Şimdi Ara

Marvel Heroes 2015 | Rehber (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
3
Favori
20.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni hesaplar başlangıç görevlerinden 200 adet splinter alır.

ek
    Herolar, 200, 400, 600 olmak üzere 3 gruptadır. Ayrıca random kutu da vardır bu 175 tane ister. Kısaca istenilen "illaki bu olucak" denilen birşey yoksa heroların yarısı toplana kadar 175 lik random kutu alınır. En mantıklı ve karlı yolu budur.

Bu oyunda hero toplamak da oyunun bir parçasıdır. Hatta ufak bonuslar için bunlar 50 inci seviyeye kadar kasılır. %2 lik critdir, %6 fazladan hp dir, %2 dodge dur gibi bonuslar alınır.

Hatta bu diğer karakterleri acc ye yönelik xp bonus için kasmak gerekiyor. En kötüsünden 4-5 tanesini son seviyeye getirmek lazım. Omega denilen bir sistem eklediler. Bu sisteme göre karakter level almaya devam ediyor. Fakat seviyesi yükselmiyor omega için (talent ağacı gibi düşünebiliriz) bir puan geliyor.
    Hesaptaki xp bonusunu %200 lere kadar çıkartabiliyoruz. Zaten ilk %75 lik fazladan xp kısmı, ilk kasılan karakterlerle elde edilir.

not: hafta sonları veya eventlerde xp bonusu olur. Bu xp bonusu server tabanlı ana xp yi arttırır. Üstüne bizdeki xp bonusuyla çarpılır. 4-5 kat daha hızlı kasılabilir. Server tabanlı xp bonusu forumlarında yazar.

kısaca: birden fazla hero ile biraz zaman geçirmek, en azından ilk 4 ünü son seviye yapıp, diğerlerini 50 yapmak oyunun bir parçası. Zaten belli bir yerden sonra 3-4 saatde 1 tanesini son seviyeye yapacak hale geliyor hesaplar (düşen xp bonuslarını saklayıp, serverda xp eventi olduğu zaman kullanıp kasıldığında. Hesapta da biraz xp bonusu varsa...)

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkansen

düzelteyim:

ek
    Herolar, 200, 400, 600 olmak üzere 3 gruptadır. Ayrıca random kutu da vardır bu 175 tane ister. Kısaca istenilen "illaki bu olucak" denilen birşey yoksa heroların yarısı toplana kadar 175 lik random kutu alınır. En mantıklı ve karlı yolu budur.

Bu oyunda hero toplamak da oyunun bir parçasıdır. Hatta ufak bonuslar için bunlar 50 inci seviyeye kadar kasılır. %2 lik critdir, %6 fazladan hp dir, %2 dodge dur gibi bonuslar alınır.

Hatta bu diğer karakterleri acc ye yönelik xp bonus için kasmak gerekiyor. En kötüsünden 4-5 tanesini son seviyeye getirmek lazım. Omega denilen bir sistem eklediler. Bu sisteme göre karakter level almaya devam ediyor. Fakat seviyesi yükselmiyor omega için (talent ağacı gibi düşünebiliriz) bir puan geliyor.
    Hesaptaki xp bonusunu %200 lere kadar çıkartabiliyoruz. Zaten ilk %75 lik fazladan xp kısmı, ilk kasılan karakterlerle elde edilir.

not: hafta sonları veya eventlerde xp bonusu olur. Bu xp bonusu server tabanlı ana xp yi arttırır. Üstüne bizdeki xp bonusuyla çarpılır. 4-5 kat daha hızlı kasılabilir. Server tabanlı xp bonusu forumlarında yazar.

kısaca: birden fazla hero ile biraz zaman geçirmek, en azından ilk 4 ünü son seviye yapıp, diğerlerini 50 yapmak oyunun bir parçası. Zaten belli bir yerden sonra 3-4 saatde 1 tanesini son seviyeye yapacak hale geliyor hesaplar (düşen xp bonuslarını saklayıp, serverda xp eventi olduğu zaman kullanıp kasıldığında. Hesapta da biraz xp bonusu varsa...)

Ben 2 gün önce başladım bana 100 splinter geldi?

• Hesaptaki ilk story bölümündeki Doomu kestiğinde 100 tane daha veriyor olması gerek (istenirse 3-4 saatde doomu kesebilmek mümkün. Random hero box ile hızlı bir deneme yapmak isteyenlere alternatif yol (ne bileyim, açtığınız ilk hero büyük hayal kırıklığı olursa diye :P. Tabi hiç bir hero kötü sayılmaz. Item ile hepsinin eksik yönleri kapatılıyor. Tek sorun oyun tarzını beğendiğimiz bir hero ile oynamak. Ayrıca ilk mesajda hızlı kasmak isteyenler için hazırlanmış 2 tane video var)

Bu arada oyunda farklı bir yol daha var. Oynamayacağımız (ana hero yapmak istemediğimiz) karakterler ile normal görev yapmadan hızlı bir şekilde son seviyeye gelebiliyoruz. 1-20 X-defense yapıyoruz (veya karakterimiz holo sim ile başa çıkabiliyorsa solo holo sim yapıyoruz. En kötüsünden 1-10 arası midtown ve sonra holo, x-defense veya midtown devam). 20 den sonra legendary. Görevlerden sadece gidip xp pot veren görevi yapıyoruz. Bu hızlı kasma yolu sadece oynamayı düşünmediğimiz veya çok hızlı bir şekilde kasmayı istediğimiz herolar için geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emberci -- 17 Temmuz 2014; 22:39:04 >

• quote:

Hesaptaki ilk story bölümündeki Doomu kestiğinde 100 tane daha veriyor olması gerek (istenirse 3-4 saatde doomu kesebilmek mümkün. Random hero box ile hızlı bir deneme yapmak isteyenlere alternatif yol (ne bileyim, açtığınız ilk hero büyük hayal kırıklığı olursa diye :P. Tabi hiç bir hero kötü sayılmaz. Item ile hepsinin eksik yönleri kapatılıyor. Tek sorun oyun tarzını beğendiğimiz bir hero ile oynamak. Ayrıca ilk mesajda hızlı kasmak isteyenler için hazırlanmış 2 tane video var)

Bu arada oyunda farklı bir yol daha var. Oynamayacağımız (ana hero yapmak istemediğimiz) karakterler ile normal görev yapmadan hızlı bir şekilde son seviyeye gelebiliyoruz. 1-20 X-defense yapıyoruz (veya karakterimiz holo sim ile başa çıkabiliyorsa solo holo sim yapıyoruz. En kötüsünden 1-10 arası midtown ve sonra holo, x-defense veya midtown devam). 20 den sonra legendary. Görevlerden sadece gidip xp pot veren görevi yapıyoruz. Bu hızlı kasma yolu sadece oynamayı düşünmediğimiz veya çok hızlı bir şekilde kasmayı istediğimiz herolar için geçerli.

x-defense'i öğrendiğim iyi oldu. Çok hızlı level atlatıyormuş. Doom görevini de daha yapmadım demek ki o bitince 100 daha gelecek iyiyymiş bu. Bir sorum daha var. Hangi itemlar en yüksek kalite oluyor? Mor yeşil mavi sarı beyaz olanların sıralaması ne iyiden kötüye?

• Gerekliyse hızlı level atla. Level 20 de legendary görevlerin açılacak, onunla çooook daha hızlı lvl alırsın. O görevleri reroll atabiliyoruz. Uzun sürenleri geldiği zaman reroll diyoruz. Kısa görevleri yapıyoruz sadece :P. Yolda birşeyle oyalanmayıp sadece görevin istediği şeyi öldürüyoruz.

En üst itemlar Unique kategorisi.

iyiden kötüye sıralama :
    Uniq > Sarı (cosmic) > Mor (epic) > Mavi > Yeşil > Beyaz.
    Uniq leri kaçırmazsın zaten hayvan gibi efektleri var.
  • quote:

düzelteyim:

ek

Eklemeler için teşekkürler. Yeni hesaplarda doom görevinden 100 splinter geldiğinden haberim yoktu .

Random kutu olayıni yeni başlayan arkadaşlar için doğru bulmuyorum. En azından oynamak istediğiniz belli başlı karakterleri aldıktan sonra çok istediğiniz birşey yoksa random kutu açabilirsiniz. Ve unutmayınki random kutudan elinizde mevcut karakterlerdende çıkabilir. En basit örnek geçenlerde yeni başlayan bi arkadaşa ilk aldığı karakterin aynısı cıkmıştı. Tabi bu eşşek şansı ama olabilio böyle şeyler Böyle olursada mevcut karakterin ultimate skiline lvl atlatabiliosunuz.

Oyuna yeni başlayan arkadaşlara x-def, mid town gibi yerlerde 60 a kadar kasmasını önermiyorum. Bu ozkan arkadaşın dediği gibi sadece pasif özelliklerini kullanmak istediğiniz öylesine oynadığınız heroları kasarken izlemeniz gereken bi yol. Story modunu bitirerek exp,rare item boostlar extra healt,spirit ve skill point veren görevleri kaçırmamanızı tavsiye ederim. Hem bu görevleri ögrenek ileride kasacağınız karakterlerle de direkt olarak ihtiyacınız olan rewardları alabilirsiniz. Ara ara legendary görevleri yapabilirsiniz. Legendary görevlerden gelen odin marklar çok önemli. Hem karakterinizin gelişimi için hemde bu marklar oyunun diğer oyuncularla trading kısmında direk para görevi görüyor. Oyunda zor elde edilen itemleri bu odin marklar karşılığında başka oyuncularla takas edebilirsiniz.

Oyuna yeni başladığınızda çok hızlı level kasmalıyım gibi bi mantıkta ilerlemeyin. İnanın buna hiç gerek yok. Oyunu ögrene ögrene zevk alarak kasın. Çünkü zaten oyunu iyice ögrenince pek çok karakter kasıcaksınız rahatlıkla.

Splinter farmlama olayına gelince. Splinterın düşme şansı kestiğin mob sayısına bağlı olmakla beraber 1 splinter düştükten sonra yanlış hatırlamıyorsam 3,4 dk gibi bir düşme süresine giriyor. Yani sen ne kadar mob kesersen kes 1 splinter düştükten sonra 3,4 dk boyunca birdaha düşmücek. Bunun süresini kısaltan ( Sözde düşme şansını arttıran ) boost potları mevcut shopta ama pek gerek yok. Karakterinin seviyesine bağlı olarak hızlı mob kesmeye başlayınca ztn 3,4 dk da bir düştüğünü görüceksin. Special item find özelliği sayesinde bazen tek seferde 2,3,5,10 tane aynı anda düşebiliyor. Ama bunlar nadir gerçekleşio. Yani ben oyunu betadan beri oynuyorum 2 kere 10lu düştü :) O yüzden sıkıntı yapmana gerek yok. Level atladıkça seri şekilde farmlıcaksın.

• Oyun tek kelimeyle MÜKEMMELMİŞ. Diyecek başka söz yok. Bağımlısı oldum diyebilirim. İlk başta pek alışamamıştım ama sonra her şeyi anlayınca alıştım. Oyunun resmi forumu da çok iyi, herkes birbirine yardımcı oluyor. Oradan 2 tane random hero box aldım kodlarla. Birinden Thor, birinden Captain America çıktı. İstediğim herolar değildi ama squirrel girl, rocket rackoon gibilerinden iyidir Sonra 200 görevlerden gelen ES+175 kendi kastıklarımla da 2 tane random hero box aldım. Birinden Invisible Woman, diğerinden Wolverine çıktı. İkisi de istediklerimdendi iyi oldu ama Susan biraz güçsüz gibi geldi 25 level'a getirdim bıraktım. Main herom ilk açtığım Colossus gibi gözüküyor şuanda 42 level. Tank olması çok iyi oluyor başlarda, rastgele istediğim gibi savaşın ortasına dalıp kesmeye başlamak oldukça zevkli.

Sürekli gelen etkinlikler de oyundan sıkılmayı imkansız hale getiriyor. Geçen haftaki Summer beach party'den 100 concha shells biriktirip The Big Kahuna aldım. Hot doglar'ı birleştirdim, mini sentinel ürettim ama henüz istediğim craftları yapamadan bitti. Bu sefer planet X Bark eventi başladı. Oyun hiç durmuyor, yapımcıları sürekli oyunla ilgileniyor. Hatta Gotg filmi çıkacağı için indirimler bogolar oluyor sürekli şu aralar. 1 ağustosta da Star Lord gelecekmiş. Sonraki hero Rogue olacakmış, Rogue'un main herolarımdan olacağına eminim, x-men filmlerinde olmasa da çizgi film/romanlardaki favori karakterlerimdendi.

En çok istediğim herolar Gambit, Emma Frost, Physlocke, Jean Grey ve Cyclops. Ama kodlar dışında yeni hero almak çok zor. ES biriktirmek çok zaman harcıyor, parayla satın alsam desem bir hero 20 lira çok fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Marvel_ -- 29 Temmuz 2014; 16:30:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

Oyun tek kelimeyle MÜKEMMELMİŞ. Diyecek başka söz yok. Bağımlısı oldum diyebilirim. İlk başta pek alışamamıştım ama sonra her şeyi anlayınca alıştım. Oyunun resmi forumu da çok iyi, herkes birbirine yardımcı oluyor. Oradan 2 tane random hero box aldım kodlarla. Birinden Thor, birinden Captain America çıktı. İstediğim herolar değildi ama squirrel girl, rocket rackoon gibilerinden iyidir Sonra 200 görevlerden gelen ES+175 kendi kastıklarımla da 2 tane random hero box aldım. Birinden Invisible Woman, diğerinden Wolverine çıktı. İkisi de istediklerimdendi iyi oldu ama Susan biraz güçsüz gibi geldi 25 level'a getirdim bıraktım. Main herom ilk açtığım Colossus gibi gözüküyor şuanda 42 level. Tank olması çok iyi oluyor başlarda, rastgele istediğim gibi savaşın ortasına dalıp kesmeye başlamak oldukça zevkli.

Sürekli gelen etkinlikler de oyundan sıkılmayı imkansız hale getiriyor. Geçen haftaki Summer beach party'den 100 concha shells biriktirip The Big Kahuna aldım. Hot doglar'ı birleştirdim, mini sentinel ürettim ama henüz istediğim craftları yapamadan bitti. Bu sefer planet X Bark eventi başladı. Oyun hiç durmuyor, yapımcıları sürekli oyunla ilgileniyor. Hatta Gotg filmi çıkacağı için indirimler bogolar oluyor sürekli şu aralar. 1 ağustosta da Star Lord gelecekmiş. Sonraki hero Rogue olacakmış, Rogue'un main herolarımdan olacağına eminim, x-men filmlerinde olmasa da çizgi film/romanlardaki favori karakterlerimdendi.

En çok istediğim herolar Gambit, Emma Frost, Physlocke, Jean Grey ve Cyclops. Ama kodlar dışında yeni hero almak çok zor. ES biriktirmek çok zaman harcıyor, parayla satın alsam desem bir hero 20 lira çok fazla.

Oyunu beğendiğinize sevindim. Evet oyunun forumu çok iyiden öte mükemmel ötesi. Yapımcılar sürekli oyuncularla dialog içinde ve geliştirmeleri direk oyuncuların istekleri doğrultusunda yapıyorlar. Karakter kasmak başlarda zor gelebilir ancak bi kaç tane 60 yapınca diğerlerini kasmak çok kısa sürüyor. 1 2 günde rahatlıkla 60 yapabilirsiniz. Bazı karakterler oyun başında güçlü gibi görünmeyebilir ama emin olun bi karakteri 50 hatta 60 yapmadan kapasitesinden emin olmayın. Sürekli eventlar oluyor bu event itemları event bittikten sonra elinizde kalırsa kasada saklayın çünkü aynı eventlar tekrarlanıyor. Yada iyi para ediyorsa craftera enchantera bağışlayabilirsiniz sizin kararınız. Oyun bi karakter diğerinden iyi diye bi durum yok. Şu an bazı herolar diğerlerine göre daha güçlü çünkü rework yapılıyor sırayla. Mesela yeni patchte rocket racoona rework gelior. Önümüzdeki patchtede jean graye gelicek. Hepsi sırayla dengeleniyor. Buna forumda 52 rework ü derler. 52 nin anlamı her heronun ultimate skili 52 de açılıcak. Eskiden 30 daydı. Yani ultimate i 30 olan karakterler reworksüz diyebiliriz. Hero açma meselesine gelince 1,2 tane main yapın. En çok istediğiniz karakteri splinterla almak için beklemek istemiyorsanız 20 tl büyük bi para değil. Zaten o karakterle oynarken ister istemez splinter biriktiriceksiniz. Günde 2,3 saat oynarsanız haftada 2 random hero acarsınız rahatlıkla. Buda fazlasıyla yetiyo zaten.

Oyun sürekli güncel. İçinden 10 tane diablo cıkarır içeriğiyle. Gel gelelim çok reklamı yok ama oyuncu temeli saglam ve kesinlikle gözlerini para bürümüş bir firma değil. Bu oyunda sadece parayla yapabileceğiniz tek şey kostüm almak. Diğer herşey oyun içinde elde ediliyor.

Nickim: whatnowz oyunda pm atarsanız guilde alırım.
    Vent bilgileri için öm atabilirsiniz.

iyi oyunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: iCb4uC

quote:

Oyun tek kelimeyle MÜKEMMELMİŞ. Diyecek başka söz yok. Bağımlısı oldum diyebilirim. İlk başta pek alışamamıştım ama sonra her şeyi anlayınca alıştım. Oyunun resmi forumu da çok iyi, herkes birbirine yardımcı oluyor. Oradan 2 tane random hero box aldım kodlarla. Birinden Thor, birinden Captain America çıktı. İstediğim herolar değildi ama squirrel girl, rocket rackoon gibilerinden iyidir Sonra 200 görevlerden gelen ES+175 kendi kastıklarımla da 2 tane random hero box aldım. Birinden Invisible Woman, diğerinden Wolverine çıktı. İkisi de istediklerimdendi iyi oldu ama Susan biraz güçsüz gibi geldi 25 level'a getirdim bıraktım. Main herom ilk açtığım Colossus gibi gözüküyor şuanda 42 level. Tank olması çok iyi oluyor başlarda, rastgele istediğim gibi savaşın ortasına dalıp kesmeye başlamak oldukça zevkli.

Oyunu beğendiğinize sevindim. Evet oyunun forumu çok iyiden öte mükemmel ötesi. Yapımcılar sürekli oyuncularla dialog içinde ve geliştirmeleri direk oyuncuların istekleri doğrultusunda yapıyorlar. Karakter kasmak başlarda zor gelebilir ancak bi kaç tane 60 yapınca diğerlerini kasmak çok kısa sürüyor. 1 2 günde rahatlıkla 60 yapabilirsiniz. Bazı karakterler oyun başında güçlü gibi görünmeyebilir ama emin olun bi karakteri 50 hatta 60 yapmadan kapasitesinden emin olmayın. Sürekli eventlar oluyor bu event itemları event bittikten sonra elinizde kalırsa kasada saklayın çünkü aynı eventlar tekrarlanıyor. Yada iyi para ediyorsa craftera enchantera bağışlayabilirsiniz sizin kararınız. Oyun bi karakter diğerinden iyi diye bi durum yok. Şu an bazı herolar diğerlerine göre daha güçlü çünkü rework yapılıyor sırayla. Mesela yeni patchte rocket racoona rework gelior. Önümüzdeki patchtede jean graye gelicek. Hepsi sırayla dengeleniyor. Buna forumda 52 rework ü derler. 52 nin anlamı her heronun ultimate skili 52 de açılıcak. Eskiden 30 daydı. Yani ultimate i 30 olan karakterler reworksüz diyebiliriz. Hero açma meselesine gelince 1,2 tane main yapın. En çok istediğiniz karakteri splinterla almak için beklemek istemiyorsanız 20 tl büyük bi para değil. Zaten o karakterle oynarken ister istemez splinter biriktiriceksiniz. Günde 2,3 saat oynarsanız haftada 2 random hero acarsınız rahatlıkla. Buda fazlasıyla yetiyo zaten.

Oyun sürekli güncel. İçinden 10 tane diablo cıkarır içeriğiyle. Gel gelelim çok reklamı yok ama oyuncu temeli saglam ve kesinlikle gözlerini para bürümüş bir firma değil. Bu oyunda sadece parayla yapabileceğiniz tek şey kostüm almak. Diğer herşey oyun içinde elde ediliyor.

iyi oyunlar

Selam, ben birkaç ay önce oynuyordum sanırım 3 heroyu 60 yapıp bırakmıştım.
    Hatırladığım kadarıyla, amaç sadece heroları 60 yapmaktı, item çeşitliliği diablo, poe vb. ile kıyaslanamaz.
    Oyundan nasıl sıkılmıyorsunuz? Benim bilmediğim şeyler mi var acaba?
    Amaç diğer arpg ler gibi iyi item yapmak desem; skiller belli, itemler belli, kombinasyon yok, çok uğraşıp diğerlerinden üstün olma yok, ticaret yok, oyuncularla etkileşim neredeyse sıfır.
    Merakla cevabınızı bekliyorum.

• bende başlıyorum oyun iniyo şuan katılabilecegim rc - ts kullanan bi clan varsa gelebilirim yaş 21
  • quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

quote:

quote:

iyi oyunlar

Selam, ben birkaç ay önce oynuyordum sanırım 3 heroyu 60 yapıp bırakmıştım.
    Hatırladığım kadarıyla, amaç sadece heroları 60 yapmaktı, item çeşitliliği diablo, poe vb. ile kıyaslanamaz.
    Oyundan nasıl sıkılmıyorsunuz? Benim bilmediğim şeyler mi var acaba?
    Amaç diğer arpg ler gibi iyi item yapmak desem; skiller belli, itemler belli, kombinasyon yok, çok uğraşıp diğerlerinden üstün olma yok, ticaret yok, oyuncularla etkileşim neredeyse sıfır.
    Merakla cevabınızı bekliyorum.

Sanırım bayadır oynamıyosunuz. Çok çeşitli itemler, artifactlar geldi. Her heroda kullanılabilen uniqler geldi, omega sistemi geldi, sinerjiyi zaten biliosunuzdur, enchantlar geldi. böylelikle çeşitli buildler yapabiliosunz. Ticaret para karşılığı yok ama oyunda 100 odin marka karşı alınan blessler var bu blesslerle ticaret yapılıyor genelde zor bulunan artifactlar için yada direk iteme item trade şeklinde(trade te geldi bu arada). 10 kişilik raid sistemi geldi. Etkileşimden kastınız standart rplerdeki gibi grupta belli bi rol üstlenmeyse ( tank,healer,dps ) malesef bu oyunda bu tarz bi sistem yok. Daha dayanıklı, yüksek dmgli ayrılan karakterler var ama combatlar genelde skilden kaç mantığına ve reflexe dayalı. Bi kaç raid videosu izlerseniz anlayabilirsiniz. Bi oyuncudan üstün olma durumu var tabiki statları belli aralıklarda item var mesela oyundaki en pahalı artifact "Gem of cursed" ama bu item her seferinde aynı statı vermiyor. Birinde 500 crit dmg verirken diğerinde 850 crit dmg verebilior. Damageinizi maximize etmek için itemlerinizin üst seviyelerini bulmanız gerek ki normallerini bulmak bile zor. Diğer karakterlerin sinerjilerini açıp bunlarla main karakterinizi desteklemeniz gerek vs. Bu şekilde diğerlerinden cok cok üstün hale gelebilirsiniz. Bütün karakterlere rework gelior skil çeşitliliği arttı vs. Yani oyun sürekli güncelleniyor.

• tembelcoder T kullanıcısına yanıt
    merhaba rc-ts kullanmıyoruz ventrilo serverımız var. Akşam 7 den sonra oyun içinden mesaj atarsanız guilde alp vent bilgilerini veririm

nick : WhatNowz
  • quote:

merhaba rc-ts kullanmıyoruz ventrilo serverımız var. Akşam 7 den sonra oyun içinden mesaj atarsanız guilde alp vent bilgilerini veririm

nick : WhatNowz

şuan oyundamısınız hocam silver surfer kasıyorum 15 level civarı alırsanız sevinirim promo kodlarından almıştım 5 tane hero var ama oyunla ilgili pek fazla bilgim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken23 -- 1 Ağustos 2014; 19:19:58 >
  • forsaken23 kullanıcısına yanıt
    evet oyundaym. Pm atın veya burdan nickinizi yazın size invite atarm
  • Ne oyunmuş 3 gündür inmek bilmedi. önce 4 gb sonra 9 gb indirdi şimdi de 13 gb indiriyor...13 gb dan sonra da devam edecek gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senjido -- 25 Ağustos 2014; 9:48:32 >
  • geçen sene uzun süre oynamıştım ama oyunda yapacak pek bir şey olmadığından bırakmıştım.Geçen hafta yeniden yükledim ve hesapta eski oyunculara hediye edilen G balance ile hemen star lord u kaptım 60 a getirdim.isteyen ekleyebilir arada yardımcı olabilirim.id=somethingtofear.
  • İlk çıktığı zaman indirmiştim.Bilgisayarımın iyi olmaması ile beraber kasıyordu.Optimizasyon biraz düzeldi demişsiniz.Şansımı deneyeceğim.
  • oyun 30 küsür gb falan var setup'ı indirmeden haberiniz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurOnly

oyun 30 küsür gb falan var setup'ı indirmeden haberiniz olsun.

30'mu ben 12 diye hatırlıyorum o grafiklere rağmen 12 gb olunca insan herhalde oyunun içeriği muazzam diye düşünüyor.
  • "Error Initializing Client App" hatası alıyorum oyun açılmıyo yardımcı olabilir misiniz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.