Şimdi Ara

Marvel’s Spider-Man 2 | 30 Ocak 2025 | PC ANA KONU (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
301
Cevap
13
Favori
10.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sistem gereksinimleri sanırım nvidia dan dolayı acıklanmıyor
    Bunun belli başlı nedenji oyunun tanitımı yeni 5000 serisi kartlar ile yapılacak olması ve bu kartlar hakkında herhangi bir net bilgi verilmemesi icin suan ambargo var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 20 Ocak 2025; 23:40:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gamer007_ kullanıcısına yanıt

DLSS 4 reklamı için hazırlanıyorlar çok büyük ihtimalle. Yine dün paylaşım yaptılar oyuna az kaldı vs. diye.

• Oyunu unuttular herhalde. Mağaza sayfasında ön sipariş bonusuyla alakalı şeyler hâlâ duruyor. Ön siparişe açmazsanız nasıl alacağız bunları? Satışları da düşecektir bence. Şimdi Spider-Man 2'yi almayı düşünen ben bile onun yerine Kingdom Come Deliverance 2 mi alsam diye düşünmeye başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Frost -- 22 Ocak 2025; 14:35:14 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • The Frost kullanıcısına yanıt
    İnanılmaz şaşkınım hocam. 1 hafta kalmış çıkışına. Şaka gibi adamlar. Neyi bekliyosun hala aklım almıyor. 🙂

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt
    DLSS 4 😃 Muhtemelen Nvidia'dan haber bekliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 22 Ocak 2025; 14:49:15 >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt
    Hocam dlss 4 ün 30 undan önce çıkacağı kesin mi? Eğer kesinse bugün yarınsa tamam. Yok değilse beklemelerinin mantığı ne ? 🙂

Bence alakası yok hocam. Nvidia izin verince mi ön siparişe açacaklar? Oyunda DLSS 4 desteği varsa zaten bu en azından geçen aydan beri kesindir. Son dakika DLSS 4 ekleyelim de oyunu ön siparişe açalım diye beklemezler bence. Ben Marvel'la alakalı olduğunu düşünüyorum bu işin. Spider-Man Remastered da PC'ye geldiğinde çok geç açılmıştı ön siparişe. Başka Sony oyununda görmedim böyle bir şey.

Bence özellikle duyuru reklam bir şey yapacaklar onu bekliyorlar gibi.

• Bu hafta açılmazsa gerçekten rezillik olur. Benim bildiğim 15 gün kala ön sipariş açılır, sistem gereksinimleri belli olur. NVIDIA baskısı mı? Yoksa Marvel ile alakalı bilemiyoruz artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Reklam yapacak olsalar bile bunun için çok geç kaldılar. Final Fantasy VII Rebirth PC ve Kingdom Come Deliverance 2 arasında çıkacak bir oyuna son dakika reklam yapıp ön siparişe açarlarsa satışları patlar, benden söylemesi. Ertelenmesi daha doğru olur bence.

Erteleme olmayacak diye yazdılar geçen twitter'da. Bilemiyorum Nvidia kararı da olabilir bu durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 22 Ocak 2025; 15:4:11 >
    Twitter'dan erteleme olmayacak yazılıp akşamına ertelenen çok oyun gördük hocam. Bence sosyal medya departmanlarının da ne olup bittiğinden haberleri yok. İş ortaklarımızla oyunu ön siparişe açmak için çalışıyoruz gibi şeyler yazıyorlardı ama işte bu o kadar da zor bir şey değil aslında. Yani TLOU2 gibi sistem gereksinimleri belli olmadan bile ön siparişe açılan oyunlar oluyor, ne yapalım Nvidia'yı. Bekleyelim görelim bakalım.

• 5000 serisi daha satışa bile çıkmadı zaten, satışa çıkmayan kartı oyunun sistem gereksinimlerine koymak başlı başına bir saçmalık olur.

• 8 gün kaldı sistem gereksinimleri bile açıklanmadı saçmalığa bak

• Oyunun çıkmasına 1 hafta var ama ortada sistem gereksinimleri bile yok. Noldu Nixxes'in binası komple çukura mı girdi abi, hayırdır?

• Insomniac Ceo'su emekli olmuş. Spiderman'i de yanında götürdü herhalde 😃

• Perşembe akşamı açılacak. Discord da yönetici yazmış demiş biri

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu oyunu malum yollarla oynamak lazım 5 kuruş verilmez oyundan bağımsız çoğu dil desteği var türkçe altyazı bile yok daha oynamaya fırsat bulamadığım baldur gate 3 ve pekbirşey sunmayan ek digital deluxe de dahil olmak üzere 2023 te satın aldım az çok biliyorsunuzdur bu oyundaki bilmem kaç milyon cümle veya kelime olduğunu büyük özveri yani destek olmak için bile satın alırım peki bu oyuna türkçe altyazı koymak çokmu zor hiç sanmıyorum çoğu sony oyununda altyazı hatta dublaj bile olan oyunları var bu seride bir gayret varmı yok satın almaya gerek varmı onada yok.

korsan kullandığımızdan destek gelmiyor demeyin rusçanın dublajı bile var.

• Mvnmt35 kullanıcısına yanıt

Hocam yanlış anlamayın ama bu serzenişi Türkçeyi düzgün kullanmadan yapmanız ironik olmuş.  

• quote:

Orijinalden alıntı: The Frost

Hocam yanlış anlamayın ama bu serzenişi Türkçeyi düzgün kullanmadan yapmanız ironik olmuş.  

Aceleyle yazınca öyle oluyor doğrudur birşey diyemem ama şu da bir gerçek türkçeyi önemseyen yok.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.