Şimdi Ara

Mart 2012 segment segment otomobil satış rakamları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
10.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1.6 TDI + DSG seçeneğinin de gelemsiyle Passat'a segmentinde yaklaşabilecek bir araç yok. En geniş motor + şanzıman seçeneklerini sunan model.

A6 yeni çıktı, yüzü çok yeni ama eskimeye yüz tutmuş E serisine bile yaklaşamıyor.

D-segmentinde Mondeo diye bir aracın olduğu unutuldı gitti sanırım .

C-segmentinin tepesinde Linea-Fluence, D-segmentinde Passat, B-segmentinde de Symbol'ü görmekten kusacam artık .
  • Latitude cidden sasirtti. Bir ara 508 ve C5 listede kendine surekli yer buluyorlardi simdi yoklar. C5 in yuzu eskise de 508 i listede gormeyi beklerdim.

Bu ay BMW atagi olmus. Son aylarda Mercedesler ondeyken D-E segmentinde bu sefer onlar onde.

Focus bu fiyatlarina ragmen her ay sadece sedan haliyle bile listede kendine yer buluyor. Helal olsun. Zaten yollarda da iyiden iyiye gormeye basladim. Civic de dizeli olmamasina ragmen ilk beste. LPG uyumlu motoru sagolsun.

Jetta ve Golfu ise yine listelerde goremedik. Dogus otomotivin arac getirmeyerek amaclarinin ne oldugunu anlamak cidden guc.
  • ODD'nin , her markanın her modelinin kaç tane sattığını gösteren bir raporu var sanırım ama ben bulamadım.Bir linki varsa paylaşabilir misiniz?
  • Hey gidi Toyota hey.geçen sene c sınıfında ilk 2 ye 3 e oynayan Corolla'yı arkası kesilmeyen zamlarınla ne hale getirdiğine bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2lu

Her ay bir arkadaş açıyordu bu konuyu. Bu kez kendi hazırladığım datayı ilk ben paylaşayım :)

Elinize sağlık Tulu Bey,
    Emeğiniz için teşekkürler.
    ODD raporlarına ulaşamadığımız için,
    sizin hazırladığınız tabloları
    http://www.tuludarican.com vehttp://www.arabam.com/edergi
    adreslerinden alıp burada paylaşıyoruz.
    Önümüzdeki aylarda da paylaşımlarınızın devamını bekleriz.

• birşeyi merak ediyorum bu satış rakamlarının içinde grey marketler de dahil mi
  • Listeler hakkında benim düşüncem Türk insanının ne kadar sabit fikirli olduğunu ispatladığı yönündedir.

Örneğin Mondeo ve 508 gibi, D segmentinin fiyat/performans oranı son derece yüksek 2 üyesi listelerde yok. i40 da o listede ne yaparsa yapsın ilk 3'e giremez diye düşünüyorum.
    i30 gibi son derece başarılı bir araç, hiç bir zaman listede liderliğe oynayamayacak diye düşünüyorum. Ondan daha kalitesiz olan Elantra her zaman i30'un üzerinde olacaktır. Tıpkı Fluence'ın Megane'ın önünde olması gibi.
    i30'u bu kadar öven ben; B segmentinde i20'in 5. sırada olmasına ise şaşırıyorum. 207, Punto vb araçların daha önde olmasını beklerdim açıkcası.
    Latitutude bir ara C segmenti fiyatına satıldığı halde, listede bir türlü zirveye çıkamadı. İlk kez 2.'liğe yükselmiş...
    3008'i yollarda çok görüyorum ama nedense yollarda hemen hiç görmediğim SUV'ların gerisinde kalıyor. Acaba Ankara'daki durum Türkiye'yi yansıtmıyor olabilir mi diye düşündürüyor insanı.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.