Bildirim
MARTIN EDEN
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
konu yukarı yukarı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Güzel ve etkileyici bir eser.Mücadele eden bir adamın azmi,kararlılığı,şanssızlıklarını görüyoruz eserde.Benim favori kitaplarım arasında bu kitap. -
teşekkürler görüşleriniz için
Öğretmenlik konusunda da konuşmuştuk hocam. Kitap çok güzel ama filmini fazla beğenmedim. Benim ilk beşimde yer alır. Hatta Jack London'ın İş Bankası yayınlarından çıkan ''Yıldız Gezgini'' ve ''Deniz Kurdu'' eserlerini de fırsat bulursanız okuyun hocam. Jack London dünyadaki ender yazarlardandır.quote:
Orijinalden alıntı: Carlsén
teşekkürler görüşleriniz için -
Evet sizi hatırladım hocam, açtığım başka bir konuda da filmini beğenmeyenler olmuştu, sanırım dediğiniz gibi kitabı okumak her türlü daha zevkli olucaktır. Öneriniz için çok teşekkürler, bir kaç kitap ve yazar daha araştırmaya çalışıyordum bunlar da işimi görücektir umarım.
Güzel kitaptır. Betimlemeler çok iyi, kitap akıcı. İlk sayfalardan itibaren kendinizi Eden'ın yerine koyup zaman zaman bir amaç uğruna çabalayıp kendinizi geliştirmeye çalışıyorsunuz, zaman zaman çaba yerini hüsrana bırakıyor, zaman zaman o boğuculuğu hissediyorsunuz. Favori yazarlarımdan biri Jack London'dır zaten. Küçükken okuduğum Beyaz Diş'ten beri severim yazarı. Martin Eden da favori romanlarımdan biridir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X