Şimdi Ara

Mart 8-31 World ile yapılan ilk 100 TL'lik alışverişinizden sonra her 100 TL'lik alışverişe 10 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
7
Favori
14.339
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herhangı bir opetten yapıcagım world card ile yakıt alısverısı bu kampanyaya girermi dostlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: v4science

quote:

Orijinalden alıntı: hakan_80

Arkadaşlar şuan sihirlikazan.com da world karta gram altın kargo dahil 12 taksitle 100,89 tl ye geliyor.
    Sihirlikazandan yapılan alışveriş bu kampanyaya dahil olur mu acaba.
    Sihirlikazan sitesi hakkında ne düşünüyorsunuz bir arada forumda epey alışveriş yapan olmuştu sanırım.

Birde üye ol 5 Tl kazan diyor sitede üye oldum ama 5 TL vermedi...

Ben de uye oldum, bana da 5 TL vermedi. Ayrica uye isyerleri arasinda bulamadim. Daha once sihirlikazan tecrubesi olan var mi?

sihirlikazan çok sağlam bir sitedir. bu zamana kadar yaptığım alışverişlerde on numara idiler. fakat kampanya kapsamında vakıfkartın sitesinde adı geçmiyor

• günaydın arkadaşlar.sanal pazardaki satıcı ile görüşüp ondan 10 tane gram alsak hepsini toplu kargo yapsa bi indirim yapar mı ne dersiniz? birde dün kampanya mesajını attım morhipodan 100 tl lik alışveris yaptım ardından kampanya mesajı geldi mesaj atın katılın diye onuda anlamadım.akşam internetten baktıgımda provizyonda bekliyor diyordu.üye işyerlerinin işlemi hemen geçiyormuydu yoksa morhipo dahil değil mi? ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_80

Arkadaşlar şuan sihirlikazan.com da world karta gram altın kargo dahil 12 taksitle 100,89 tl ye geliyor.
    Sihirlikazandan yapılan alışveriş bu kampanyaya dahil olur mu acaba.
    Sihirlikazan sitesi hakkında ne düşünüyorsunuz bir arada forumda epey alışveriş yapan olmuştu sanırım.

Birde üye ol 5 Tl kazan diyor sitede üye oldum ama 5 TL vermedi...

Sihirlikazan sitesinden önceden çok alışverişim oldu . Site çok güvenilir , ekstrelerde Baran İletişim olarak gözükmekte . Sektör olarak iletişim , elektronik yada bilgisayardır. Riske girmeye deymez ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gumus299

quote:

Orijinalden alıntı: beyaztebeşir

Arkadaşlar, world un "mart kapıdan" kampanyası ile bu kampanya birleşir mi?Önce 100 l alışverişten sonraki alışverişimiz parça parça olmak zorunda mı?Tek bi yerden 1000 lira olsa 100 lira puan oluyor mu?

zaten şuanda sadece mart kapıdan kampanyası var.
    11 adet 100 tl nin üstünde alışveriş olması gerekiyor.üye işyeri olması gerekiyor ve yukarıda belirtilen işyerlerinden olması gerekiyor.aynı gün 11 kez aynı üye işyerinden yaparsanız o da olmaz.farklı üye işyerlerinden aynı gün yaparsanız olur.
    altın alarak puan kazanmak istiyorsanız aynı en farklı üye işyerlerinden en fazla 3 adedine izin verir. 4. süne provizyon vermiyor.

dostum ben şimdi kuyumcu arkadaştan farklı günlerde 11 kez 100 tl alışveriş yapsam 100 tl puan kazanamıyormuyum bunu mu anladım 3 kezle sınırlı demişsin kuyum sektörü?

• quote:

Orijinalden alıntı: eguler28

quote:

quote:

Arkadaşlar, world un "mart kapıdan" kampanyası ile bu kampanya birleşir mi?Önce 100 l alışverişten sonraki alışverişimiz parça parça olmak zorunda mı?Tek bi yerden 1000 lira olsa 100 lira puan oluyor mu?

11 adet 100 tl nin üstünde alışveriş olması gerekiyor.üye işyeri olması gerekiyor ve yukarıda belirtilen işyerlerinden olması gerekiyor.aynı gün 11 kez aynı üye işyerinden yaparsanız o da olmaz.farklı üye işyerlerinden aynı gün yaparsanız olur.
    altın alarak puan kazanmak istiyorsanız aynı en farklı üye işyerlerinden en fazla 3 adedine izin verir. 4. süne provizyon vermiyor.

dostum ben şimdi kuyumcu arkadaştan farklı günlerde 11 kez 100 tl alışveriş yapsam 100 tl puan kazanamıyormuyum bunu mu anladım 3 kezle sınırlı demişsin kuyum sektörü?

günlük limiti yazmışhem kuyumcu hen internet alışverişlerinde günlük işlem sayısı limiti var.ertesi gün gene devam

• sağol kardeşim anladım
  • sanalpazar, gittigidiyor veya sihirlikazan dahilmi bu kampanyaya??
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

sanalpazar, gittigidiyor veya sihirlikazan dahilmi bu kampanyaya??

geçen ayki kampanyadan 11 defa sanalpazardan altın aldım yapı kredi yatırmış 100tl worl puanımı.
  • tesekkurler akkusat....
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: bayfatih2000

quote:

Orijinalden alıntı: v4science

quote:

Orijinalden alıntı: alperturgay

Geçen kampanyanın puanları yarın yüklenecek, unutmayın.

8 - 28 Şubat kampanyası için
    9 Martta yüklenecek - 18 Martta geri alınacak...

Yuklendi bile. :)

Sanırım facebook kampanyasına sayılan alışverişler aynı zamanda buna sayılmamış. yanlışsam düzeltin. bir de hepsiburada'dan yapılan alışverişlere puan vermişler mi ?

sms atıp benim gibi boşuna 40 kuruş ödemeyin, kampanyaya facebook üzerinden de katılabiliyormuşuz

https://www.facebook.com/YapiKrediPlay/app_431369010280148?ref=ts

Begen de nerden bilecek hangi kart hangi müşteri?

Bonus ve tebin mesaj paketinden dusen sms no var 5327523340 gibi bunda yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Facebook üzerinden katılımda sıkıntı olmaz umarım. Babamın kartını kendi facebook adresim üzerinden yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eguler28

quote:

quote:

aynı gun farklı işyerlerinden kuyumcu olarak 3 kez yapabilirsin..ancak farklı gunlerde aynı kuyumcudan elbetteki alabilirsin..100 tl kesin:)

• tabii üye işyeri olmasına dikkat.
  • Migros 2M DEN 108 tl alışveriş yaptım ama mesaj gelmedi. Migroslar gıda marketi olarak geçiyor değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mussti19

altın için aynı iş yerinden sadece 3 kere için mi izin veriyor. 4. ye izin vermiyor mu? 5. 6. alışverişlerimizi başka kuyumcudan alsak olur mu

1 günde ancak 3 kuyumcudan (aynı yada farklı) alım yapabilirsin. 4.alışverişe izin vermez güvenlik nedeni ile.
    Farklı günlerde aynı işyerinden tabii ki işlem yapabilirsin.

Facebook üzerinden kayıt yapacaklar dikat etsinler, şubat kampanyasında çok sayıda kişi sıkıntı yaşadı.
    BEĞEN işlemi yetersiz, açılan ekrana isim soyisim ve kart no.nun son 6 rakamı yazılıyor.
    Pintilik yapmadan SMS atın,en azından katıldınız cevabı geliyor.Sorun çıkarsa elinizde ispat olur.

SMS ile katıldıktan sonraki ilk alışverişin peşine kampanyaya katılın diye SMS gelir, kaale almayın,tüm kartlara gönderilen otomatik SMStir.

• quote:

Orijinalden alıntı: dilemma_07

Migros 2M DEN 108 tl alışveriş yaptım ama mesaj gelmedi. Migroslar gıda marketi olarak geçiyor değil mi?

evet üye işyeri.

size bir tüyo, boşuna 100 tl.yi geçeyim diye migrosta kasmayın,ihtiyacınız olmayanı almayın.
    Bunun yerine migros hediye kartı satılıyor.Onu alıp 100 TL yükletin, yaptığınız alışverişleri yüklenen
    bedelden düşüyorlar.Yani ödemeyi hediye kart ile yapıyorsunuz. İçinde az para kalınca hemen 100 TL daha yükletin.

Ben şubat kampanyasında böyle yaptım ve 2 x100 işlemim migrostan oldu.puanlarımda yattı.
  • facebook uzerınden dun katıldım
    formunuz kabul edıldı gıbı b ışey geldı
    şimdi okuyorum yazdıklarınızı sakata gelmemek için tekrar açtım facebokk sayfasını play kartın hesabı çıktı
    wold çıkmadı demek katıldım kanpanyaa
    bugunde 2 alışverı yaptım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realgs

quote:

Orijinalden alıntı: dilemma_07

Migros 2M DEN 108 tl alışveriş yaptım ama mesaj gelmedi. Migroslar gıda marketi olarak geçiyor değil mi?

evet üye işyeri.

size bir tüyo, boşuna 100 tl.yi geçeyim diye migrosta kasmayın,ihtiyacınız olmayanı almayın.
    Bunun yerine migros hediye kartı satılıyor.Onu alıp 100 TL yükletin, yaptığınız alışverişleri yüklenen
    bedelden düşüyorlar.Yani ödemeyi hediye kart ile yapıyorsunuz. İçinde az para kalınca hemen 100 TL daha yükletin.

Ben şubat kampanyasında böyle yaptım ve 2 x100 işlemim migrostan oldu.puanlarımda yattı.

zaten öyle yapıyoruz yarbayım

• Geçen kampanyadan Ankara'dan altın alıp da tam puanı yatan arkadaşlardan kuyumcu tavsiyesi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anil -- 9 Mart 2013; 13:24:16 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.