Şimdi Ara

Mart ayında TEB Bonus'tan 50 TL Bonus! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
11
Favori
9.532
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar geçtiğimiz ay uygulamadan katılıp, gg'den gg kampanyası için alışveriş yapmıştım. Uygulamada yaşanan sorun nedeniyle kampanyaya katılmadığımı iddia edip bonus yatırmadılar. Sanırım bu kampanyada da aynısını yapacaklar. Bence SMS ile katılın. benim yaşadığım mağduriyetleri yaşamayın.
  • Ayni gun farkli isyeri oluyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten Vodafone ve Türk Telekom için uzun no ücretsiz. Turkcell için de 60 kuruş.

SMS ile katılın, kafanız rahat etsin.
  • harcamaları yapmıştık şimdi sms atsak önceki alışverişleri saymayacak son bir işlemim kaldı ,müşteri

temsilcisine de ısrarla sordum bakın katıldım sonradan sorun çıkmasın diye hayır çıkmaz kayıt oluşturursunuz

sistemsel sorun var dedi iyi dedik ama bundan sonra TEB e güvenmem kesinlikle sms ile de katılım yapıcam...
  • Bende de aynı sorun vardı bakalım yatacak mı? 6 Nisan’da belli olur.

• Yuklenen var mı acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: symbol23

Yuklenen var mı acaba ?

Genelde aksama Dogru yukluyor

• İnşallah uğraştırmazlar kampanya katılımı konusunda
  • farklı ürün satan gittigidiyor ve hepsiburada alışverişlerim oldu sanırım yatırmayacaklarmış!!!

şikayet edeceğim TEBi çünkü yapı kredi wold kart gibi alışveriş yapabilecek liste ve e-ticaret sitesi açıkça sunmadılar!!

karambole elektronik diye kampanya yapıp elktronik diye sektörü geçen D-market ve Gittigidiyor siparişlerimize 10ar tl bonus vermezlerse uğraşacağız
    bonus vermemek için direnecekler ama alışveriş yapabileceğimiz siteleri belirtmedikleri için bunda tamamen müşteri haklı olacaktır

BBDKya BKMye yazalım şikayetleri de TEBin aklı başına gelsin müşteriye gerekli açıklama ve site isimleri verme sonra mağdur et
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitriol

farklı ürün satan gittigidiyor ve hepsiburada alışverişlerim oldu sanırım yatırmayacaklarmış!!!

şikayet edeceğim TEBi çünkü yapı kredi wold kart gibi alışveriş yapabilecek liste ve e-ticaret sitesi açıkça sunmadılar!!

karambole elektronik diye kampanya yapıp elktronik diye sektörü geçen D-market ve Gittigidiyor siparişlerimize 10ar tl bonus vermezlerse uğraşacağız
    bonus vermemek için direnecekler ama alışveriş yapabileceğimiz siteleri belirtmedikleri için bunda tamamen müşteri haklı olacaktır

BBDKya BKMye yazalım şikayetleri de TEBin aklı başına gelsin müşteriye gerekli açıklama ve site isimleri verme sonra mağdur et

Bundan bir önceki kampanyada yatırdılar, bence sakince beklemelisiniz eğer yatırmazlarsa adım atarsınız.

• 5 migros alışverişim var bana da yatmadı henüz
  • mobilden katılmıştım ve sistemsel sorun var demişlerdi her seferinde katıl butonu aktif görünüyordu inşllah uğraştırmazlar.
  • Puanlar yüklendi arkadaşlar mesaj geldi

• Puanlar yüklendi kontrol edebilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kişiye özel vardı. O gelen var mı?
  • iyi bari sorunsuz yatmış
  • bana bişi gelmedi henüz. arayıp darlasam mı şimdi yoksa bekliyim mi?

4 market, 2 gg, 1 n11 alışverişim vardı. katılım uygulama üzerinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damienn -- 6 Nisan 2018; 13:49:58 >
  • Harcamalarım gittigidiyor ve Hepsiburada'dan oluşuyordu. 50 puan yattı, bu sitelerde olmuyor diyenlere kulak asmayın.
  • fizikfelsefesi F kullanıcısına yanıt
    sağol hocam 50 tl bonus yüklendi mesajı geldi

oysaki kampanyaya mobilden katıldımmı katılmadım mı muhabbetinden sıra alışverişlerin nereden yapıldığı konusuna gelmiş bayağı cebelleşmiştik

olmuyor hepsiburada gittigidiyor olmuyor demiş moralimi bozmuştu cadı karı

demmekki kampanya birimi ile müşteri kampanya hizmetleri aynı frekansta değil

sabırla beklemek lazımmış geldi 50 bonus GG ve HB 100 üzeri siparişlerim için

• ben hepsini migrostan yaptım gerlmiş
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.