Şimdi Ara

Marvel’s Spider-Man 2 | 30 Ocak 2025 | PC ANA KONU (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
11
Favori
5.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
29. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sıkıntı yapmayın bununda save dosyasını paylaşıyorlar sadece finali oynuyorsunuz :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OptimizedSettings

Sıkıntı yapmayın bununda save dosyasını paylaşıyorlar sadece finali oynuyorsunuz :)
    Aklıma geldi de hiç araştırmamıştım :) sistem kabul etmez diye düşündüm, ilk oyunda hemen denemesini yapayım, Teşekkürler:)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gamer007_ kullanıcısına yanıt

Bence Miles Morales seni Mj veya villain olarak oynamaya zorlamadığı ve full spider man olduğun için en iyisi. Ayrıca karlı New York atmosferi çoook daha güzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahmetttan24 A kullanıcısına yanıt

karlı new york oyunda tek geçerim o zaman :) aklıma division geldi ne günlerdi karlı havada new yorkta ekip kurup gidiyorduk

• Lion_Army kullanıcısına yanıt
    Rica ederim :)

• Endonezce dilini bile ekleyip Türkçeyi eklemiyorsan bu seni Türk düşmanı yapar.bunu satışla falan açıklayamazsın

• Oyunu satmayı düşünmüyorlar belli ki 😃

• Çoğu kişi Sony'e suç atıyor ama tamamen Marvel ile alakalı bir durum. Bugün Naughty Dog, Santa Monica ve Sucker Punch'in oyunlara Türkçe geliyor. Spider-Man serisine gelmiyor. Ghost of Yotei misal Türkçe ile çıkacak. Ama gelecekte Wolverine veya Venom oyunu gelecek bunlara yine Türkçe gelmeyecek. Marvel, Türkiye pazarını önemsemediğini görüyoruz. Tıpkı Take Two oyunları gibi. İnsanlar gıda dışında hobilere para ayırmakta zorlanıyor. Bizim gibi tuzu kuru forumda kemik kitle vardır. Day One oyun oynayan kaç kişi vardır? Bir elin parmağı geçmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 3 Ocak 2025; 16:0:20 >
  • Benim anlamadığım neden pre order açılmıyor saçma yani
    Açsa çoğu kişi bekliyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Noel tatili bitmedi. ( 5-10 Ocak'a kadar sürebiliyor. ) Gelecek hafta muhtemelen açılır.

• Foxx Mulder kullanıcısına yanıt
    Hocam böyle olsa dahi saçma bence. Bunun önlemini almaları gerekirdi. Sen 30 Ocak'ta çıkacağım diyosan Pre-order tarihini de hesaplaman gerekirdi diye düşünüyorum 🙂

• Erken erişim yok Türkçe dil yok neden bir insan önsipariş verir anlamış değilim

• Üst sorumlu kim ise demek ki tatil daha çok baskın gelmiş. Yani bende eşek gibi çalışsam bende umursamam beklesinler derim. Adamlar şu zamanı mumla bekliyorlar.

• Daha önce de dedim gibi Spider-Man Remastered da çıkışına 20 gün kala ön siparişe açılmıştı ve aynı tartışmalar dönmiştü. Sabırlı olun. :)

• Bari sistem gereksinimlerini söyleselerdi stutter, çökme vs gibi sorunlar olmadan çıkar umarım

• Steam de biri şey yazmış nvidia lansmanından sonra pre order ve sistem gereksinimleri açıklanacak demiş
    Dlss4 ve 5000 kartların reklamı yapılacak denmiş

• Nvidia dlss 4 diyip kazığı sokacak 4000 serisine

• Merhaba arkadaşlar,

Merak ettiğim konu bir kaç mesaj öncesinde yine konuşulmuş fakat yine de sormak istiyorum. İkinci oyunun hikayesi için Miles Morales'i oynamak elzem mi. İlk oyundan karakteri zaten tanıyoruz. Bu oyunun hikayeye kattığı önemli olaylar var mı acaba.

• FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

Yok hocam, elzem değil. Zaten o oyundaki hikaye kendi içinde başlayıp bitiyor.

Bu arada sistem gereksinimleri nasıl olacak merak ediyorum. GoW Ragnarok seviyesinde bekliyorum. Umarım Brezilyalılardan daha iyi iş çıkarmışlardır 🤣

• Hudson51 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. Uyguna key kovalıyorum, bir kaç güne bulamazsam salarım ben de. Twitter üzerinde bir çekilişte kazanmıştım ama sayfayı takip etmediğim için yedek kazanana gitti oyun. Bu yüzden biraz tripliyim oyuna karşı. 

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.