Bildirim
MARVEL'S AVENGERS (PlayStation / Ana Konu) (ÇIKTI) (14. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Square Enix members sitesine girip oturum açın. Sonra da link account kısmından PSN hesabınızı bağlayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O detayi bilmiyordum simdi yapayim,cok tesekkurlerquote:
Orijinalden alıntı: Spider-Man
Square Enix members sitesine girip oturum açın. Sonra da link account kısmından PSN hesabınızı bağlayın.
İyi oyunlar.
İndirmeye başladım bakalım nasıl
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Az once basladim cok keyifli ancak betadan dolayi mi serverlar yogun diye mi anlamadim cok sık olarak no internet connection yazisi beliriyor,internetimde herhanfi bir sikinti yok suanquote:
Orijinalden alıntı: Spider-Man
İyi oyunlar.
Ben de yaşıyorum aynı sıkıntıyı. Sorun onlarda muhtemelen.
Evet bence de oyun gayet başarılı buldum. Connect hatası kapalı beta da oluyormuş. Geri bildirim yapılmış ve hatta update notların da bununla ilgili düzeltme olduğu yazıyor ama dediğiniz gibi çok sık kopma oluyor.
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 29 Ağustos 2020; 13:42:37 >
Bu arada yeri degil ama oyunu on siparis vermemistim cekincelwrden oturu suan almak istiyorum forumda pri sec hesaplardan almak istiyorum ds4 yontemi calisiyor mu sec hesapla acaba? Oyun cikmadan herhalde bilemeyiz bunu gerci ama [
Hiçbir beklentim olmamasına rağmen betayı beğendiğim için az önce oyunu aldım. :) Mortal Shell bitirip buna geçiş yaparım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen, bunun için açıklama twiti atmışlar. Üzerinde çalışıyorlarmış. Yine aynı şekilde bilgilendirmesi yapılacakmış.
-----
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 14 Ağustos 2020; 20:57:33 > -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 29 Ağustos 2020; 13:42:4 >
Hangi aşamadan sonra Co-op açılıyor. 1 saat falan oynama fırsatım oldu da.
Oyun cidden zevkli ps ye özel olsaydı keşke
Bruce'un mekanına gelince War Table var orada açılıyor hocam.
Beyler beta şuan herkese açık mı yoksa pre order yapanlara mı açık? -
Herkese açık.
peki ne zamana kadar sürecekquote:
Orijinalden alıntı: Guest-156629339
Herkese açık. -
14-16 Ağustos ve 21-23 Ağustos.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X