neyse hadi hayirli olsun inş bir an once satarsin

kanka sattım charı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.