Şimdi Ara

Marvel’s Spider-Man 2 Türkiye fiyatı açıklandı: Beklenenden ucuz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
3.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Marvel’s Spider-Man 2 Türkiye fiyatı açıklandı: Beklenenden ucuz!
    Oyuncular tarafından oldukça merak edilen Marvel’s Spider-Man 2, tüm dünyayla birlikte Türkiye’de de ön siparişe açıldı. Spider-Man 2 Türkiye fiyatı ise beklenenden çok daha düşük bir seviyede bulunuyor. Görünüşe göre özel bir fiyatlandırmaya gidilmiş durumda.

Marvel’s Spider-Man 2 Türkiye fiyatı belli oldu

16 Haziran 2023 itibarıyla PS5’e özel olarak ön siparişe açılan Marvel’s Spider-Man 2 fiyatı 799 TL olarak açıklandı. Oyunun Dijital Deluxe sürümünün fiyatı ise 899 TL. Her iki fiyatın da günümüz şartlarında çok uygun olduğunu söyleyebiliriz.

Marvel’s Spider-Man 2 Türkiye fiyatı açıklandı: Beklenenden ucuz!
    Zira oyunun global fiyatı 70 dolar olarak açıklanmıştı. 70 dolar bugünün kuruyla doğrudan çevrildiğinde 1.657 TL yapıyor. PlayStation Türkiye ekibi yerel fiyatlandırma konusunda oldukça iyi bir işe imza atmış görünüyor. Ek olarak Marvel’s Spider-Man 2’nin fiyatının bu seviyede kalmayacağının altını çizelim. Bu fiyat ön sipariş için geçerli ve kısa sürede fiyatların yükselmesi kuvvetle muhtemel.

Ayrıca Bkz.Atari, 33 yıl sonra efsanevi konsolu için yeni oyun yayınladı!

Insomniac Games tarafından geliştirilen serinin ikinci oyunu olan Marvel’s Spider-Man 2’de Peter Parker ve Miles Morales karakterlerini kontrol edebileceğiz. Co-op modu olmayan oyunda Venom, Kraven the Hunter ve Lizard gibi düşmanları göreceğiz. Marvel’s Spider-Man 2, PS5 konsolları için 20 Ekim 2023 tarihinde piyasaya sürülecek.

Kaynak:https://store.playstation.com/tr-tr/concept/10002456

• Yakın zamanda Uganda'ya(Kampala) gitme durumum oldu, Epic Games uygulamasından oyun almak istedim, baktım yurtdışında olduğu için izin vermedi neyse ulen dedim zaten bir Afrika ülkesindeyim -ki işime gelir zaten muhtemelen fiyatlar daha ucuz olur diye-, neyse ayarlara girip lokasyonu Uganda olarak ayarladım, ulannn uygulamaya girince şiling(Uganda yerel para birimi; Uganda şilini) değil de USD kurunu görünce ayrı bir şok ve fiyatların Türkiye'ye göre daha pahalı olduğunu görünce de daha büyük bir şok yaşadım. Kısaca adamlar Uganda'dan daha fazla acıyıp merhamet ediyorlar, bilginize; inanmayan denesin de görsün! yalnız dikkat birkez değiştirince 6 ay boyunca tekrar lokasyon değiştiremiyorsunuz bilginize, benimki 25 Haziran'da doluyor çok şükür, tecrübe ile öğrendim ama arada kaç tane indirim dönemini/festivalini de ıskaladım :(
  • alan alsın..

• ülkeye bak 800 tl cik oyuna ucuz diye seviniyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dalette -- 16 Haziran 2023; 12:25:20 >
  • Harbiden iyi fiyat yalnız, 33-34 dolar ediyor.
  • 800 tl ye ucuz diyoruz artık. Yuppiiii heyyyyyyyy.

• Ekonomi o kadar kötü ki şu fiyatları mumla arar olduk. PS sahipleri çöksün, yoksa zam yer bu Marvel’s Spider-Man 2 Türkiye fiyatı açıklandı: Beklenenden ucuz! 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben artık ne ucuz ne pahalı anlayamıyorum bile

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Maalesef 800 TL yeni çıkan AAA oyun için artık ucuz fiyat

• Yakın zamanda Uganda'ya(Kampala) gitme durumum oldu, Epic Games uygulamasından oyun almak istedim, baktım yurtdışında olduğu için izin vermedi neyse ulen dedim zaten bir Afrika ülkesindeyim -ki işime gelir zaten muhtemelen fiyatlar daha ucuz olur diye-, neyse ayarlara girip lokasyonu Uganda olarak ayarladım, ulannn uygulamaya girince şiling(Uganda yerel para birimi; Uganda şilini) değil de USD kurunu görünce ayrı bir şok ve fiyatların Türkiye'ye göre daha pahalı olduğunu görünce de daha büyük bir şok yaşadım. Kısaca adamlar Uganda'dan daha fazla acıyıp merhamet ediyorlar, bilginize; inanmayan denesin de görsün! yalnız dikkat birkez değiştirince 6 ay boyunca tekrar lokasyon değiştiremiyorsunuz bilginize, benimki 25 Haziran'da doluyor çok şükür, tecrübe ile öğrendim ama arada kaç tane indirim dönemini/festivalini de ıskaladım :(

• 800 tl değil 33 dolar.

• Bence hala pahalı .

• Moueson kullanıcısına yanıt

70$=1650 tl lik oyun 800 tl nasıl pahalı? Ekimde çıktığı zaman o zamanki dolar kuruyla 2000 tl edecek belki. Banka kampanyalarıyla şuan 800’den ucuza geliyor.

• DOLARLAMİ MAAŞ ALİYOSUNUZ ??

• sahlaniyor ülke maşallah.

• Çok uygun. Fakirler ağlamasın

• serdarcenk kullanıcısına yanıt
    Tğeliyeden ucuz acaba lokasyon var mı acaba. Millet bizim ülkeyi işaretlediği için dolar kuru 2 tl den 10 TL yaptı steam... Hep bir kişi vardı ağzında söyledi söyledi kesin o kişi yüzünden. Bence steam unutmuştu bizi 2 tl olarak kalmıştı dolar

• 800 tl ye ucuz diyecek günleride gördük ya pes

• Türkiye Avrupa Bölgesindedir elektronik cihaz ve dijital ürünlerin satışında

Yeni çıkan bir oyunun fiyatı şuan 80 Euro

80 Euro da 2000 TL yapıyor

799 TL sudan ucuz olmuş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 800 e PS4 satılıyordu şimdi oyun alabiliriz anca o fiyata

• Harika fiyat. Deluxe alalım hemen.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.