|
Bildirim
ülkeye bak 800 tl cik oyuna ucuz diye seviniyoruz
|
ben artık ne ucuz ne pahalı anlayamıyorum bile
|
800 tl ye ucuz diyoruz artık. Yuppiiii heyyyyyyyy.
|
Yakın zamanda Uganda'ya(Kampala) gitme durumum oldu, Epic Games uygulamasından oyun almak istedim, baktım yurtdışında olduğu için izin vermedi neyse ulen dedim zaten bir Afrika ülkesindeyim -ki işime gelir zaten muhtemelen fiyatlar daha ucuz olur diye-, neyse ayarlara girip lokasyonu Uganda olarak ayarladım, ulannn uygulamaya girince şiling(Uganda yerel para birimi; Uganda şilini) değil de USD kurunu görünce ayrı bir şok ve fiyatların Türkiye'ye göre daha pahalı olduğunu görünce de daha büyük bir şok yaşadım. Kısaca adamlar Uganda'dan daha fazla acıyıp merhamet ediyorlar, bilginize; inanmayan denesin de görsün! yalnız dikkat birkez değiştirince 6 ay boyunca tekrar lokasyon değiştiremiyorsunuz bilginize, benimki 25 Haziran'da doluyor çok şükür, tecrübe ile öğrendim ama arada kaç tane indirim dönemini/festivalini de ıskaladım :(
|
70$=1650 tl lik oyun 800 tl nasıl pahalı? Ekimde çıktığı zaman o zamanki dolar kuruyla 2000 tl edecek belki. Banka kampanyalarıyla şuan 800’den ucuza geliyor. |
Evet ama 1650 tl’lik oyunu adamlar 200-300 tl’ye satamazlar. Size pahalı geliyorsa suç sony’de değil malum partide. Yeni bi Psn hesabı açıp ordan banka kampanyalarıyla alıp, sonra satarsanız bedavaya gelir oyun Ekim’e kadar zam geleceğini düşünürsek. Çareler tükenmez.
|
Ekonomi o kadar kötü ki şu fiyatları mumla arar olduk. PS sahipleri çöksün, yoksa zam yer bu |
Maalesef 800 TL yeni çıkan AAA oyun için artık ucuz fiyat
|
800 tl değil 33 dolar.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dalette -- 16 Haziran 2023; 12:25:20 > |
|
|
Ekonomi o kadar kötü ki şu fiyatları mumla arar olduk. PS sahipleri çöksün, yoksa zam yer bu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
70$=1650 tl lik oyun 800 tl nasıl pahalı? Ekimde çıktığı zaman o zamanki dolar kuruyla 2000 tl edecek belki. Banka kampanyalarıyla şuan 800’den ucuza geliyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|