Lanet olsun bu liselilere sanki Galatasaray babalarının malı.Ozaman takımıda liseliler tutsun sadece
Aslında tam olarakta öyle bir his var dostum liseliler arasında. O liseye girince herkesten daha Galatasaray`lı olduklarını sanıyorlar. Bir çoğu baba parasıyla forma maç bileti vs almış öyle büyümüş insanlar. 6 gün çalışıp para biriktirip 7. gün o paranın tamamıyla bilet alan insanlar onlar için başka takım taraftarı gibi gelir. Bencillik diz boyudur ama adı asalettir, kessen damarlarında sarıyla kırmızıdan başka renk yoktur ama bilmezler zira o damarları asla kesmezler...
Farkın kapanması için her sandıkda 28 farkla kazanması gerekiyor Öztürk'ün. Hemen umutsuzluğa kapılmayalım.
13. sandıkta da sanki sarı pusulalar daha önde GSTV de canlı yayınlanıyor
Başkan 2 sandıktan daha lider çıksa yeter.
Yazıklar Olsun
Polat alır ve Öztürk kenyonunu alıp gider
Bu gidişata göre az bir fark ile Polat olacak.
Eğerki Polat başkan kazanırsa yapacağı ilk iş ne Riva ne TTArena nede buna benzer başka bi proje olmalıdır.İlk yapıcağı iş şu seçim olayına bi düzenleme getirilmeli gerekirse GSBonus Card ı olan tüm Galatasaray lılar oy kullanabilmeli. bkz. Atatürk
13. sandık Adnan Öztürk: 102 Adnan Polat : 105
Yazıklar olsun bu liselilere..Adnan Polat'ın ne kötülüğünü gördünüz..
Ben sabahtan beri bir yerlerimi yırtıyordum 10.sandıktan sonra görürsünüz diye alın işte
TOPLAM AÇILAN SANDIK SAYISI 13
SARI 1230
KIRMIZI 1558
KIRMIZI 105 SARI 102
FORZA POLAT
GENEL TOPLAM
1558 KIRMIZI 1230 SARI
328 FARK
quote:
Orijinalden alıntı: carisma2050
Oleyyyyyyyyy
3 oy, 3 oydur.
Evet başkan öne geçti yeniden. 1 sandık daha önde olursa seçimi alır.
İnşallah Öztürk gibi saçma sapan bir sonuç çıkmaz.Ancak bu kongre camiada Brütüslerin ne kadar fazla olduğunu resmen ve alenen ortaya çıkardı.İnanılır gibi değil yemin ediyorum inanılır gibi değil klüp batarken adam bulama biri gelip klübü çok kısa sürede yine en tepeye getirsin sonra yine akbabalar uçuşsun klübün tepesinde.
Aynısını değil ama benzerini Mehmet Cansun da yaşamıştı sonrasını biliyoruz.
adnan başkan seni seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
3 farkla Polat geçti iyi oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: carisma2050
Az da olsa öndeyiz.
2-3 sandıktan fark atarak çıkarsa tekrar başkan olur.