Şimdi Ara

Marvel’s Spider-Man 2 | 30 Ocak 2025 | PC ANA KONU (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Chef30
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
12
Favori
8.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Epic için 1250 tl, son çıkan Until Dawn, Horizon Lego gibi oyunlar 2500dü.

Ya Epic kur fiyatını yanlış girdi yakında düzeltecekler ya da Epic özelinde yerel fiyatlandırma oldu.

• ultralisan kullanıcısına yanıt

Benim aklıma Steam geldi onun için yazdım. Spiderman pahalı olacaktır bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 13 Ocak 2025; 12:51:43 >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt

Ben Steam içinde indirim yapmışlar diye düşünmüştüm 60 dolar sanarak. Şimdi baktım bize düz Avrupa fiyatı çekmişler Ukrayna Brezilya gibi yerlerde 30 35 dolar arası.

Spiderman bence de pahalı olacak.

• 2 hafta kaldı hala açılmadı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

hocam epicte bir sorun var sanırım

final fantasy two pack 2 oyun birden dolar bazında steam daha ucuzken epicte 400 tl daha pahalı anlayamadım

• Gamer007_ kullanıcısına yanıt

Şaşırmamak lazım. Artık birçok oyunda Epic benzer ya da daha pahalı. Misal FF16 Steam'de daha ucuz.

Ben de yazdım fiyatı yanlış girilmiş alalım diye de bazı arklar mena fiyatı dedi.

• Korkuyorum bu herifler şimdi çıkış tarihini iptal ederler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • run...rabbt kullanıcısına yanıt

Hayır iptal durumu yok demişler.

hocam şuanmış steam yüzde 30 indirim olarak girmiş ürünü

epic yüzde 25 den verdiğinden dolayı bir fark sanırım

TLOU2 için demiştim ben hocam FF evet Steam'de daha iyi. Aslında çoğu yeni çıkan oyun mena uygulanırsa Steam'de daha ucuz o yüzden diyorum TLOU2 fiyatı değişebilir diye Epic için.

• Gerçekten sizi şahaser bir oyun bekliyor ikinciye başladım ya arkadaş animasyonlar bu kadar mı güzel ve akıcı olur ilk heyecanımla oynuyorum şu oyunu ilk oyunun ne eksik yönü varsa hepsi giderilmiş

Açık dünya olup da hızlı seyahat yapmadığım tek oyun. Sinematik aksiyon mevzusunu adamlar arşa çıkarmış ayrıca oyunun açılışı son zamanlar da gördüğüm en iyi açılış olabilir her karışından ayrı keyif alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 15 Ocak 2025; 12:24:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 30 Ocak'ta DLSS 4 geliyor. Sanırım bunun reklamını yapacaklar oyun ile onun için bekletiyorlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şafak 15

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twitter'da ana sayfama düşmüştü bugün ne kadar doğrudur bilemiyorum ayın 20'sinde ön siparişin açılacağı söylenmiş. 

Bu kadar gecikmesinin sebebi de NVIDIA'nın yeni teknolojilerini barındırması.

• arkadaşlar oyuna tr yama gelecek mi acaba?

• digi_boy2006 D kullanıcısına yanıt

Anonymous Çeviri çevirisinin daha önce bittiğini, oyunun çıkışı ile birlikte teknik aksaklık çıkmaz ise kısa sürede yayımlayacaklarını yazmışlardı. Onların çevirisi dışında çeviri yükü fazla olacağı için el çevirisi gelmez herhalde başka.

• sistem gereksinimlerini en azından artık açıklasalar ilk oyuna göre çok daha fazla istemez herhalde.

• kaldı 10

Marvel’s Spider-Man 2 | 30 Ocak 2025 | PC ANA KONU
  • İnsomniac çıkarmak istemiyorsa oyunu söylesin bu ne yav 10 güne çıkacak sistem gereksinimi belli değil

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.