beyaz liste ne oluyor arkdaslar biri açıklayabilir mi?
Polatın 3 oy daha öne geçmesi önemli değil. Yeterki adnan öztürk farkı kapatmasın.
Süper oldu bu. Artık geri kalan sandıklarda öztürkün 29 fark yakalaması gerekio . buda biraz zor gibi.
SANDIK 13 SARI 102 KIRMIZI 105 BEYAZ LİSTE 3 İPTAL 1
Böyle gitmesi lazım ama son sandıklar Adnan Öztürkün lehine çıkması bekleniyor
Artık kalan her sandıktan 30 oy fark atmalı Öztürk, kazanmak için.
Adayların birbirine duyduğu saygıyı burada siz onlara göstermiyorsunuz.
Adnan Polat'ın kazanmasını istesem de eğer Öztürk kazanırsa saygı duyar tebrik ederim. Sonuçta düşman değil, Galatasaray başkanı olacaktır. Gayet güzel hazırlandılar, çalıştılar, çok iyi bir yönetim kadroları var.
Çok güzel, heyecanlı bir başkanlık yarışı oluyor. Hangisi kazanırsa kazansın öbürünün elini havaya kaldıracaktır. Bu Galatasaray'lılık asaletini siz de gösterin ve kazanmasını istemediğiniz adaya da saygı gösterin.
belli olmaz arkadaşlar daha.öztürkün kozları son sandıklarda olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: Albino78
bişeyler yap haldun
Maç konusundan daha heyecanlı
önemli olan saygı gösterip göstermemek değil kaç kere olay oldu yok liseli yok liseli değil ya liseli olmayanlar galatasaraylı olamaz mı arkadaşım neden bu kadar uzatıyorlar ayrıca gs kulüp olarak borç batağı içerisindeyken kim geldi ben başkan olacagım dedi şimdi takım düzlüğe cıktı kaymağından yemek isteyen insan çok..
biride şu beyaz listenin ne olduğunu söylese fena olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: chakra
Adnan Polat'ın kazanmasını istesem de eğer Öztürk kazanırsa saygı duyar tebrik ederim. Sonuçta düşman değil, Galatasaray başkanı olacaktır. Gayet güzel hazırlandılar, çalıştılar, çok iyi bir yönetim kadroları var.
Çok güzel, heyecanlı bir başkanlık yarışı oluyor. Hangisi kazanırsa kazansın öbürünün elini havaya kaldıracaktır. Bu Galatasaray'lılık asaletini siz de gösterin ve kazanmasını istemediğiniz adaya da saygı gösterin.
Saçma. Bu takımı bizde destekliyoruz. Seçilecek yönetim sırf liseliler istedi diye olacaksa tepki göstermek en büyük hakkımız. Bu kulüp televizyon programlarında borç batağındayken yardım toplarken nerdeydi kenyonu öztürkü?
Valla ben yönetimden memnunum inşallah Adnan Polat devam edecek. (ki öyle oldu diyebiliriz artık) ne yalan söyleyeyim en çokta Haldun abimiz için istiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: troy
arkdaslar bu beyaz liste ne oluyor?
Yanlış olmasın ama benim anladığım kadarıyla bu kişiler yeni liste yapıyorlar.
Seçimlerden önce Adnan Öztürk'ün kazanacağına ihtimal bile vermiyordum çünkü elle tutulur projeleri yok , listesinde isimler Adnan Polatın listesinin çok çok altında ama bunlar oyun yapmışlar eğer seçilirse tüzükde oynamalar yapılıp tamamen liselilerin eline geçebilir onlarda okulun takımı yaparlar purolarıyla locadan takip ederler kendi takımlarını seçilirse muhtemelende yapacaktır çünkü başka türlü bu kişinin GS a başkan olması imkansız..Bu okulun nasıl bu kadar ayrıcalığı var anlamıyorum kıytırık bir lgs,sbs,oks gibi sınavla öğrenci alınan bir okul.
bence panik yapmayalım Adnan polat kazanır
quote:
Orijinalden alıntı: Alp
3 oy, 3 oydur.
quote:
Orijinalden alıntı: Balotelli
quote:
Orijinalden alıntı: chakra
Saçma. Bu takımı bizde destekliyoruz. Seçilecek yönetim sırf liseliler istedi diye olacaksa tepki göstermek en büyük hakkımız. Bu kulüp televizyon programlarında borç batağındayken yardım toplarken nerdeydi kenyonu öztürkü?
katılıyorum balotelli aynı şeyleri bende yukarıdaki mesajımda belirttim zaten eğer biz taraftar olarak müdahele etmezsek man.utd ye döner iş.
Neyse ben maça gidiyim birilerinin rakip takımları analiz etmesi gerek[sm=icon_smile_big.gi f]
NOT:süper maç oluyo
quote:
Orijinalden alıntı: BéTo_GS
quote:
Orijinalden alıntı: Albino78
bişeyler yap haldun
2 sene önce kulüp borç batağındayken neden çekildiğini bir açıklasın önce ....
Galatasaray kimsenin malı değildir hel ki liselilerin hiç değildi . Bu kafatasçı zihniyet değişecek ...