Şimdi Ara

MARVEL'S AVENGERS (PlayStation / Ana Konu) (ÇIKTI) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
451
Cevap
7
Favori
22.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Son bir sorum daha var, ücretsiz açık beta için kayıt, satın alma vs gerekiyor mu yoksa o gün isteyen herkes tıklayıp indirebilecek mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nakahella kullanıcısına yanıt
    Herkes direkt indirebilir. Başka bir şeye gerek yok.
  • Nakahella kullanıcısına yanıt
    tüm ps4 kullanıcılarına açık olacak sadece oyuna girmeden mail adresi girmeni istiyor bu kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum yanıtlarınız için. :)

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Oyuna girmeden mail adresi girmek derken hocam? Oyunun içinde mi giriyoruz maili yoksa sitesi mi var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 8 Ağustos 2020; 15:48:7 >
  • oyun menüsunden hocam Square Enix e kayıt için tek seferlik mail adresi giriyoruz doğrulama maili geliyor onaylıyoruz 2dklik bir şey

• Ms. Marvel

• kaç gün sürecek bu ona göre indireyim ne zaman başladı ne zaman bitecek ?
  • yigit1044 kullanıcısına yanıt
    ön sipariş verdiysen yarin son gün. oyunu almadıysan 14-16 ağustos arası oynuyabilirsin

Bu karakterin müslüman olduğunu bilmiyordum

• Source kullanıcısına yanıt
    Kamala Khan Pakistan göçmeni bir ailenin çocuğu,marvel evreninin ilk müslüman karakteri

• Grafiksel açıdan bir gerileme yok gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 9 Ağustos 2020; 12:39:41 >
  • Betaya nasil katiliyoruz

• waleur5 kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir şey yapmaya gerek yok. 13 Ağustos'ta direkt indirilebilecek. Açık beta.
  • Source kullanıcısına yanıt
    Organik Rtx olmuş

• beta videolarını izledim oyun tam beklentimi karşılayacak gibi duruyor fakat gözle görülür fps sorunları var zaten son oynadığım 2 oyun (assassins creed origins, days gone) fps problemleri olan bir oyundu bu da öyle olursa kaldırır atarım ps4'ü
  • Hikayenin kaliteli gelmiceğini düşünüyorum beklentiler muhtemelen boş kalıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: DelNaja

beta videolarını izledim oyun tam beklentimi karşılayacak gibi duruyor fakat gözle görülür fps sorunları var zaten son oynadığım 2 oyun (assassins creed origins, days gone) fps problemleri olan bir oyundu bu da öyle olursa kaldırır atarım ps4'ü
    fps drop yok hocam benki anlik 3-5 düşüş oluyordur ama gözle anlamak imkansız. videolardaki fps sayaçlarına bakip etkilemeyin kendinizi. ps4 proda 4k modunda ve ps4 de 30fps stabil şekilde. ps4 pro performans modunda 50-60 fps arasinda geziyor. kendiniz oynayınca hissetmezsiniz hocam oyun çok hızlı...

• closed beta oynuyorum,4 kişi co-op u çok beğendim.video izleyerek oyunu ne kadar zevkli olduğu anlaşılmıyor,haftaya open betada deneyin gerçekten çok zevkli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaamoz -- 9 Ağustos 2020; 22:21:54 >
    doğrudur hocam şu videoyu izledim de baya bi fps sorunu vardı ama direkt videoyla da alakalı olabilir tabi ki

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.