< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
|
|
Sorun şu dolarla maaş almıyorum . Eğer dolarla maaş alsaydım bende fiyatı çok uygunmuş diyebilirdim . Diğer ülkelere göre satış fiyatının düşük olması oyunun bizim için pahalı olduğu gerçeğini degiştirmiyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeonHeart_06 -- 16 Haziran 2023; 15:56:34 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
şahlanmanın keyfini sürün |
Vereceksin beleş indie çöp oyunlari bayila bayila oynar citlari cikmaz ... 70 dolarlik oyunu kurdan alip Trye ozel 30a indiriyor herifler yine camur atiyolar ... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrUckmann -- 17 Haziran 2023; 3:55:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Oyun fiyatlarının 2000 TL'ye yaklaştığını düşününce 800 TL ucuz kalıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eramy -- 17 Haziran 2023; 10:18:29 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_34 -- 17 Haziran 2023; 10:29:4 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ne 800 mü? 1200 TL altı oyun oynamam ben! |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Roar -- 20 Haziran 2023; 06:57:01 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |