Şimdi Ara

Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.199
Cevap
24
Favori
62.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONUPlayStationyoutube
    Marvel’s Spider-Man Remastered, the worlds of Peter Parker and Spider-Man collide in an original action-packed story. Play as an experienced Peter Parker, fighting big crime and iconic villains in Marvel’s New York. At the same time, Peter’s struggling to balance his chaotic personal life and career while the fate of Marvel’s New York rests upon his shoulders. Following the events of the main story of Marvel’s Spider-Man Remastered, experience the continuation of Peter Parker’s journey in Marvel’s Spider-Man: The City That Never Sleeps DLC, three story chapters with additional missions and challenges. PC Features PC Optimized Graphics Enjoy a variety of graphics quality options to tailor to a wide range of devices, unlocked framerates, and support for other technologies including performance boosting NVIDIA DLSS and image quality enhancing NVIDIA DLAA. Ray-traced reflections and improved shadows* See the city come to life with improved shadows and stunning ray-traced reflection options with a variety of quality modes to choose from. Ultra-wide Monitor support** Take in the cinematic sights of Marvel’s New York with support for a range of screen setups, including 16:9, 16:10, 21:9, 32:9, and 48:9 resolutions. Controls and Customization Feel what it’s like play as Spider-Man through immersive haptic feedback and dynamic trigger effects using a PlayStation DualSense™ controller on a wired USB connection. Enjoy full mouse and keyboard support with various customizable control options. Pre-Purchase Now to unlock early game content, including; • Iron Spider Suit • Velocity Suit • Spider-Punk Suit • Spider-Drone Gadget • 5 skill points Steam: https://store.steampowered.com/app/1817070/Marvels_SpiderMan_Remastered/ Epic Games Store: https://store.epicgames.com/en-US/p/marvels-spider-man-remastered *Compatible PC and display device required. **Compatible PC required.
    https://www.youtube.com/watch?v=1E051WtpyWg

alelade bir port olmaması sony'nin pcye verdiği önemin arttığını iyice gösteriyor. tabi bunda son nesillerden portun daha kolay olmasının da etkisi var.

• www.gamebillet.com
    Marvel's Spider-Man Remastered
    https://www.gamebillet.com/marvels-spider-man-remastered-pre-purchase

GameBillet'te oyun 400 TL şu anda. Keyleri oyun ön yüklemeye açıldığı zamanda veriyorlar. Olur da bir sıkıntı çıkarsa paranız iade edilir, site güvenilirdir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Burada Crack savaşı vereceğinize nasıl ucuza alabileceğimizi anlatsanıza yaaavv. İsteyen crackli oynar size ne.

• bseeek B kullanıcısına yanıt

All you play kampanyası uzatıldı, 360TL’ye alabilirsiniz.

Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONUwww.allyouplay.com
    ALLYOUPLAY.COM - Official Game Store
    https://www.allyouplay.com/en

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU
    Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONUwww.bolumsonucanavari.com
    Marvel's Spider-Man Remastered Steam Deck ile Uyumlu Olacak
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Marvels_SpiderMan_Remastered_Steam_Deck_ile_Uyumlu_Olacak-114766.htm
  • Oyunun PC sürümünden ekran görüntüleri sızdırılmış. Aynı zamanda klavye-fare kontrolleri ve tuş ayarlarıda görülüyor.

Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU

• Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

L-Shift ile ağ atmak çok saçma olmuş bence hiç güzel hissettirmez kol almak ve kolla oynamak daha mantıklı bu oyunu

• Kaane_61 kullanıcısına yanıt

Tuş değiştirme mevcut, varsayılan olarak bunlar ama değiştirip istediğiniz tuşa atayabilirsiniz .Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU 

• Tuş kombinasyonları çok kötü duruyor. Hiç mi daha önce PC'de Spider-Man oyunu oynamadı bunlar :D Emektar F710 ile devam :D

• Yeni bir spider man oyunu ne zaman gelir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamermn -- 18 Ağustos 2022; 16:19:30 >
  • Gamermn kullanıcısına yanıt

Onun haberi 2022 ekimde anca gelir.

• PS4 de oynamıştım dualshockdaki hissiyat güzeldi, pc ye çıksın xbox series gamepad'imle deneyim edeyim birde. Kesinlikle bu oyun gamepadle oynanmalı.

• Mucittesla kullanıcısına yanıt
    Gamepad e bir türlü alışamadım ne gow oynayabildim ne başka bir oyun. Klavye mouse olmadan karakterin yönünü çevirmek bile işkence geliyor ya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

+1. Gamepad de hoş güzel ama klavye-fareye alışan biri için Gamepad'e dönüp oyun oynamak işkence gibi geliyor bana da. Biraz alışkanlık meselesi sanırım.

Bende öyle diyordum ama şimdi kullanıyorum çoğu oyunda. Yarış olsun veya bu tarz oyunlarda klavye tercih etmemeye başladım. Silahlı, ateş ettiğimiz oyunlarda ve futbol oyunlarında sadece klavye fare ikilisinden kopamıyorum 😄

• Ne zaman indirmeye açılıyor, acaba indirmeye açıldığı gibi küreklenir mi 😅 maalesef satın alamayacağım

Doğrusunu söylemek gerekirse hocam özellikle Gow'da Valkür Kraliçesi Sigrun'u kesmek beni öyle böyle zorlamadı,Öyle bir Boss ki bir Sigrun hem hızlı refleks istiyor, saldırı düzeni random olduğundan sıradaki hamlesi ne olacağını bilmek güç. Boss'u kesene kadar neredeyse dualshock elimde parcalanacakti ps4 de oynarken.

Spiderman de sadece zaman bağlı sekanslarda zorlamıştı beni gamepad kullanmak fakat parkur dinamikleri için gamepad kullanılmasından yanayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mucittesla -- 6 Ağustos 2022; 23:39:37 >
  • bero 20 kullanıcısına yanıt

Oyunda DRM koruması yok sanırım o yüzden çıktığı gün ilaçlanacaktır.

• Reddit'te bir kullanıcı Spider-Man Remastered PC için Tobey Maguire'ın yüz modelini modladığını söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mucittesla -- 7 Ağustos 2022; 20:31:3 >

• Mucittesla kullanıcısına yanıt

Böyle modlar sayesinde sanırım Tobeyin Spiderman serisini seven herkes istediği Spiderman oyununa kavuşacak.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.