Hadi ya, geçmiş olsun hocam :) |
Marvel’s Spider-Man 2 | 30 Ocak 2025 | PC ANA KONU (6. sayfa)
-
-
Yarın akşama doğru ABD saatiyle açılır. Açılmazsa gelecek hafta %100 zaten. Sistem gereksinimleri vs büyük ihtimalle DLSS 4 ile gelir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu dlss 4 işi iyi ki rtx 4000 serisini pas geçmedi hocam. Yoksa bizim kartlar da çöp olacaktı. Multi fg olmasa da olur. En azından dlss 3.8 den 4 e çıksın da ciddi bir iyileştirme sunar. Ayrıca benim vram 8 olduğundan Multi fg olsa da pek kullanamazdım zaten 😄
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
DLSS önceki seride de pas geçilmedi zaten. Yeni versiyonla gelen yeni özellik pas geçiliyor. Yine öyle oldu. Yoksa upscale, rr vs. bunları Dlss 3 ile birlikte 3000 serisi de aldı. Multi FG almayan 4000 serisinin durumu FG almayan 3000 ile aynı yani demek istediğim. Ama Multi FG, FG kadar devrimsel bir olay değil bana kalırsa o ayrı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 9 Ocak 2025; 19:21:23 > -
Sony değil de Insomniac ile ilgili gibi. Twitter'dan az kaldı son düzenlemeleri yapıyoruz yazmışlar.
-
Yanlış anlaşıldı galiba. Dlss değil frame generation pas geçilmişti 3000 serisinde. Onu kastetmiştim.
Yok anladım. Onu dedim zaten aslında. Burada da bir fark yok ki yeni olarak Multi FG geldi 4000'de de o pas geçildi dedim. Nvidia'nın zihniyeti aynı yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 9 Ocak 2025; 19:26:22 > -
İşte şahsi durumumu yazdım ben de hocam. Zaten 8 vram olduğu için bende (4060) Multi fg olsa bile muhtemelen kullanamayacaktım dedim. Benim adıma kayıp yok gibi neredeyse 😀
Tabii oralar ayrı. Görücez ne yapacaklar. 60 kartlar 8 gb ile 1080p'de neyse 80'ler 16 gb ile 4K'da o. 16 gb'lı kart almam artık 4K için. İstediği kadar multi fg yapsın.
-
3 gün önce demişler artık ne düzenliyorsa düzenle düzenle bitmiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şafak 20
Ne hazırlıyorlarmış bir satamadılar oyunu 😃 Davetiye hazırlıyorlar galiba. TLOU2 50 dolara satışta. Ragnarok da öyleydi. Ama Tsushima 60'tı. Bu da 50 olsa keşke ama 60 olur gibi geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 10 Ocak 2025; 20:44:56 >
Saydığınız oyunlardan sadece Ragnarök'ta MENA fiyatlandırması vardı, o da şans eseri falan herhalde. Dediğiniz gibi Spider-Man 2, 60 dolardan gelebilir yüksek ihtimalle. Olur da MENA fiyatlandırılması uygulanırsa 50 dolardan gelir.
-
Gelecek The Last Of Us 2 de 50 işte. Ama Spiderman'den umutlu değilim ben de.
TLOU2'de bölgesel fiyatlandırma yok ama normal fiyatı 50 dolar zaten, onu demek istedim. Sony'nin Steam'de yerel fiyatlandırma uyguladığı tek oyun Ragnarök şu anda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Frost -- 10 Ocak 2025; 21:8:9 > -
Hocam yanlış anlama ama son haftada açılsa ne olur onu anlamadım. Siz direk oyunu satın mı alıyorsunuz? Direk parayı steam hesabınıza atsanıza benim hesapta 150$ var mesela.
Sistem gereksinimleri ne olucak acaba çok merak ediyorum
Bugün sistem gereksinimleri açıklanır artık, ek olarak bakalım Marvel, Last Of Us 2 gibi yerel fiyat çekecek mi.
-
TLOU2'de yerel fiyatlandırma yokmuş. Kendi fiyatı 50 dolar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X