Oyunu daha önce oynamadım hocam sadece performans videolarına baktım. Bu nedenle oynadıktan sonra yazabilirim ama zaten arkadaşlar yazmışlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU (19. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Playstore keyleri göndermiş. Steam'den iade edip bakiyemi cüzdana geri aldım. Ön yükleme yapmayacağım çünkü dosyaları açarken oyun boyutu kadar daha yer açmak lazım bunun yerine erişime açılınca indirmek daha iyi nede olsa indirme uzun sürmüyor. Ayrıca konu genelinde gördüğüm kadarıyla oyuna yoğun ilgi var , genelde bu zamanlar nerde kürek kepçe diye yazanlar olurdu ama şu an tam tersi ve çoğunluğun satın aldığını görmek sevindirici.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen hocam xd
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kürek sürümü bekliyorum yarın düşer herhalde teşekkürler iyi oyunlar herkese.
Modlama desteği de olursa fevkalade olur.Örneğin times meydanin da olan reklamları gercek hayat reklamlarıyla değiştiren mod gibi.Mesela ortada Pepsi olsun.Cola olsun.Guzel olur bayağı
Türkçe oynamak isteyen arkadaşlar için iki tane grup çevirisini de yapmış. Oyun çıkışına çıkartacaklarmış. Forumda konuları var.
-
anonymus dışında kim çeviriyor?
6GB Vram ile pek oynanmayacak gibi duruyor. Rtx 3060 laptop var aslında kağıt üzerinde iyi ama Vram konusunda feci patlayan bir kart. 8 veya 12 standart olması lazım artık.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sixth sense
-
Türkçe olarak oynayacağız çıkışta şu oyunu vay be helal olsun yapan bütün arkadaşlara. Ben zaten üye olduğum grubun çevirisini kullanacağım ama çeşitlilik iyidir her zaman.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 11 Ağustos 2022; 18:27:41 > -
Playstore'dan TT müşterisi olmadan taksitli almanın yolu var mı? Wirecard'dan ödeyince banka uygulamasından taksitlendirebiliyor muyuz?
-
Maalesef yok öyle bir platform ki müşterileri olmama rağmen telefon numaramın bir hanesi yanlış diye ben de alamıyorum. Adamlar numara değiştirmek için Türk Telekom genel merkezine gidin diyor. Yıl 2022 olmuş hala bir hane değiştirmek için işi gücü bırakıp Türk Telekom genel merkezine gideceğim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Banka uygulamasından taksit yapabilirsiniz
Ya benzer sorun bende de var uzun zamandır kullandığım telefon numaramı değiştirdim bir sebepten adamlar bir türlü halledemedi. Tek şifreyi yeni numara ile alabiliyorum TTde yeni numaram kayıtlı ama bu aptal firma numaramı değiştirmiyor bende o yüzden almaya korkuyorum salak saçma bişeyler olur para boşa gider diye. İl müdürlüğüne de gitmeme rağmen halledemedim.
-
Playstore dışında daha uygun bir yer yok dimi ? Almam diyordum ama dayanamayacağım sanırım :D
-
Korsana dair bilgi dönmüyor konu da
Orj tavsiye ederim ben öyle yaptım
359 TL ile Allyouplay gibi gözüküyor en ucuz. Ondan sonra da Playstore geliyor zaten.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X