Steam Sayfası store.steampowered.com Marvel's Spider-Man 2 on Steam https://store.steampowered.com/app/2651280/Marvels_SpiderMan_2Birlikte. Daha İyiye. Eleştirmenlerce beğenilen Spider-Man serisinin PC'deki heyecan verici bu bölümünde, Sembiyotun inanılmaz gücü, Peter Parker ve Miles Morales'i hayatlarını, arkadaşlıklarını ve koruma görevlerini dengelemeye çalışırken amansız bir kavgaya sürüklüyor. Örümcek Hissi harekete geçiyor... Maskenizi takın ve Marvel’s Spider-Man 2 PC'ye doğru süzülürken daha fazla heyecan dolu ve örümcek ağlarıyla kaplı bir kahramanlığa hazır olun. Insomniac Games ve Marvel iş birliği ile geliştirilmiştir. Nixxes Software tarafından PC için optimize edilmiştir. Kuşatma altında bir şehir! İki Spider Man Peter Parker ve Miles Morales; şehri, birbirlerini ve sevdiklerini korkunç Venom ve tehlikeli yeni sembiyot tehdidinden kurtarmak için savaşırken maskenin içinde ve dışında büyük güç sınavıyla karşı karşıya kalırlar. Genişletilmiş Marvel'ın New York'unda dolaşın Marvel'ın New York'u her zamankinden daha büyük! İki yeni bölge Brooklyn ve Queens'in yanı sıra Coney Island gibi ikonik mekanları ve daha fazlasını keşfedin. Şehirde sallanarak, zıplayarak ve yeni Ağ Kanatlarını kullanarak dolaşın. Açık dünya keşfinde Peter Parker ve Miles Morales arasında geçiş yaparak farklı hikayeleri ve destansı yeni güçleri deneyimleyin. İki oynanabilir Spider Man'i deneyimleyin Peter'ın yeni sembiyot yetenekleri ve Miles'ın patlayıcı biyoelektrik zehir güçlerini kullanın. Savaş deneyimini zenginleştiren, geliştirilebilir, yüksek teknoloji ekipmanları keşfederek kapsamlı oyun derinliğini ve çeşitliliği yakalayın. Marvel'ın efsanevi Süper Kötüleriyle savaşın Orijinal bir yorumla gaddar Venom, acımasız Kraven The Hunter, dengesiz Lizard ve daha birçok yeni ve efsanevi kötüyle savaşın! Daha erişilebilir bir Spider-Man deneyimi Çeşitli erişilebilirlik özelliklerine yönelik destek, farklı yeteneklere sahip daha fazla oyuncu tarafından keyifle oynanabilen, engellerin olmadığı bir Marvel’s Spider-Man deneyimi yaratmayı hedefliyor. ¹PlayStation Network hesabı gereklidir. PlayStationyoutube Now coming to PC, Spider-Men Peter Parker and Miles Morales return for an exciting new adventure in the critically acclaimed Marvel’s Spider-Man franchise. Equipped with Miles’ new bioelectric venom power and Peter’s Spider-Arms, the Spider-Men face the ultimate test of strength inside and outside the mask as they fight to save the city, each other and the ones they love from the monstrous Venom.
Developed by Insomniac Games and fully optimized for PC in collaboration with Nixxes Software, Marvel’s Spider-Man 2 launches on Steam and the Epic Games Store January 30, 2025. Wishlist today!
© 2024 MARVEL
© 2024 Sony Interactive Entertainment LLC. Developed by Insomniac Games, LLC.
#pc #pcgames https://www.youtube.com/watch?si=H-wkPuyJby9Jc-Eo&v=wOJaeD0Si04&feature=youtu.be< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 19 Ekim 2024; 0:9:15 > |
Marvel’s Spider-Man 2 | 30 Ocak 2025 | PC ANA KONU
-
-
İlk oyundan sonra çıkmaması saçma olurdu. Oyun olarak ise sevdiğim ama ilk oyun kadar vurucu olduğunu düşünmüyorum. Yine de beklenir, oynanır. Hayırlı olsun konu bu arada.
-
PC'ye gelmesi gereken oyunlardan bilinmeyenleri merak ediyorum ben uncharted 3'lemesi gow Ragnarok gibi bu arada 3.oyunda gelecekmiş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çıkacak evet ama çok var ve bence konuyu açmak için biraz acele etmişsiniz gibi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunun PC'de çalışan bir alpha sürümünün olması PC için de çıkacağı ya da çıkışının planlandığı anlamına gelmiyor bence. Zaten her oyun PC'lerde geliştiriliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 21 Aralık 2023; 21:39:26 > -
Çok var dediğinize 1 veya 1,5 yıl var en fazla.2029 yılında çıkacak oyun için konu açılıyor forumda
-
20 Ocak 2024'te Nixxes çalışanı hem Reddit hem de 4chan de 12 ay boyunca gelecek PC portlarının listesini sızdırmıştı.
Bilmeyenler için liste bu şekildeydi.
Listeye göre Spider Man 2 2025'in başlarında PC için çıkışını gerçekleştirecek.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158207593
-
Çıkmış
-
Çok değil 3 aya pc de tamamen sorunsuz hale getircek manyaklar
-
Aynen öyle adamlar çok hızlı bir şekilde güncelliyorlar.. Şuan %90 civarında oyun.. Yakından takip ediyorum..
-
Vay arkadaş malum yere düşmüş insomiac şimdi ne yapacak acaba
Spiderman 2 pc ye gelsin oynayalım derken bunu kastetmemiştik 😀
Geldi işte
-
Denedin mi hocam optimizasyonu nasıl 😄
Genç işi
-
PlayStation Spiderman 2 resmi sayfasında Türkçe dile altyazıya tik koymuş, yani oyun Türkçe altyazılı olmuş mu anlamadım?
www.playstation.comAccess Deniedhttps://www.playstation.com/tr-tr/support/games/marvels-spider-man-2-support/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blendw -- 6 Nisan 2024; 22:35:34 > -
Bu oyunu oynamak için Miles Morales'i oynamamız gerekli mi, yoksa ilk oyunu oynamak yeterli mi. Karakteri sonuçta az çok biliyoruz ilk oyundan. Miles Morales'i zamanında Twitter üzerinde etail çekilişinde kazanmıştım fakat kendilerini twitter'dan takip etmediğim için yedek kazanana geçmişti sıra. Sürekli haberleri, reklamları vs karşıma çıkıyor diye kontrol etmemiştim. Bu yüzden de sonra alasım gelmedi oyunu.
-
Gerek yok aslında ama milesi tanımak için çerezlik oynanabilir kısada sayılır
-
Türkçe yama var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
v1.4.7 si çıkmış nasıl acaba güzelce oynanabilir olmuş mudur ?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Çok var dediğinize 1 veya 1,5 yıl var en fazla.2029 yılında çıkacak oyun için konu açılıyor forumda |
Sizi bu kadar rahatsız eden nedir acaba ? Konunun erken açılması mı ya da başka bir sebep mi bilemiyorum. Oyunu geliştiren ekibin gelecek 6 yılda çıkartacağı bütün oyunlar sızdırıldı ve Marvel’s Spider-Man 2'de PC için çıkış yapacak oyunlar arasında yer almakta.Resmi kaynak arıyorsanız oyunu oynanabilir bir sürümü bile mevcut.Biraz takip edenler zaten bu durumu biliyor. ''Konuyu gören arkadaş oyun çıktımı yaa diyip şaşırıyor'' demişsiniz bunun sebebi benim konu açmam değil oyunun oynanabilir bir sürümünün PC için bir bir grup tarafından çıkartılması.Benim açtığım konu ile alakası yok yani.İnsanlar buna şaşırıp oyunun çıkıp çıkmadığını soruyor. Ne kadar rahatsız olmuşlar anlam veremedim bu duruma.2029'da çıkacak oyun için konular açılıyor forumda.PC Oyunları bölümü zaten ölü belirli başlı konular dışında atılan mesajların sayısı az.Elimden geldiğince hareketlendirmeye çalışıyorum. İyi forumlar. |
30 Ocak 2025'de PC için çıkacak. store.steampowered.com Marvel's Spider-Man 2 on Steam https://store.steampowered.com/app/2651280/Marvels_SpiderMan_2 |
Benzer içerikler
- gta 5 araba satma
- oyun puanlama sitesi
- mafia 2 oyundan atma sorunu
- crysis 3 crack
- mafia 3 kasma sorunu
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- resident evil 9
- valorant hesap açma
- cs2 wallhack kodu
- cs2 fps arttırma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X