Şimdi Ara

MART AYI DİREKSİYON SINAVI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
1.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dosyalarım gelmiş sınavı kazanan herkese tebrikler arkadaşlar.
  • Dikenli kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun.kazasiz belasiz surusleriniz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deepsilence34 kullanıcısına yanıt
    Isterseniz memleketimizin en dogusundan yada batisindan kuzeyinden guneyinden alin hic farketmez tamamen sizin keyfinize gore ;)

• Hubalahubhub kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim..Valla çok iyi oldu yoksa mart ayında hak kazanıp mayıs sonu alıcaktım ehliyetimi :)
  • deepsilence34 kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun kazasiz belasiz surusleriniz olsun.

• beyler ben bugün girdim bu sınava çuvalladm. bir daha ne zaman girebilirim?

• yunalir kullanıcısına yanıt
    Merhaba oncelikle gecmis olsun cok kafaniza takmayin rahat olun gecersiniz insallah,2 hafta da bir yapilir genelde, il ilceye gore farklilik gosterebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hubalahubhub -- 12 Mart 2016; 19:29:51 >
  • Bugün girdim. Geçtim galiba nerede açıklanıyor?

• Merhaba kursunuzu arayip ogrenebilirsiniz, onlar da size bilgi mesaji yollayabilirler. Hayirli olsun.

• Ben 6 mart pazar girmiştim sınava hala belgelerden haber yok ne zamana çıkar ve kalan işlemler ne kadar sürer?

• memosmk M kullanıcısına yanıt
    Sinavi kazandiginiza dair bilgi verdiler ise, 2 hafta icinde belgeleriniz hazirlanir ve size bilgi verilmesi gerekir hazirlandigi zaman.

Bir hafta gecmis zaten siz randevunuzu alin bence olur ki yetismezse sistem uzerinden ileri bir tarihe randevuyu alabilirsiniz en azindan belgeler ciktigi zaman vakit kaybetmezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hubalahubhub -- 14 Mart 2016; 12:04:01 >
  • Hocam sınavdan 3 gün sonra falan çıkmıştı benim yeni sağlık raporu alınacak harçlar yatırılacak kan grubu kartıda lazım randevu alıp geçici sürücü belgesi alacaksın sonra evine gelmesini beklicen ehliyetin hayırlı olsun bu arada

Kan grubunuzu biliyorsaniz kimlik fotokopisinin uzerine kan grubum budur beyan ederim yazarsaniz kabul ediyorlar yada kimligin arkasinda yer aliyorsa o da gecerli. Saglik raporu kursa girerken vermis olmaniz lazim fotograf biyometrik ise yeniden saglik raporu almayin bos yere para vermeyin. Hayirli olsun.

• 18 inde esenlere aldım randevu Üsküdardayım inşallah eksik belgem çıkmaz git gel uğraşılmaz

Ilk defa mi aliyorsunuz yoksa sinif mi ekliyorsunuz

• ilk defa alıyorum
    zaten biliyorsunuzdur, sürücü kursu dosyası(sertifika, saglık raporu vs.), kimlik, biyometrik fotograf, parmak izi, 3 adet makbuz, sürücü dosyası ve kan grubu beyanı yeterli .. önce emniyete girince parmak izi veriyorsunuz unutmayın. sonrası tüm belgeleri sizden alıyorlar bır kaç tanesini geri veriyorlar 5 dk içinde işiniz bitiyor. Adres ve tel nosu veriyorsunuz ptt den kargo geleceği için lazım. 2 hafta içinde de ehliyetiniz elinizde =) ben beğendim yeni ehliyetleri gayet şık ve sağlam.
  • Sağol hocam bilgi için pembe görünüyor nette baktımda ortadaki pembe renk bozuyor
    evet bende ilk tereddüt ettim acaba nasıl olur dıye ama aslında pek belli olmuyor soluk renkler hakım oldugu ıcın dıkkatle bakınca anca, daha cok soluk mavı mı desem gri mi oyle degısık bır ton goze carpıyor =)) fotograf filan çok hos duruyor.
  • Güzel gelmek zorunda hocam gönül isterdi klasik mavi beyaz olsun ama bunuda sevicez artık
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.