Arkadaşlar spider-man oyunu sonsuz bir döngü içerisinde oyun platformlarında olmaya devam edecektir. Çünkü Activicion studio'su için bor madeni gibi bir şeydir. Fakat donanımlar geliştiği için bir tık daha çıkış sürelerini uzatırlar. Çocukluğumuzun oyunu diyenler asla daha iyisi bu demez. |
Marvel’s Spider-Man 2 | 30 Ocak 2025 | PC ANA KONU (3. sayfa)
-
-
Spiderman oyunları artık Sony bünyesinde yer alıyor, Activision değil. Spider-Man The Movie Game'i Treyarch geliştirmişti, şimdikileri Insomniac Games yapıyor ve çok daha başarılılar. Animasyonlar ve oynanış çok güzel gerçekten.
DODI repack olarak çıkarmış ama denemedim, resmi PC versiyonu gelene kadar beklemek lazım. Marvel’s Wolverine'i bile repack etmişler ama doğal olarak kırılmamış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 7 Eylül 2024; 19:56:56 > -
30 Ocak 2025'de PC için çıkacak.
store.steampowered.comMarvel's Spider-Man 2 on Steamhttps://store.steampowered.com/app/2651280/Marvels_SpiderMan_2 -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 19 Ekim 2024; 0:30:5 > -
Marvel's Spider-Man 2 - Announce Trailer | PC Games
PlayStationyoutubeNow coming to PC, Spider-Men Peter Parker and Miles Morales return for an exciting new adventure in the critically acclaimed Marvel’s Spider-Man franchise. Equipped with Miles’ new bioelectric venom power and Peter’s Spider-Arms, the Spider-Men face the ultimate test of strength inside and outside the mask as they fight to save the city, each other and the ones they love from the monstrous Venom. Developed by Insomniac Games and fully optimized for PC in collaboration with Nixxes Software, Marvel’s Spider-Man 2 launches on Steam and the Epic Games Store January 30, 2025. Wishlist today! © 2024 MARVEL © 2024 Sony Interactive Entertainment LLC. Developed by Insomniac Games, LLC. #pc #pcgameshttps://www.youtube.com/watch?si=H-wkPuyJby9Jc-Eo&v=wOJaeD0Si04&feature=youtu.be -
Güzel oldu. Ağustos gibi gelir diyordum ama Brezilyalılar sağ olsun erken geldi. :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Umarım Gow gibi 50 dolar olur dicem ama sanmam 60 olur kesin.
-
7 ay önce sızdırılan listeye göre çıkış tarihi doğru çıktı.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158231380
Alıntı
metni:20 Ocak 2024'te Nixxes çalışanı hem Reddit hem de 4chan de 12 ay boyunca gelecek PC portlarının listesini sızdırmıştı. Bilmeyenler için liste bu şekildeydi. Listeye göre Spider Man 2 2025'in başlarında PC için çıkışını gerçekleştirecek. https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158207593
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Baya baya erken geliyor çok güzel haber
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Demon's Souls'u da salsınlar artık.
-
Sırada last of us 2 var o da yakında duyurulur zaten pc baya zengin dönem geçiriyor
Exc olayı cidden bitti artık nintendo hariç hiç düşünmezdim bu oyunların pc ye çıkacağını
Demon's Souls gelir inşallah.
-
Müthiş haber hocam 😀 Last of us 2 kaldı bir tek 😄
Bu kadar erken duyurulmasını beklemiyordum süper oldu benim için en iyi oyunlardan biriydi gelecek olanda aynı sekilde keşke tr altyazılıda olsaydı ama yaparlar elbet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Demon's Souls unutmayalım :)
Pek souls oynamadığım için demedim onu 😄 Onun yerine gt7 tercih ederim pc de 😀
Infamous Second Son da gelebilir çünkü yılın başında ki Nixxes çalışanı tarafından sızan listede vardı ve 2025'in başlarında diyordu. Listede TLOU PART II, Demon's Souls ve GT7 var. Demek ki PC portlarını Nixxes yapıyor demek. Sony, Last of Us Part I'ın sorunlu çıkışından sonra Part II'yi Nixxes'a vermiş olabilir. Çok kötü çıkmıştı, 1 saat o shaders mı nedir bekliyorduk o neydi öyle? Umarım Iron Galaxy yapmıyordur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 19 Ekim 2024; 11:51:7 > -
Nixxes çok başarılı cidden. Oyunlar arka arkaya gelmez bence. Ocak Spiderman olduğuna göre TLOU ya da Demon's Souls Nisan Mayıs gibi gelebilir. Tercihim Demon's Souls olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X