|
Marvel'ın merakla beklenen filmi Black Widow'dan yeni bir fragman yayınlandı
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Arkadas filmde rus karakter varsa Rus asilli birine oynatin. Aksan cok itici degil mi Yelena'nin
-
Fragman güzel. Güzel ama bu evrende Black Widow bana çok eğreti geliyor. Yanında durduğu Thor yanlışlıkla elini çarpsa ortadan ikiye ayrılır, tek yeteneği hoplayıp zıplamak. Ama yine de film izlenir gibi duruyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Süperkahraman filmleri o kadar birbirine karıştı ki sanki bu filmi izlemişim gibi hissediyorum :)
-
En gereksiz karakter.
-
quote:
Orijinalden alıntı: muratkaya
Fragman güzel. Güzel ama bu evrende Black Widow bana çok eğreti geliyor. Yanında durduğu Thor yanlışlıkla elini çarpsa ortadan ikiye ayrılır, tek yeteneği hoplayıp zıplamak. Ama yine de film izlenir gibi duruyor.Kendisi bir super asker biliyorsunuz degilmi.karete yapabilen bir kadından fazlası yani.vucudunda oynama var.ama katılıyorum ve artırıyorum ben çap Amerika'dan bile haz etmiyorum .ama bu karakterler pr ,pazarlama stratejisi ,yoksa süper kahraman dediğin benim için wanda dir,hulktur,thordur vs vs,hadi süper zekası ve olağan üstü zırhı ile iron Man olsun insan olarak.black widow hawke falcon felan çok sası geliyor bana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultrasaray0643 -- 5 Nisan 2021; 3:30:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ultrasaray0643Kendisi bir super asker biliyorsunuz degilmi.karete yapabilen bir kadından fazlası yani.vucudunda oynama var.ama katılıyorum ve artırıyorum ben çap Amerika'dan bile haz etmiyorum .ama bu karakterler pr ,pazarlama stratejisi ,yoksa süper kahraman dediğin benim için wanda dir,hulktur,thordur vs vs,hadi süper zekası ve olağan üstü zırhı ile iron Man olsun insan olarak.black widow hawke falcon felan çok sası geliyor bana
Alıntıları Gösterfilmlerde süper asker değil bucky ve cap gibi sadece iyi eğitimli bir ajan
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ultrasaray0643Agent carter dizisinde black widow programının 1937 de başladığıni söylemişlerdi hocam .natasha orda 11 yaşındaydı.Allah uzun ömürler versin kendisi şuan 92 yaşında.captan Amerika'dan 10 yaş küçük ve 60 sene buzullar içinde de kalmadı.logan fliminde wolverin 120 yaşındaydı.sizce nasıl süper asker değil :).spor yaparak mi genc kalmayı başarmış :p.
Alıntıları Gösterwinter soldier filminde black widow 1984 doğumlu diye geçiyor natasha çizgi romanlarda süper asker serumu almış ama filmlerde bununla ilgili herhangi bir şey yok zaten filmlerde süper asker serumu alsaydı hızından felan belli olurdu
-
Yenilmezlerdeki oyunculuğunu izledik ölümünü izledik giriş filmi bunlardan ne kadar iyi olabilirki filmin sonu şimdiden belli siyah widow kazanıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hadi bakalım bekliyoruz
-
Neyse hocam iddalasmaya gerek yok(bende yanlış hatirliyo olabilirim).ama natasha sürekli geçmişi hatirlarkenki kareler 90 larin rüyası gibi de durmuyor,ve hatırladığım kadarı ile buna verilen serum kaptan in serumu gibi hız güç değil yaşlanmama ,zeka vs(yaşından ve zekasindan dolayı her dili konuşabiliyor ,bilgisayarlara hakim felan) diye aklımda kalmış
Velhasıl kelam ben tanrıların dünyasında kung fuculara oldum olası zaten ayarım yukarda dediğim gibi.ultronla thanosla karete yapan kaptan,proxima migniht ile karete yapan black widow felan ayar olurum.biri feminen izleyiciyi artırsın birisi sembol diye yaptıkları pr i mecbur izliyoruz.
Böyle ajan flimlerinde geçse yine ifrit olmam izlerim.ama thorlarin hulklarin wandalarin olduğu yerde getir götür yaparlar ancak.hah bide hawke.koy James Bond tarzı izleyelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultrasaray0643 -- 7 Nisan 2021; 20:54:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X