Tek korkum aman paramız gitmesin diye düşünmeleri.
Arkadaş hiç mi taraftarı düşünen yok bu oy verenlerde kim istiyor bu A. Öztürk'ü taraftardan yüzde kaçı ister. Ben Adnan Polat'ın çoktan %70-80 fark atacağını düşünürken neredeyse kafa kafaya gidecek. Taraftarı düşünmeden oy verenlere kocaman bir
quote:
Orijinalden alıntı: Balotelli
quote:
Orijinalden alıntı: Exhell
Hangi kanaldan takip ediyorsunuz? GSTV de paralı oldu sanırım
Tek korkum aman paramız gitmesin diye düşünmeleri.
Gökay yeter
Başkan önde yeniden. Şu andan sonra baya zor öztürkün başkan olması.
Ohh bu da iyi oldu.
SANDIK 14 SARI 95 KIRMIZI 106 BEYAZ LİSTE 5 İPTAL 4
yürü be adnan
10 sandık kaldı sandık başına 34 fark atması lazım Adnan Öztürk'ün bence koptu yarış artık geçemez gibi Adnan Öztürk oh be rahatladım yeniden Adnan Polat !
SANDIK 14 SARI 95 KIRMIZI 106 BEYAZ LİSTE 5 İPTAL 4
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: chakra
Adayların birbirine duyduğu saygıyı burada siz onlara göstermiyorsunuz.
Adnan Polat'ın kazanmasını istesem de eğer Öztürk kazanırsa saygı duyar tebrik ederim. Sonuçta düşman değil, Galatasaray başkanı olacaktır. Gayet güzel hazırlandılar, çalıştılar, çok iyi bir yönetim kadroları var.
Çok güzel, heyecanlı bir başkanlık yarışı oluyor. Hangisi kazanırsa kazansın öbürünün elini havaya kaldıracaktır. Bu Galatasaray'lılık asaletini siz de gösterin ve kazanmasını istemediğiniz adaya da saygı gösterin.
Saçma. Bu takımı bizde destekliyoruz. Seçilecek yönetim sırf liseliler istedi diye olacaksa tepki göstermek en büyük hakkımız. Bu kulüp televizyon programlarında borç batağındayken yardım toplarken nerdeydi kenyonu öztürkü?
Aynen yardım toplarken diğer kulüplerden alay konusu olmuştuk Adnan Polat başkan olduktan sonra şu tüzükte liseliler ilgili yaptırıma gitsin
Bu arada bjk maçı 2-2 oldu.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Exhell
Hangi kanaldan takip ediyorsunuz? GSTV de paralı oldu sanırım