Adnan Öztürk'e neden bu kadar oy verildiğini anlamak mümkün değil. Adam Cem Uzan gibi vaat vererek seçime girdi.
liselilere verdikleri vaatler sayesinde
fark hızla kapanıyor...
yazıklar olsun bu kongreye bea hiç bukadarını bekliyordum
Vallahi ne kadar inanırsınız bilmiyorum ama son sandıklarda adnan öztürkün bariz bir üstünlüğü olucakmış kaynağı isterseniz galatsaray lisesinde mezun oy kullanan bir yakınım bende yeni öğrendim oy kullandığını herkes öztürke vericekmiş hepsi öztürkü bekliyor başkan olarak.
Her sandıkta ortalama 28 fark olursa Öztürk kazanıyor ... 24 sandık açılıyor değil mi ?
kalan sandıklarda öztürkün her sandıkta ortalama 25-26 oy fark atması lazım geçebilmesi için böyle de bakabiliriz.
Zaten şu liselilerden çektiğimizi kimseden çekmiyoruz benim görüşümce.
Toplamda fark 325 olmuş. Adnan Öztürk her sandıkta 20 oy fark atsa 24 sandık sonunda yine yetişemez. Tabi bu şekilde umut ediyoruz.
Arkadaşlar beyaz liste ne oluyor?
bişeyler yap haldun
quote:
Orijinalden alıntı: jackosman
Her sandıkta ortalama 28 fark olursa Öztürk kazanıyor ... 24 sandık açılıyor değil mi ?
Aynı tesbit olmuş ama sen önce davranmışsın
12. sandık
polat:91
öztürk :109
harbi beyaz liste ne oluyor beyler
12. sandık
quote:
Orijinalden alıntı: berezilya
12. sandık
arkdaslar bu beyaz liste ne oluyor?
Lanet olsun bu liselilere sanki Galatasaray babalarının malı.Ozaman takımıda liseliler tutsun sadece
Adnan öztürkün vaatleri olan Peter Kenyon ve diğerleri Chelsea ve Manu da çalıştılar değilmi?
Manu 750 milyon sterlin borcu vardı galiba Chelsea nin borcu baya varmış ama ne kadar olduğunu bilmiyorum
bu adamlar gelir bizide 750 milyon euro borca çıkartır gider nasıl Chelsea ve Manu dan yollandıkları gibi