önümüzdeki haftalarda ps5 geliyor. gelince oynamaya başlayacağım. size davet gönderdim. CptQui |
Marvel Rivals | PS5 | Ana Konu (3. sayfa)
-
-
Konsolda ps de oynayan ekip var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
First Month Of Marvel Rivals Reportedly Made:
$54.5 Million On Steam
$27.2 Million On PlayStation
$2.7 Million On Xbox
$100M Overall
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu tür oyunları çok sevmem ,marvel filmlerini severim,belki onun etkisiyle oyun bana çok eğlenceli geldi.Ücretsiz de olunca,herkese tavsiye ederim
ekip varsa katılmak iyi olur oyunda grup çok önemli
-
cloak ı ben de dün keşfettim pek beceremedim ama çok iyi diyorlar dagger opsiyonu ile olduğu için.
işte o oyundan çıkma isteği olan maçlar olması diye iyi bir ekip olsa iyi olur.
bu arada nick im : dedekorkhut
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonsahiden -- 18 Ocak 2025; 18:58:47 > -
Dediğim gibi bu tür oyunlara pek alışık değilim,ama sevdim oyunu .Halem denemediğim karakter çok fazla.
gerçekten sesli olarak oynamak koordinasyon açısından çok avantaj sağlar.Bazen yabancılarla oynarken yanımdakiler sesli oynuyor heyecan 2 katına çıkıyor.
Bu arada şu kanalda oyunla ilgili güzel bilgiler var
-
Konuyu açan arkadaş oyunun PC de oynanabileceğini bilmiyor muydu acaba,neden PS altında başlık açmış.Hadi açmış neden ana konu diye geçiyor
Forum yönetimi konuyu taşıyabilir mi acaba
-
Bu konu PS5 konusu çünkü. PlayStation konusu PC'ye niye taşınsın?
-
Oldu mu Arkadaşım. Başlığı PS5 olarak düzenledim anlamayan arkadaşlar için.
PC de oynayanlar PC tarafına ayrıca konu açabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 26 Ocak 2025; 16:35:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
pc de oynayan daha çokta o yüzden demiştim.Neyse başlık düzeltilmiş en azından .
forumda oynayan o kadar az ki buraya yazmak zorunda kaldım aslında
PS de olsa oynayanlar birbirini eklese rekabet hariç birlikte oynanabiliyor bu arada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonsahiden -- 26 Ocak 2025; 19:7:3 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X