< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU (18. sayfa)
-
-
Etail'a mail ile ulaşmam sonucunda kod gönderildi alan arkadaşlar varsa bilgisi olsun, ön yüklemeye başladım.
-
GameBillet'den iptal edip Playstore'dan aldım,indirmeye başladık heyecanlı bekleyiş başlasın
-
Hocam bu oyun sizce nasıl? Hitap ettiği kesim acaba biraz küçük yaş gurubu mu? Yoksa batman oyunları tarzında mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
RT very high için 12gb vram gerekli diye bir şey duydum. 10gb rtx 3080 ler çöp olma yolunda :(
-
Allyouplay sitesi üzerinden bende kervana katıldım dostlar. Herkese keyifli oyunlar dilerim.
-
Merhaba mesajınızı gördüm yaziyim dedim:oyun batman kesimi gibi yani çocuklar için tarzda degil her kesimin oynayabileceği düzeyde bir oyun.Zaten ufak cocuk oyunu olmaz görev gereği binalarin belli noktalarına ulaşma hedefe gitme gibi seyler belli bir yas kesimine uygundur.10 yasinda kuzenim oynayamadı mesela.Hedefe falan gidemedi zorlandi oynarken
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 11 Ağustos 2022; 14:13:27 >
Batmanin dünyasından ve atmosferinden dolayı daha bir ciddi geliyor insana, ilk iki Arkham oyununu çok severim. Bu oyunu da her kesim oynayabilir bence. Beyaz perdede görmek istediğim tarzda yapmışlar hatta. Lise ergeni dönemlerinde geçmiyor. Tecrübeli bir karakter var. Sulu kaçan esprileri de yok tamamen karakter tarzını yansıtan bir portre çizmişler oyunda. Hikayesi de güzel. Yaş sınırı 16+ Sanırım. Şans verin imkanınız varsa.
@Venom59@claudecan
Teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için.
sanırım yarına kaldı kırılma işi ya da ben göremedim henüz.
-
Ağ atarkenki kolun titremesi hissedilmeden klavyeyle oynanmaz bu oyun kişisel görüşüm ama tabi klavyeye alışan klavyeyle oynar zaten
-
Kod nereye geliyor uzun zamandır playstoredan alışveriş yapmadım üstelik telefon numaram değiştiği halde playstore bir türlü değiştirmedi numaramı telefona geliyorsa benim için sıkıntı bilgi verebilirmisiniz:
Playstoredan alınca direkt siparişlerim sayfasından ulaştım ben.
-
Saat 00.00 'dan sonra açılıyor mu acaba ? Ya da erken oynamak için ülke felan değiştirmek gibi seçeneklerimiz var mı ?
-
18.00 da
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu arada ikinci oyun ilkine göre çok daha karanlık bir yapıda olacakmış genel itibari ile. Marvel oyunlarından sorumlu bir kişi böyle bir açıklama yapmıştı.
Hocam bugün 18.00 mı?
-
Yarın tabi ki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pc oynanış videolarına baktımda:kaplamalar aşırı iyi ve belirgin oyun cok keskin ve çizim mesafesi ayrica isiklandirmalar farkedilir derecede iyi duruyor konsola göre.Ve ayrıca npc sayısı da ayarlardan high yapinca çok daha güzel olmuş,cok daha canlı hissettiriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 11 Ağustos 2022; 15:38:1 >
En kötü Cumartesi günü ilaçlama haberi düşer. Yarın akşam 18.00 - 19.00 da zaten oyun erişime açılacak. En iyi ihtimalle de gece ilaçlama haberi gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 11 Ağustos 2022; 16:2:0 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X