Şimdi Ara

MART AYI DİREKSİYON SINAVI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
1.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sınav sonuçları kaç gün sonra açıklanıyor arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikenli kullanıcısına yanıt
    O zaman çok iyi hocam dediğim gibi yapıyorum kısaca koni koymuşlar onu görünce durup sola kırıp giriyorum sonra ileriye alıyorum birazda tam oluyor.
  • Birazda hissetme işi bu park hocam mesafeyi gözünde canlandırmak gerek duba arası yapıyorum bende kusursuz ama arabayla duba arasında cok fark var babam dedi dün 2 araç arasına park et bakalım edemedim fark var amaç araç sürmeyi öğrenmek ama bize sadece sınavı geçmeyi öğretiyorlar

• Dikenli kullanıcısına yanıt
    Aynı durum hocam ilk gün eğitimde kaldırıma çıktım konileri yıkmıştım ama arabanın da gaz pedalında sıkıntı varmış ikinci gün öyle sorunlarım olmadı.
  • Geçtik direksiyonu hamd olsun.
    Bu mesaja eklenen görseller:

MART AYI DİREKSİYON SINAVI

• Hayırlı olsun hocam kazasız belasız kullanın inşallah

• bugün girdim inerken adamın bana dediği tek şey şuydu ''sen bu sürüşle fazla trafiğe çıkma''
  • Girdim sınava bi kaç ufak kusur vardı onlarıda pek takmazlar inşallah inerkende geçmiş olsun falan dediler

• bende girdim
    kalanlari nerde kaldiysa orda indirip kurs hocasi baslangic noktasina geri getiriyordu araci.
    bemde oyle bir sey olmadi. gectim galiba.

edit: kurstan mesaj geldi geçmişim.
    dosyalar ne zamana çıkar? internetten 23 üne randevu alsam mı. Diğer türlü çok geç olur yav.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rena34 -- 6 Mart 2016; 20:28:30 >
  • Kursu aradım geçtin dediler

• hocam Sivas'ta bugun mu yapıldı bu ilçede daha yapılacak vallahi kafayi yerim yapılsa da kurtulsak niye öyle dedi hayırdır?

@Dikenli
    Hayırlı olsun hocam inşallah yapılırsa burada geçerim bende.
  • Teşekkürler hocam inşallah hak eden herkes kazanır çok kasma kendini yeter komisyon üyeleri çok iyilerdi heyecanımı aldılar yolda zaten sohbet muhabbet ettiriyolar heyecan falan bişey kalmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

bende girdim
    kalanlari nerde kaldiysa orda indirip kurs hocasi baslangic noktasina geri getiriyordu araci.
    bemde oyle bir sey olmadi. gectim galiba.

edit: kurstan mesaj geldi geçmişim.
    dosyalar ne zamana çıkar? internetten 23 üne randevu alsam mı. Diğer türlü çok geç olur yav.

10-15 günde sertifikalar imzalanıyor ortalama.
  • Valla bana haftaya çıkar belgelerin dediler ama gün belirtmediler herhalde oyalarlar 1 2 hafta dimi hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dikenli

Valla bana haftaya çıkar belgelerin dediler ama gün belirtmediler herhalde oyalarlar 1 2 hafta dimi hocam

Yoğunluğa göre, il ve ilçe neresi?
  • İstanbul Üsküdar hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ø

quote:

Orijinalden alıntı: Dikenli

Valla bana haftaya çıkar belgelerin dediler ama gün belirtmediler herhalde oyalarlar 1 2 hafta dimi hocam

Yoğunluğa göre, il ve ilçe neresi?

Bir haftaya çok zor, 10-15 günde çıkar diye düşünüyorum.
  • Arkadaşlar bende sınava girdim direksiyon sınavınıda geçtim.Sorun şu ki ben çerkezköyde yaşıyorum ehliyetiniz için randevu alın dediler fakat çerkezköy emniyetinde en erken randevu tarihi 16 Mayıs ve bende Tekirdağ il emineyete baktım mart içinde uygun tarihler var.Ehliyetimi Tekirdağ İl Emniyetten alabilirmiyim yoksa sınava girdiğim ilçedenmi almak zorundayım bilen arkadaşlarımız varsa lütfen cevaplayabilirler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemansky

hocam Sivas'ta bugun mu yapıldı bu ilçede daha yapılacak vallahi kafayi yerim yapılsa da kurtulsak niye öyle dedi hayırdır?

@Dikenli
    Hayırlı olsun hocam inşallah yapılırsa burada geçerim bende.

6 martta yapıldı birde 12 martta yapılacak öyle demesinin sebebi beni acele ettirmeleri 35 dklık sınavın 10dksı bekleme ile geçti işin içine baskı girince hiç teklemediğim yarım debriyajda 2 kere stop ettirdim mecbur göz yumdular daha sonra logar kapağına düşmeyeyim diye sağ kırdım sen aynaya bakmadın diye sorun çıkarttılar nasıl oluyorsa arkadan gözlerimi görebiliyorlar anlayacağın ehliyeti alman %30 sana %70 yanındakilere bağlı bana denk gelen adamlar sana gelirse işin kolay ama paralel park yapınca inip cetvel ile mesafe ölçen adama denk gelirsen çok zor

• DarKSide58 D kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam normalde 5 martta olacaktı ama burada meb'de tamirat var 12 martta olacağınıda sanmam burda ygs var ertesi günü.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.