|
Bildirim
|
imkansız dediğimiz oyun geliyor. aboo sony tayfa ps’leri kemirmeye başlamışlardır. bu habere çok sevindim sırf bloodborne ve bunun için ps almayı düşünenlerden biriydim.
|
Yahu şu misafir yorumunu kapatın be kardeşim. Fanboyları da banlayın. Bu nedir ya...
|
oyunu gömmeye başlamışlar bile :DSA:DAS:D
|
1500 lira bayılıp oynarsın kanka, afiyet olsun |
Çıkmaz dediğiniz oyunlar bazıları pc ye geldi last of us oyunu gelmez deyinde o da gelsin siz deyince geliyor pc ye
|
Modcular bunu yaparsa bi daha oynanır |
daha geçen haberlerde returnal geleceğine spiderman gelse demiştim oradan sony fanboyu spiderman gelmez demişti bakalım ne gelmez diyebileceksiniz artık .sonynin yaptığı pcye çıkardığı oyunlardan ilk defa alacağım oyunu buldum unchartedide alırım ama spidermanı daha çok bekliyordum .teşekkürler sony
|
İlk çıktığında PS4'te sonradan PS5'te tekrar bitirdim. Sonrasında malum fiyatlandırmalardan ötürü PS'i satıp Xbox SX'e geçiş yaptım. Taş gibi oyun vallahi, PC ye gelmesi güzel oldu. Alır bide orda bitiririm. Şunlarla derdi olanlar da gitsin bir köşede ağlamaya devam etsin. Madem insanların oyunu 4 yıl sonra oynaması sizce sorun değil o zaman karışmayın kardeşim insanların zevklerine. İster ilk gün ister yıllar sonra da olsa artık hemen hemen her oyunu mümkün olan her platform'da görücez artık buna alışın. Siz ne kadar fanboy'da olsanız "aa bu saatten sonra bu konsolu almam" deseniz de adamların umurunda değilsiniz bunu kafanıza sokun artık. Her şirket haklı olarak kârlılık peşinde ve bundan sonra da işler böyle yürüyecek.
|
Türkçe yama da gelir PC’ye gelince, oyy tadından yenmez valla.
|
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > |
|
|