Şimdi Ara

Mart ayında TEB Bonus'tan 50 TL Bonus! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
11
Favori
9.532
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bana da her ay geliyordu bu ay 8500 harca 150 kazan geldi.pas geçtik mecburen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byrmdrsn

Aynı durum bende de var hocam 2 işlem de yapmıştım önce şimdi yine hemen katıl yazıyor

Aynı sorun bende de var 4alışveriş yapmıştık halbuki. Nolacak şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • noirdesire N kullanıcısına yanıt
    Bende de aynısı oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: noirdesire

quote:

Orijinalden alıntı: Byrmdrsn

Aynı durum bende de var hocam 2 işlem de yapmıştım önce şimdi yine hemen katıl yazıyor

Aynı sorun bende de var 4alışveriş yapmıştık halbuki. Nolacak şimdi

Müşteri hizmetlerini aradım ekran görüntüsü alın dedi çaresi yokmuş daha sonra SMS ile katıldım oldu sanırım uygulama sorunlu işlemler geçersiz ispat etmeniz lazim ekran görüntüsü aşağıda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emekci35 -- 8 Mart 2018; 22:59:10 >
  • Mart ayında TEB Bonus'tan 50 TL Bonus!

• quote:

Orijinalden alıntı: sertosman

Bende de aynısı oldu

bende de oldu

• Bu ne saçmalıktır ya

• Bende de aynı olay var. Saçmalık. Her girişimde kampanyaya katıl butonu aktif.

• Sistemsel bı sıkıntı var demek ki, fazlaca şikayet giderse çözerler

• Evet sistemsel bir sıkıntı varmış ilk ne zaman katıldıysanız o geçerli dedi MH. sorunu ilettik dedi. ama sonra çamura yatarlar mı bilemem :)

• Geçen gün bu sebepten mh ı aradım. 1 martta uygulamadan katılmıştım. Hangi tarihte katıldığım gözüküyor mu diye sordum. İlk baktığı yerde göremedi. Daha sonra başka bir yerden bakayım dedi. 1 martta katılım sağlamışsınız ve bugün de katılım sağlamışsınız dedi. İlk katılım uygulamadan katıldığım 1 mart günü olarak sistemlerinde gözüküyormuş ama şuan hala uygulamada katılım sağlanmamış gözüküyor. Ben yine de sms ile katılım sağladım tekrar. Uygulamadan veya sms ile tüm katılımlar sistemlerine işleniyor ama umarım puan yükleme zamanı çamura yatmazlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • clxa C kullanıcısına yanıt
    evet aynen ben de sizin bu yazınızı görmeden daha 3 gün önce MHyi gece ve ertesi sabah iki kez aradım
    1 martta uygulamadan ben de katılmıştım ama ayın 5nde yoktu hemen katıl yazıyordu Hangi tarihte katıldığım gözüküyor mu diye sordum. İlk baktığı yerde göremedi bakın nisan ayında vay katılım yapmamışsınız diye sorun çıkarmayın diye aradım teyit edecem bakın sitemde kesinlikle katıldığımın izi vardır sistminizin sorunlu olduğunu okudum forumlarda demiştim bakacağız ilgilenelim sizi ararız dediler halen aramadılar.
    ben de 1 martta katılım yaptıktan sonra 4 alışveriş yapmıştım ve dün baktım aramıyorlar ben de tekrar arayıp çene yapmayalım diye tekrar hemen katıl yaptıktan sonra 5nci alışverişimi de yaptım

bakalım Nisan ayında ne olacak? 50 tl bonusumun yüklenmesi lazım umarım çamura yatmazlar

• Uygulamadan baktım bende de Hemen Katıl yazıyor..oysa mart başında katılmıştım ve sonrasında 2 işlemim olmuştu..

• ben 5 işlemi tamamlamıştım yine katıldık babayı almayız inş

• Kampanya takibini kabul edildi mi kaç tane kaldı diye nasil takip ediyorsunuz arkadaslar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Teb hep sıkıntılı beyler bu tür kampanyalarda ,2 alışveriş yaptım aynı akşam ayrı yerlerden ikisi de giyim ile ilgili hatta işyeri yerleri tekstil diye geçiyor ,birini sayıyor diğerini saymıyor neymiş efendim mobilya geçiyormuş ama dönem içinde tekstil geçiyor ikisini de kabul etmesi lazım .

İkincisi de 100 tl ye 20 Tl iade kampanyasında (teb banka kartı ile)sms ile katılım sağlamadınız diye iademi yapmadı,halbuki şikayet oluştururken evet katılım sağlamazsınız demelerine rağmen mail atmışlar katılmadınız diye ,şimdi ben bunlara nasıl güveneyim de harcama yapayım artık...

Birde demezler mi hakem heyetine itirazını edin sizimle bizim işimiz yok artık diye....

• quote:

Orijinalden alıntı: kutiko

quote:

Orijinalden alıntı: omentum

bonus üye işyeri şartı yok diye anladım ben . sizce de öyle midir?

Bonus üye şartı yok değilmi arkadaşlar.

Üye şartı yok değil mi?

• internetten yapılan otobüs bileti alışverişleri dahil olurmu acaba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: #002#

quote:

Orijinalden alıntı: mx0131

katılım uzun numarası var mı?

05327524616

Uygulamadan da katılınabiliyor

Iygulamada herhangi bir kampanya sekmesi göremiyorum, kısaca tarif eder misin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: man utd

quote:

Orijinalden alıntı: #002#

quote:

Orijinalden alıntı: mx0131

katılım uzun numarası var mı?

05327524616

Uygulamadan da katılınabiliyor

Iygulamada herhangi bir kampanya sekmesi göremiyorum, kısaca tarif eder misin?

Uygulamada en altta kampanyalar kısmında katılım butonu var. Ayrıca uygulama üzerinden katılım yaptıktan sonra tekrardan katıl yazısı çıkması sistemsel bir problem olduğundan düzeltiliyormuş. H e p s i b u r a d a ve h o m e x t r a üzerinden yapılan alışverişleri saymadılar bilginiz olsun. Sebebi ise farklı kategoriler adı altında satış yapan siteler olduğu için. Geçerli olması için V a t a n b i l g i s a y a r vs. gibi elektronik kategorisi olabilirmiş. Ayrıca 2 tane BES ödemesi vardı onlar da sayılmadı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.