Sen de haklısın. Bizleri bu hale getiren editörler gazete manşetleri haber manşetleri filan dolduk ara ara tahliye ediyoruz :/ Benim gözümde kadın erkek eşit yaklaşırım ama nihayetinde kadın erkek eşit değildir ve kaçınılmaz tutumlara vesile ettiren de bireysellerin kendisidir. Pozitif ayrımcılık veya politik doğruculuk üzerine neler neler yaşanıyor on yıllardır Türkiye dahil dünyada da ... Kurtarıcı kahramanlık filan zaten öyle bir niyetim de yoktur. Söz konusu editörü ben de hatası varken hakkıyla eleştirdim. Liyakatsızlık mesleki tutku noksanlığı ile eleştirmişliğim 1-2 içinde olmuştur. Derle ya yiğidi öldür hakkını yeme .. Ben de bu var ... Paso iyi paso kötüleme tu kaka demem. Bozuk saat bile vakti günde 2 defa doğru gösteriyor ... Meziyet bazen de bu 2 defaları yani kumsalda farklı kum tanelerini de beyan edebilmek vs ... Algınızla yargılama kısmı da patlamış :) |
Mars'ta ilginç keşif: Perseverance keşif aracı, antik yaşama dair kalıntılar buldu (2. sayfa)
-
-
Nasa'ya para lazım olmuştur. Ara da ilgi çekmek lazım. Birşey bulmazsan para mı verirler... :)
-
Üslup kişinin karakterinin göstergesidir. Sana zorla inan diyen mi oldu da hırsla hakaretle yazıyorsun? Ben inanç penceresinden açıkladım. Kaynağı her şeyin yaratıcısı olarak dinin her şeye cevabının olması normal. Dindar bir alim dediğin de üzerine düşeni yapmıyorsa neden ve nasıl sonuç alsın? Dünya sebep-sonuç ilişkisi üzere yaratılmış. En büyük kafir de olsa yaptığı çalışmanın meyvesini alır. Bir insanın iman etmiş olması onu mucize sahibi ya da her konuya hakim mi yapıyor da böyle bir beklentiye giriyorsun? Dünya bir tarladır, ekmeyene mahsul yok. Bu hem maddi, hem manevi boyut için geçerli. Allah kainat kitabını onun isimleriyle, ilimle okumamızı istiyor. Müslümanım diyen insanlar bunu hakkıyla yapmıyorsa, bir inançsız ise materyalist, inkarcı gözle de olsa araştırıyorsa, sonucunu alacak olan tabi ki o inançsız kişi olur.
Ayrıca sarık şalvar laboratuvar ne alaka yaa, bu nasıl bi cehalet? Hadi sarık neyse de şalvarın dinle alakası ne? Şimdi moda diye yüksek ücretlere satıp giyiyorlar şalvarı. Git onlarla kavga et. Yıl 2024 olmuş, halen din konusu geçince tek anladığınız sarık şalvar mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commander Keen -- 29 Temmuz 2024; 16:52:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bre cahil.
K9nu din degil ki mars =bilim...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hadi ya. Şoktayım şu an. Mars=Tavla değil miydi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nasa turkıyeyı araştırsa daha ilginç keşifler olabilir. Durduk yerde göbeklitepe falan çıktı misal
-
Yok öyle bir şey insanlar ile alay ediyolar
-
Forumun enteli de siz misiniz hocam
-
Göreceli öyle görünüyorsam vay halimize!
-
şu silinen mesajımı siz sildirdiyseniz "size", yönetim kendisi sildiyse "onlara" yazıklar olsun...
arkadaş, bir üyeye cevap yazıyoruz, onlar bize karşılık veriyor, bizim cevap silinince biz p.. gibi ortada kalıyoruz... var mı böyle bir iş ya...
korkaklık resmen...
-
Yorum mis gibi giderken bayan olarak yakıştıramadım ile lost finaline döndü.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
@srkn
Ben sildirmedim. Ergen literatüründeki gibi Meriçlik yapmadım ...
Ama silinmesi de olağan karşıladım. Yersiz bir eleştiri idi . Benzerini ben de yapmıştım ama usulce argümanlarıyla.
Polemik yapmayın bence ...
İfadeniz gitmiştir. Emin olun o silinen cevaplar bir süre zaten bahsi olan kişi ( dişil editör ) bile görüyordur. Sıradan kişiler sadece göremez.
Benimki de aylar öncesiydi eleştirdim aynı kişi biraz daha hafif dozda üslupta belki de silinmiştir de ... Ben dert etmedim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X