Fiyat bilgileri db'lere düştü zaten. Ertelenmez. |
Marvel’s Spider-Man 2 | 30 Ocak 2025 | PC ANA KONU (12. sayfa)
-
-
Bu şekil bekliyoruz 😄 Ertelenmez diye düşünüyorum. Muhtemelen de yarın açılır önsipariş. Kingdom come d.2 gelene kadar bakarım diye düşünüyorum 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Türkçe yama çıkar çıkmaz başlayacağım. Bir vanilyalı puro + bu aralar müptelası olduğum F/P canavarı Cavicchioli Lambrusco Bianco eşliğinde tadını çıkaracağım. Oyunsuzluktan da kuduruyorum adeta Indiana Jones bittiğinden beri single oyun yok piyasada kurudum yeminle :D -
Bugünde açılmadı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şimdi her ihtimali düşünsek bile yine ön siparişe açılması gerekiyor. Diyelim ertelenecek, en büyük örneği var bunun kocaman Stalker 2, Cyberpunk 2077. Bu oyunlar ertelense bile ön siparişte uzun süre kaldılar. Diyelim ki yeni Nvidia teknolojileri tanıtılacak diye ön siparişe açılmıyor veya sistem gereksinimleri belli olmuyor, (ne alaka hala çözemedim) o zaman yeni teknolojilerle birlikte 3 buçuk ay sonra gelecek olan DOOM: The Dark Ages neden ön siparişe açıldı? Utanmıyor musunuz kardeşim Nvidia'yı beklemeden oyununuzu ön siparişe açmaya(!) Hadi Sweet Baby yüzünden oyun değişikliğe gidecek diyelim, o zaman erteleyin ve ön siparişle birlikte yeni tarihi duyurun. Hiç olmuyor diyelim hadi, iptal edin bekletmeyin. Yani ön siparişe açılmama olayı belki bomboş gelebilir ama ben bir an önce eğer olursa mena fiyatını görüp harcamalarımı ona göre ayarlamak istiyorum. Daha alacağım oyunlar da var çünkü.
-
Kesinlikle hocam hayatımda ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyoruz ben görmedim duymadım. İnsan haber verir yahu yok 3 gün kala ses seda yok. 00.00 ya kadar haber gelmezse yarına kaldı demek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
PC özellikleri duyurusu bile gelmedi.(Hangi özellikler oyuna eklendi.The Last of Us Part I - Launch Trailer deki gibi) Sistem özellikleri belli değil.Bu oyun kesin ertelenecek.Bu kadar vurdum duymaz olmazlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 27 Ocak 2025; 20:32:19 > -
Bence pre order olmayacak artık.
-
3 gün kala AAA oyun mu ertelenir öyle bir şey olmaz
ben dlss 4 ile alakalı oldugunu düşünüyorum
nvidia parayı bastırıp dlss 4 desteği verdirecek ona kasıyorlardır, eh jensen in deri ceketi boşuna parlamıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 27 Ocak 2025; 20:42:7 > -
Oyun ön siparişe açılıp PC özellikleri belli olsaydı şu an konu 6-7 sayfa olacaktı yalnız.
-
Günahını alıyorsunuz Insomniac'ın. Ne güzel heyecan ve merak uyandırıyorlar
-
Mena fiyatı 60 olacak bence. Önceki Spiderman'den farkı olacağını hiç sanmıyorum.
-
Bana da öyle geliyor hocam. Çok küçük bir ihtimal Ragnarök gibi 10 dolar ucuza gelir belki diye umut ediyorum.
-
Yarına iddiaları alalım, sistem gereksinimleri açıklanır 1e 99 açıklanmaz 1.01
-
Bence artık açılmaz,çıkış gününde direkt çıkacak önsipariş bonuslarıda alan herkese verilecek gibi gözüküyor.
-
2 gün kaldı artık ön sipariş bonusu diye bir olay olamaz.
oyunu normal şekilde satın alan herkese bonus içerikleri verecekler.
bir ihtimal yarın indirmeye açılabilir, bu da 100 gb dır zaten artık yeni standart
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jedi_masterr2 gün kaldı artık ön sipariş bonusu diye bir olay olamaz.
oyunu normal şekilde satın alan herkese bonus içerikleri verecekler.
bir ihtimal yarın indirmeye açılabilir, bu da 100 gb dır zaten artık yeni standart
Ben böyle bir durum hiç görmedim gerçekten çok garip.
Bu oyunu zaten satın almayı önermiyorum hemen hemen her dil var türkçe yok o yüzden satın almayada gerek yok.
-
Dil olayında tepki haklı ama şaşırmaya gerek yok. Oyun yeni çıkmadı. Ps'te de dil desteği yoktu. Sürpriz değil yani.
Bana "satın almayın" demek doğru gelmiyor. Oynamak isteyen ve dili olan alıp oynayabilir bundan doğal bir şey yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 28 Ocak 2025; 17:10:0 > -
Dil olmasa da sorun olmuyor. Türkçe yaması geliyor sonuçta. Almamak demek mahrum kalmak demek bana göre.
-
Aynı fikirdeyim hocam. Elbette tepki göstermek kendi dilimizde oynamayı istemek bunu her platformda dile getirmek herkesin hakkı ve görevi de bence Türk oyuncuların. Ancak almayarak protesto etmek fikrine katılamıyorum. Gta 6 yüzde 99 Türkçe gelmeyecek. Hadi oynama da göreyim 😄
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 28 Ocak 2025; 18:29:34 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X