Şimdi Ara

Marvel's Spider-Man 2 yeni rekora koşuyor: 5 milyonu geride bıraktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Marvel's Spider-Man 2 yeni rekora koşuyor: 5 milyonu geride bıraktı
    20 Ekim tarihinde Playstation 5 kullanıcıları ile buluşan Marvel's Spider-Man 2, bugüne kadar en hızlı satan PlayStation oyunu olmayı başardı. Bugün yayınladığı kazanç raporunda ise Sony, oyunun 11 günde beş milyon adet sattığını duyurdu. Bu rakam, tek platform için önemli bir başarıya işaret ediyor.

Marvel's Spider-Man 2 5 milyonu geride bıraktı

2.Çeyrek kazanç açıklamaları kapsamında Sony, PlayStation 4 ve PlayStation 5 özelindeki oyun satışlarını içeren ayrıntılı bir tablo paylaştı. Buna göre Naughty Dog imzalı The Last of Us Part II, ilk üç günde 4 milyon, Santa Monica tarafından geliştirilen God of War Ragnarök ise beş günde 5,1 milyon kopya sattı. Ancak her iki oyunun da Spider-Man 2'nin aksine Playstation 4 ve PS5'e çıktığını hatırlatalım. 

Ayrıca Bkz.Sony'nin yeni konsolu PS5 Slim'in çıkış tarihi belli oldu

Tabii ki bu başarının arkasında Marvel's Spider-Man 2 PS5 konsol paketi satışlarının da dahil olduğunu belirtmekte fayda var. Ek olarak İlk Spider-Man yapımı 33 milyon kopyaya ulaşmıştı ancak buna Miles Morales ve remastered versiyonu dahildi. Spider-Man 2 oyunun önümüzdeki günlerde nasıl bir performans sergileyeceği ise merak konusu.

Ayrıca Sony, Playstation 5'in satış rakamlarını da güncelledi. Bu verilere göre güncel konsol satışları toplamda 46,9 milyonu geride bırakmış durumda. Son çeyrekte ise 4,9 milyon cihaz satıldığı belirtiliyor. Bu rakam, 2022'nin 2.çeyreğine kıyasla 1,6 milyon adet daha yüksek. PlayStation Network'teki aylık aktif kullanıcı sayısı ise (MAU )bir önceki çeyreğe kıyasla 108'den 107'ye düştü.

Kaynak:https://wccftech.com/spider-man-2-sold-5-million-units-in-11-days-ps5-shipments-now-at-46-9-million-units/

• Oyun iyi ama çok iyi değil.

• 2018'te çıkan ilk oyunu defalarca oynadım, bitirdim. Tek kelimeyle harika bir oyun.

Zam gelir diye ikinci oyunu 700TL'ye ön siparişte bulunmuştum. Aldım oynadım fakat ilk oyun tadında değil, arattırıyor resmen. Uçma olayını dahil etmeselerdi keşke, ilk başta iyi fikir gibi görünse de oyundan çok şey götürüyor. Hikayenin gereksiz legebete öğeleri de soğuttu iyice. Keşke dijital almasaydım.

• Single player oyuna gidip 700-800₺ vermem ne zaman fiyatı düşer 200-300 bandına o zaman oynarız düşmezse de sıkıntı yok ^^

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.