Şimdi Ara

Marvel’s Spider-Man 2 | 30 Ocak 2025 | PC ANA KONU (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
7
Favori
2.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun ciddi ciddi pc ye çıktı mı ya ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çıkmadı hocam, PS'ye gelen her oyun elbet bir gün PC'ye de çıkar diye hemen konu açılıyor artık, forum forumluktan çıktı. Adamlar daha Psn Deluxe paketine yeni ekledi oyunu, önce oyunu sattırdı, şimdi Psn Deluxe sattıracak, sonra gelir PC'ye ama en az 2 -3 yılı daha var.

• Lion_Army kullanıcısına yanıt
    Oyunu şu an PC'de oynamak mümkün tabi resmi olarak çıkmadı ama 2-3 senesi yok kesinlikle. En geç 2025'in Ekim ayında PC'ye gelecektir. Bunu Forbidden West ve Ragnarök'ün PS ve PC'ye geldiği tarihlere bakınca tahmin etmek zor değil. Sonuçta bu oyunlar Sony'nin son çıkardığı oyunlar. 2021 sonrasında çıkan oyunları en fazla 2 yıl sonra PC'ye geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Frost -- 26 Haziran 2024; 18:37:44 >
  • Ragnarok çıkış tarihi: 9 Kasım 2022 ilk yayınlanma tarihi, PC çıkış tarihi: 19 Eylül 2024

Forbidden West çıkış tarihi: 18 Şubat 2022 ilk yayınlanma tarihi, Pc çıkış tarihi: 21 Mart 2024

Muhtemelen bu matematiği yaptın ve 25 ekim 2025 dedin, muhtemelen bu tarihlerde ya da 2026 Şubat gibi gelir, ama konumuz o değil. Konuyu gören arkadaş oyun çıktımı yaa diyip şaşırıyor. Olay daha resmi kanallardan bir kaynak bir haber yokken PC konusu açılması. E takip etmeyende aa çıktı mı acaba diyor.

@lucker274

• Sizi bu kadar rahatsız eden nedir acaba ? Konunun erken açılması mı ya da başka bir sebep mi bilemiyorum.

Oyunu geliştiren ekibin gelecek 6 yılda çıkartacağı bütün oyunlar sızdırıldı ve Marvel’s Spider-Man 2'de PC için çıkış yapacak oyunlar arasında yer almakta.Resmi kaynak arıyorsanız oyunu oynanabilir bir sürümü bile mevcut.Biraz takip edenler zaten bu durumu biliyor.

''Konuyu gören arkadaş oyun çıktımı yaa diyip şaşırıyor'' demişsiniz bunun sebebi benim konu açmam değil oyunun oynanabilir bir sürümünün PC için bir bir grup tarafından çıkartılması.Benim açtığım konu ile alakası yok yani.İnsanlar buna şaşırıp oyunun çıkıp çıkmadığını soruyor.

Ne kadar rahatsız olmuşlar anlam veremedim bu duruma.2029'da çıkacak oyun için konular açılıyor forumda.PC Oyunları bölümü zaten ölü belirli başlı konular dışında atılan mesajların sayısı az.Elimden geldiğince hareketlendirmeye çalışıyorum.

İyi forumlar.

• R-10 kullanıcısına yanıt

Beni rahatsız eden bir durum yok, çok şükür ben piyasayı yakından takip ediyorum, bunun için konuya vs. filan ihtiyacımda yok. Ama hakim olmayanlar direk kendi belli ediyor, nasıl belli ediyor:

"Bu Oyun PC'ye çıktı mı yaa"

Bu durum seni rahatsız etmiyorsa asıl sıkıntı yok, 2033 yılında gelecek GTA 7 oyununa da konu açabilirsiniz.

Sizi rahatsız etmiyorsa neden o halde ;

forum forumluktan çıktı.

Olay daha resmi kanallardan bir kaynak bir haber yokken PC konusu açılması

gibi cümleler kullanıyorsunuz konuda.Rahatsız olmayan birinin bunları yazmaya ihtiyacı yoktur diye düşünüyorum.

Başka bir kullanıcının sorması da gayet normal.İletişim çağındayız ve iletişim önemli bir şey.Arkadaş sormuş cevaplanmış sorusu.Forum bunun üzerine kurulu olan bir yer değil mi ? Bilgi alışverişinde bulunmak,konuşmak muhabbet etmek.

Beni rahatsız etmiyor. Bu arada GTA 7 konusunu da sizin için açacağım.

PS bölümünde mevcut göz atabilirsiniz,bana ait değil ama.

https://forum.donanimhaber.com/grand-theft-auto-7--158821161

Bu konu ilgili daha fazla mesaj atmayacağım,son mesajım olacak.Sizi forumdan tanıyorum ve mesajlarınıza denk geldikçe okuyordum.Bu anlamsız diyalog yaşanmış olsa da mesajlarınızı severek okuyacağım yine de.İyi günler dilerim sizlere.

• R-10 kullanıcısına yanıt

Hocam burada bir art niyetim yok öncelikle onu belirteyim, sadece serzenişim var ama, resmi kanallardan derken misal ragnarok 19 Eylül'de çıkacak duyurusu yapıldı, konusu açılır bunun üzerine konuşuruz.

Ama ne kadar sızıntı olsa da Spider-Man 2 ne zaman çıkacak hala bir tarih yok, belki ilk oyun gibi çok sonra çıkacak, bazı oyunlar üzerinden tahmin yapabiliyoruz ama hiç belli olmuyor, misal Ghost Of Tsushima'yı da uzun süre bekledik.

Bende daha fazla ikili diyaloğa çevirmek istemiyorum konuyu, aslında bir başka tarafa benim serzenişim gerekli yerlere de şikayetimi yaptım, bende uzatmak istemiyorum, iyi günler, iyi forumlar.  

• Şuan 1. Oyunu oynuyorum ve harika 3 sene önce oynadığımdan cok daha fazla keyif alıyorum 2. Oyunun pc ye resmi olarak çıkması için çok beklememiz gerekir mi ?

Bide ortalıkta dönen pc portunu nerden bulabilirim steam deck kaldırır mı bilginiz varmı ?

Unoffical olarak çıkış yaptığını yada daha doğrusu "sızdırıldığından" haberim vardı konuyu görünce erkenden resmi olarak çıkardılar sanmıştım 😂

• Söylentilere göre bu ay State of Play etkinliğinde PC için duyurulacak.

• Hadi inşallah. İstesem oynarım malum ama elim varmıyor. Resmi olarak çıkışını bekliyorum 😀

• En iyisini yapmışsın gerek yok. Sızıntılar yüzünden öne çektiler gibi geliyor. Yıl sonu çıkma şansı çok yüksek. TLOU Part II beklerken Spider-Man 2 önce gelirse şaşırtır. Resmi duyurusu gelince göreceğiz artık.  

• Diğer Spiderman oyunları PC'ye çıktığına göre, ikinci oyun da çıkacaktır. Duyuru yapılmadan konusu açılabilir, bunda garip birşey görmüyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.