Şimdi Ara

Marvel's Spider-Man Remastered 12 Ağustos'ta PC'ye Geliyor (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu şu haber öyle bir sürpriz oldu ki son yıllarda kimse bana sürpriz bile yapmamıştı. Eyvallah Sony adam bu iyiliğin unutulmaz. Fakat ben bu oyunların PCye geldiğini gördükçe de PS almaktan soğudum hatta PS5 bile benim için excleri sanki exc gibi gelmemeye başladı. Her an gelir diye. Neyse Spiderman'ın gelmesi büyük haber. Yeni benchmark testleri hayırlı olsun  

• ağlak fancık bebelerin uğrak noktası olmuş burası

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Playatation ne kadar büyüksün , 4 senelik oyununa xboxcısı aurı pc cisi ayrı sarılıyor. Neyse biz çoktan oynadık, siz de şimdi oynayın bakalım keratalar
  • Johnny Silverhand kullanıcısına yanıt

İmkansız olan God of War'dı.O .çıta çoktan aşıldı.Bu saatten sonra ps exclusive oyun diye birşey kalmadı.Hepsi time exclusive oldu.Ben Gran Turismo bekliyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

PC alın olum PC, Şuan 3000 TL'ye bulunabilen RX 6500 XT bile PS4 Pro'dan çok daha iyi oynatıyor oyunları.. Varın siz düşünün çok daha üst düzey 3050-3060 gibi kartları...Bana göre en mantıklı yol PS5+PC ikilisidir.. Parası sınırlı olan adamda PC kursun her türlü en az 5 yıl götürür pişman olmaz..

kanka o kartı önüne koyup hayali ilemi oynayacaksın daha bunun oem parçaları ekranı fln da var

• quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

Sony bize en büyük ihaneti ettin en son kale dediğimiz oyun torrente kurban gidecek xbox alıyorum yazıklar olsun pc sevdası playstation konsolunu bitirecek çok yazık

kudurrrr zorrent akar
  • Ps5 sahibi olarak hiç gocunmam 4 senelik oyunun pc ye gelmesine, biz Spider Man 2 yi bekliyoruz. Zaten Plus extra ve deluxe üyelerine bu ay bedava olacak ilk oyun ve miles morales.
  • Xbox'a çıkarın da oyun görsün garibanlar, forza dlc ve halo patatesfinite oymuyorlar 2 senedir.
  • PC'ye en çok beklediğim Sony Exclusive oyunuydu harika haber oldu. Hatta Miles Morales olanın da gelmesi ekstra bir güzellik oldu. Sony'den güzel haberler gelmeye devam ediyor.

• 20 senedir hep ps'den fark yiyen ezik xbot'lar biz kazandık kudurun diyor puhahahaha
  • İlk gün çıkarmadıktan sonra exclusive devrimiz bitmez bizim , sen 2022 de 0 çeken ezik konsoluna bak. Forza halo ile yıllardır geviş getiriyorsunuz zavallı xbokcular.
  • Philipp plein denen her nesil şamar yemeye doymayan fanboy, kendin bile inanmıyosun söylediğine zavallı seni ahahahaaha
  • Ohh kebap. Haydi naz yapma sony de lez of us'ı da çıkar artık pc ye.

• Sarohan kullanıcısına yanıt

2023 başını beklıcen dizi ile cıkarırlar 2 oyunda remake oluyormuş ps5 için pc yede gelir

• Sekiro ve Elden ring, witcher, skyrim gibi şaheserler varken, kim ne yapsın sony çöplerini pc'de?Buyrun god of war ve horizon satışlarına bakın, hatta death stranding ve days gone satışlarına. Cyberpunk bile bunlardan fazla sattı.

Spider man mış, arkham serisinin 10 da 1'i etmeyen leş bir teenage kesime hitap eden renk cümbüşü örümcek adam.

• Bu tip haberler de gösteriyor ki exc mevzuları için konsol alınmaz. Bir de yeni plus sistemi ve ps plus ile verilen oyunlara bakılırsa Sony'den oyun da alınmaz. En kötü ciddi bir indirim olursa alınır. Oyunun fanı değilseniz satın almak resmen enayilik gibi bir şey oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.