Bildirim
Marshall Woburn speaker
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Berbat bir bluetooth hoparlör.. Hem de tek kelimeyle berbat.. Marshall bluetooth hoparlör işine girmeyi versin gitsin kendi işini yapsın. -
peki üstad evde ağırlıklı müzik dinlemek için bu kategoride ne önerirsiniz. Bende harman onyx studio var ses güzel ama
volume biraz bu ürüne göre düşük kalıyor? hem yüksek ses hemde kaliteli ne olabilir acaba? -
Harman Kardon Go+Play
Bowers and wilkins zeppelin
Bose Sounddock 10
Jbl OnBeat Extreme
Bunlar piyasadaki iyi docking stationlardan bazıları.. Volume seviyeleri de oldukça tatmin edici yani daha doğru bir tabirle çıkış güçleri yüksek. -
Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama sesi gidin deneyin hepsini denedim woburn gibi bass verenini görmedim woburn iyidir.quote:
Orijinalden alıntı: atalayalper
Harman Kardon Go+Play
Bowers and wilkins zeppelin
Bose Sounddock 10
Jbl OnBeat Extreme
Bunlar piyasadaki iyi docking stationlardan bazıları.. Volume seviyeleri de oldukça tatmin edici yani daha doğru bir tabirle çıkış güçleri yüksek. -
quote:
Orijinalden alıntı: tourgod
Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama sesi gidin deneyin hepsini denedim woburn gibi bass verenini görmedim woburn iyidir.
Alıntıları GösterHortlatıyorum ancak, arkadaş haklı. Woburn ve Woburn 2 kullanmış biri olarak piyasadaki bluetooth içerikli en iyi hoparlörlerden diyebilirim. Tabi parası da iyi ama, cihazın ses kalitesi, tokluğu harika. Lütfen Mediamarkt'ta falan dinleyip kendi kulağınızla şahit olun. İnsanları yanlış yönlendirmeyi de bırakın berbat vs. diyerek.
-
Not: yaklaşık 4 yıldır Woburn kullanıyorum hala aynı kalitede hala aynı netlikte. 1500 tl ye aldığım woburn şu anda 29 binden satılıyor ülkemizin hali hayret verici.
-
1 ay önce Hepsiburada sitesinde Luxuryaudio'dan 25000 TL'ye aldığım cihaz şu anda Media Markt te 18000 TL
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X