arkadaşlar şu anda ek kartları ile beraber tam 6 adet kredi kartım var akbank axess garanti bonus, gs bonus finansbank cardfinans fortis world yapıkredi play faturalarımı düzenli olarak her ay ödüyorum her zaman harcamalarıma dikkat ediyorum ve fazla açılmıyorum ancak bu ay bütün hesaplarım alt üst oldu ilk olarak garanti bankası bonus kartımdan 60 tl yıllık kullanım ücreti kesti ne yaptıysam ödemek zorunda kaldım ardından gs bonusun yıllık ücreti geldi sinirden delirdim en uzun süre ve en sık kullandığım bu iki kart garanti bankası kesinlikle taviz vermiyor adamlar doymuş artık tok satıcı rolündeler mecbur ikisine de 120 tl yi çatır çatır ödedim.Ardından neyse dedim yeni hesap yaparken bir de ne göreyim fortis world karttında 50 tl lik yıllık ücreti geldi yuh artık ya dedim müşteri hiz. lerini aradım tek yaptırabildiğim 6 ay kapattırmama sözü vererek 50 tl yi world puan olarak geri almak oldu ama yıllık ücreti de ödemek zorunda kaldım yine de fortis bu konuda yardımcı oldu garanti gibi umursamaz davranmadı.Her neyse dedim bu ay böyle ve süpriz axess faturamı açtım ve evet ordaydı yıllık ücret tam 60 tl neyse ki çalışmakta olduğum şirket akbankla anlaşmalı maaş hesaplarımız bu bankada şirket sanırım anlaşmış maaş müşterilerine yıllık kullanım ücreti chip para olarak geri veriyor ama sonuçta ödüyorsunuz geriye yapıkredi play kaldı bu ayı heyecanla bekliyorum bakalım.Ama garanti bankasından resmen nefret ettim birikimlerimi filan bu bankadan yapıyor en çok bu bankanın kartlarını kullanıyodum ama madem paraya doymuşlar umurlarında değiller artık bu bankadan uzak durmanın vakti gelmiştir adam bana ayda 500 tl harcama sözü ver yıllık ücreti bonus olarak geri veriyim diyo la mal benim limitim zaten 1500 tl nasıl ayda 500 harcıyım Seneye şubat ayı başında bütün kartlarımı kapattırıcam mayısta yine başvuru yapıcam taktiği kaptık
Sence okunur mu
Vakıfbank'a geç onun yıllık kullanım ücreti 20 lira civarında bir şeydi.