|
Marvel, Fantastic Four filmi için çalışmalara başladı
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Cok cekildi bu yeter
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hadi bakalım . Fantastik dörtlünün Marvel evrenine dahil olması güzel olur.
Güzel haber
-
silver surfer'dan sonra kelalaka bir senaryo ve oyuncularla orjinalinden kopararak uzattılar
-
quote:
Orijinalden alıntı: aycibinsilver surfer'dan sonra kelalaka bir senaryo ve oyuncularla orjinalinden kopararak uzattılar
aynen hocam cilki cikti
-
-
Filmden gram ümidim yok sebebi de MCU'daki iki Spider-Man filmini yöneten Jon Watts denilen yönetmen. Benim en sevdiğim karakteri ayaklar altına alan, rezil eden yönetmen nasıl olur da bu filmi yönetir aklım almıyor.
-
Çizgi romandaki beyaz karakterleri ısrarla zenci hintli asyalı yapmayında isterseniz dünyanın en kötü filmini yapın
-
quote:
Orijinalden alıntı: barabarabarbara
Çizgi romandaki beyaz karakterleri ısrarla zenci hintli asyalı yapmayında isterseniz dünyanın en kötü filmini yapınOnu genelde Netflix yapıyor
Bankolar bankosu ana karakterlerden birisini siyahi yaparlar.Bazı karakterlerin de orjinalini değiştirip kadın yaparlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MouesonOnu genelde Netflix yapıyor
Alıntıları GösterNetflix bunun öncüsü zaten ama Tom Hollandlı spiderman serisi bunun örneklerinden kızıl saçlı mary jane zenci, sarışın flash hintli spidermanın kankası asyalıydı ve bu filmin yönetmeniyle fantastic fourun yönetmeni aynı kişi olacağından korktum biraz saçma seçimler yapacak tekrar diye
-
quote:
Orijinalden alıntı: barabarabarbaraNetflix bunun öncüsü zaten ama Tom Hollandlı spiderman serisi bunun örneklerinden kızıl saçlı mary jane zenci, sarışın flash hintli spidermanın kankası asyalıydı ve bu filmin yönetmeniyle fantastic fourun yönetmeni aynı kişi olacağından korktum biraz saçma seçimler yapacak tekrar diye
Alıntıları GösterBunlar ikon karakterler ,dediğiniz karakterlerin çoğu yan rol. Eğer bu karakterlerden biri aslında olmamasına rağmen zenci veya asyalı olursa zaten film daha çıkmadan çok tepki alır. Marvel bu tepkiyi göze alamaz diye düşünüyorum .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 23 Şubat 2021; 11:58:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam Spiderman'in kankası yan karakter olabilir, hadi Flash'ta o kadar önemsiz ama Mary Jane Watson ikoniktir.
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Çizgi romandaki beyaz karakterleri ısrarla zenci hintli asyalı yapmayında isterseniz dünyanın en kötü filmini yapın
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X