Şimdi Ara

Marvel Heroes 2015 | Rehber (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
3
Favori
20.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu oynayan yokmu, sessizliğe bürünmüş :)
  • yusufoz31 Y kullanıcısına yanıt
    Aynen herkes oyunu bıraktı mı
  • Böyle şansın içine edeyim.. Para verdik spider man aldık.. 175 splinter ile random hero denedim, spider man verdi. :( 175 spinlenterde çöpe gitmiş oldu... Geride almıyor,
  • ana heron spider man olacaksa 25 splinter kardasın demektir. ultimate i upgrade edersin.
  • upgrade ettim sacma sapan bir uniq item verdi, meherse 60levenden sora yapmak lazımmış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufoz31

upgrade ettim sacma sapan bir uniq item verdi, meherse 60levenden sora yapmak lazımmış..

abi ne yaptın. Ultimate skillini upgrade edecektin. Boşia yemişin onu :D.
    P ye bas altda bir ultimate skilli var. onu 20 ye kadar kasabiliyorsun. Sağ tıklasaydın o zımbırtıya oradaki skilli yükseltirdi. Neyse geçmiş olsun :D
  • Türk yokku oyunda soralım :) yarım yantalak ingilizce ile anladığım oydu :) giden gitti. oyundan soğudum resmen o hatadan sonra :) Gerci gene toparladım :)

not: Bu arada 500mb'dan büyük bir patch geldi acaba neler değişti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufoz31 -- 16 Ocak 2015; 17:29:38 >
  • valla kendi sitesini takip edeceksin. Ben kafama eserse yükleyip 1-2 gün takılıp siliyorum. Açıkcası hardcore modu gelmeden düzgünce oynayacağımı zannetmiyorum. Oyunun oynanışı çok iyi ama... işte hardcore modu olmayınca (1 kez ölünce herşeyini kaybettiğin) tadı olmuyor benim için.
  • Bu arada ingilizcem pek iyi değil ama yarın oyuna girenlere bedava ''random hero box'' verilecekmiş. Değerlendirim derim :)
  • Bu oyunun grafikleri berbattı bir ara hala öylemi acaba.
  • Guildimiz tekrar aktif. Oynayan arkadaşlar oyunda bana "WhatNowz" yoksam "TheLastOutlaw, DreamComeTrue, Junkerr, Edelrune" nickli arkadaşlara msj atıp guilde girebilirler.
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Bu oyunun grafikleri berbatsa piyasada oyun yok demektir En son ne zaman oynadınız? Yada oynadığınız sistem nasıldı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iCb4uC

Bu oyunun grafikleri berbatsa piyasada oyun yok demektir En son ne zaman oynadınız? Yada oynadığınız sistem nasıldı?

3 4 Yıl olmuştur herhalde. Sistemim muhtemelen o zamanki high end sistem her ne ise odur. Ben makinemi değer kaybetmemesi için her zaman güncel tutarım.
  • Arkadaşlar black panther'i 10 level yaptım uncap ne oluyor? biraz yardım iyi olur :)
  • uncap oyuna yeni başlayanlar için verilen ücretsiz heroları deneme sistemi. Bu herolardan birini açıp 10 lvle kadar oynayp deneyebilirsiniz. Begenmezseniz uncap edip baska bi tane deneyebilirsiniz tekrar 10 lvle kadar

@treth dostum tekrar denemeni tavsiye ederim o zmn. Ama oyun 2013 haziran gibi cıktı 4 sene olmadı :) Su anki grafikler bu tarz oyunlar içinde en iyisi diyebilirim.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iCb4uC -- 24 Mart 2015; 1:45:13 >
  • quote:

uncap oyuna yeni başlayanlar için verilen ücretsiz heroları deneme sistemi. Bu herolardan birini açıp 10 lvle kadar oynayp deneyebilirsiniz. Begenmezseniz uncap edip baska bi tane deneyebilirsiniz tekrar 10 lvle kadar

@treth dostum tekrar denemeni tavsiye ederim o zmn. Ama oyun 2013 haziran gibi cıktı 4 sene olmadı :) Su anki grafikler bu tarz oyunlar içinde en iyisi diyebilirim.

edit:imla

Olur mu canım öyle şey. Hatta oyunun başlangıç yeri bile aklımda Polislerle kaplı Ters T şeklinde bir caddede başlıyorduk oyuna yanlış hatırlamıyorsam. Oyunun eğitim heri orasıydı.
  • Ne ne olur mu?

http://en.wikipedia.org/wiki/Marvel_Heroes_%28video_game%29

Buyur çıkış tarihi "June 4, 2013"

Ayrıca senin dediğin alıştırma bölümü oyun çıktığında yoktu bile 2014 haziranda "marvel heroes 2015" paketiyle geldi.

Buda berbat dediğin grafikler ve bahsettiğin başlangıç yeri. Sanırım gözünüz bozulmuş yada kendinizi fps oyunlara fazla kaptırmışsınız.

http://www.youtube.com/watch?v=-Q8onl9_i98

Çamur atayım dikkat çekeyim derken gülünç duruma düşürmeyin kendinizi.

• quote:

Ne ne olur mu?

http://en.wikipedia.org/wiki/Marvel_Heroes_%28video_game%29

Buyur çıkış tarihi "June 4, 2013"

Ayrıca senin dediğin alıştırma bölümü oyun çıktığında yoktu bile 2014 haziranda "marvel heroes 2015" paketiyle geldi.

Buda berbat dediğin grafikler ve bahsettiğin başlangıç yeri. Sanırım gözünüz bozulmuş yada kendinizi fps oyunlara fazla kaptırmışsınız.

http://www.youtube.com/watch?v=-Q8onl9_i98

Çamur atayım dikkat çekeyim derken gülünç duruma düşürmeyin kendinizi.

Sanki benim rakibim ne çamur atıcam.

Neyse boşuna tartışıyoruz zaten bu oyunun benim oynadığım oyun ile alakası yok. İçinde yine marvel kahramanlarının olduğu başka bir oyundan söz ediyorum sanırım.

Bu arada attığın videoya baktım bununda grafikleri berbat

• Marvel Heroes 2015 - AXIS Red Onslaught Raid Trailer

• Efsane yeni Patch bizi bekliyor
    -Vision
    -Scarlet Witch 52 Review
    -Black Widows QoL
    -Hawkeye QoL
    -Age of Ultron Yeni Oyun Modu
    -Achievements

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Marvel_ -- 24 Nisan 2015; 0:38:25 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.