Şimdi Ara

Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.199
Cevap
24
Favori
62.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rx570 4 GB ile mediumda 1080p 40 fps oynayabilirim umarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemo94 -- 20 Temmuz 2022; 21:43:50 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 500 tl olmasını beklemiyordum ağustosta zam alacam ya ağustosta yada türkçe yaması çıkınca alırım artık

• Ben de CS kasalarımı ve elde avuçtaki oyun kartlarımı satarak biriktirdiğim bakiyeyle ön siparişi geçtim. Fakat 500 TL bir oyun için gerçekten fazla bir fiyat. Uzun zamandır bakiye biriktiriyorum bu yüzden çok koymadı. Tabi bakiye biriktirmemin sebebi de çocukluk kahramanımın en iyi oyununa sonunda erişebilecek olmamdı. Tüm filmlerini de sinemada izledim zaten. Hatta bir ara PS4 bile almayı düşünmüştüm 2018 senesinde ki o harcama sırf bir oyun için çok uçuk olurdu bana göre. Eğer Spider-Man'in bu kadar hayranı olmasaydım kesinlikle bu fiyatı vermezdim. Buraya ön sipariş geçtiğimi yazmamın sebebi kesinlikle almaya gücümün yetmesiyle övünmem veya ilk günden erişeceğim için artistlik yapmak değil. Sadece kendimce mantıklı bir sebebim olduğu için aldığımı söylemek istedim. Eğer bu fiyatı veremeyecek olan veya verdiğinde huzursuz olacak olan varsa bence kesinlikle indirimi bekleyin. Fiyatın artacağını sanmıyorum. Kış indirimlerinde çok daha uyguna alırsınız. 500 TL gerçekten çok fazla. Alanlara hayırlı olsun şimdiden. Korsanı zaten tasvip etmiyorum fakat artık bir şey de diyemiyorum çünkü ülkenin durumu da fiyatlar da ortada. Yine de indirim bekleseniz hiçbir şey kaybetmezsiniz. İyi forumlar. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Frost -- 20 Temmuz 2022; 23:1:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONUPlayStationyoutube
    Marvel’s Spider-Man Remastered, the worlds of Peter Parker and Spider-Man collide in an original action-packed story. Play as an experienced Peter Parker, fighting big crime and iconic villains in Marvel’s New York. At the same time, Peter’s struggling to balance his chaotic personal life and career while the fate of Marvel’s New York rests upon his shoulders. Following the events of the main story of Marvel’s Spider-Man Remastered, experience the continuation of Peter Parker’s journey in Marvel’s Spider-Man: The City That Never Sleeps DLC, three story chapters with additional missions and challenges. PC Features PC Optimized Graphics Enjoy a variety of graphics quality options to tailor to a wide range of devices, unlocked framerates, and support for other technologies including performance boosting NVIDIA DLSS and image quality enhancing NVIDIA DLAA. Ray-traced reflections and improved shadows* See the city come to life with improved shadows and stunning ray-traced reflection options with a variety of quality modes to choose from. Ultra-wide Monitor support** Take in the cinematic sights of Marvel’s New York with support for a range of screen setups, including 16:9, 16:10, 21:9, 32:9, and 48:9 resolutions. Controls and Customization Feel what it’s like play as Spider-Man through immersive haptic feedback and dynamic trigger effects using a PlayStation DualSense™ controller on a wired USB connection. Enjoy full mouse and keyboard support with various customizable control options. Pre-Purchase Now to unlock early game content, including; • Iron Spider Suit • Velocity Suit • Spider-Punk Suit • Spider-Drone Gadget • 5 skill points Steam: https://store.steampowered.com/app/1817070/Marvels_SpiderMan_Remastered/ Epic Games Store: https://store.epicgames.com/en-US/p/marvels-spider-man-remastered *Compatible PC and display device required. **Compatible PC required.
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3D1E051WtpyWg%26feature%3Dyoutu.be&q=EgQuLZpEGO7Y4ZYGIhCEFTpYK4taaFHllNoW5YlOMgFy

Oyunun ön sipariş bonusları ;

Spider-Drone aygıtı, 5 beceri puanı, Iron Spider Suit, Spider-Punk Suit ve Velocity Suit olmak üzere 3 adet Spider Man kostümleri erkenden açılabilecek. Ayrıca özelleştirilebilir klavye-fare desteği,buluta kayıt ve başarımlarda olacak. Steam' de bunlar görünmediği ve yazılmadığı için paylaşalım.

• Keyifli oyunlar hocam. Spidey hayranları için her türlü o fiyat hak eder bence çünkü oyunun kendisi baya iyi.

• Hudson51 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler tekrardan hocam. :))

• Kış indirimlerinde alırım artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri bu Osman'ın çocuklarına maaşın onda biri ile oyun almanın saçmalığını anlatsın
    Hayır zaten dört senelik oyun yaptığın kopya satmak yani bölgesel fiyatlandırma yapsan ölür müsün
    Üç beş az kazansan oyuncu dostu bir firma olsan nolur
    Artık yavaş yavaş korsan kullanımına döneriz yapacak birşey yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

Çıkış fiyatı çok yüksek geldi. Türkçe dil desteği, bölgesel fiyatlandırma da yok. Pc tarafında olsam muhtemelen korsanını indirirdim.

• bu oyun sarmıyor şaka maka anca binadan binaya süzülüp zevk alırsınız, onun dışında ki dövüş mekanizması berbat

• oyun çıkalı 4 sene olmuş 60 dolardan satışa çıkarmak nedir? Daha uygun bir fiyatlandırma yapılmasını beklerdim.

• Venom59 V kullanıcısına yanıt
    Bize 30 dolara geliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pc oyuncuları çok şanslı bence. Oyun tam anlamıyla harika. Kendi türünde en iyi oyunlardan biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 21 Temmuz 2022; 12:39:36 >
  • yksuf kullanıcısına yanıt

PC'ye geliyor diye şükretmen lazımdı sizin gibiler hiç bir şeyi hak etmiyor düne kadar Sony PS'ye getirse de şu excleri oynasak ee geliyor yine de adamlar sizin gibi tip oyunculara yaranamıyor, birde oyunu gömmüş bilen bilir kişi.

Bu millet zevksiz, bu puanlar abartıdır der şimdi. Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU 

Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU

• Amiciacım şu bloğu kaldır ve sen görüş beyan etme
    90+ puan alan tonla oyun var hepsi mükemmel mi yoo 87 puanı öyle çok yüksek bir puan gibi görme 95+ olsa haklısında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun fiyatını yüksek görenler önce aşağıdaki tabloya bir baksınlar sonra konuşsunlar.

Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU

60 $ lık oyun 500 TL den satılıyor ve bunun neresi pahalı, bir yerde sorun arıyorsanız önce 1 $ olmuş 18 TL orda arayın. Kimse bizim değersizleşen paramıza göre yerel fiyatlandırma yapmak zorunda değil, 1061 TL den çıkarsalar kim ne diyecek hiç bir şey. Korsan oynamak için bahane üretmek çok kolay, önce fiyat, fiyat olmazsa Türkçe dil desteği, zaten bu ikisi korsancılar için yeterli. Oyun 100 TL de olsa yine korsan oynayacaksınız boşuna Türkçe yok vs demeye gerek yok, sanki her Türkçe çıkan oyunu satın alıyorsunuz. Konular duruyor hepsini görüyoruz. Her neyse bu konu çok uzadı ve benim bunlara harcayacak boş vaktim yok. Benim mesajım üzerinden boşuna bedava beğeni kasmayın önce gerçekleri görün. 1 $ 18 TL olduğu bir yerde 60$ lık oyunun 500 TL den çıkması pahalı değil aksine ucuz, daha ne yapsınlar bedava mı satsınlar. Senin paranın bir değeri kalmamış gelmiş halen 500 TL bilmem ne, bu korsancılara ne dersen de asla değişmez. Durumun uygun değilse yada bu kadar ödemek istiyorsan beklersin indirimde alırsın, ,illa alamadığın bir şeyi çalman mı gerekiyor. Günümüzde oyunlara erişmenin bir çok yolu var. Kampanyası, kuponu vs derken satın almak isteyene her türlü kolaylık var ama korsan kolay yol tabi, nede olsa insanoğluna bir şeyi yapma dersen onu yapmaya programlanmış, ilk insandan beri aynı halen aynı...

• Ben oyunun parasindan çok , Dil ekini protesto ediyorum. 23 DİL acikcasi bize küfür etmişler. Onun dişinda indirimde alinabilir. Pc'ye gelmesi güzel , Darisi diger oyunlara :)

• Elbette ki 500 tl kolay kolay bir oyuna verilmez ancak bari Türkçe olmamasına sığınmayın. 30 dolara oyunu hediye etmişler ülkemize zaten, üstüne ne Türkçe’si ya?!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar sevabına 30 dolar yapmıyorlar 60 dolarlık oyunu. 60 dolar olsa satış çok çok daha az olacağı için 30 dolara düşürüyorlar çok mu umurlarında sizce bizim ülkedeki satış rakamları? Bütçesi uyan indirimle kuponla vs. neyse alsın korsan oynayanlara niye bu kadar sinirleniyorsunuz bırakın ne yaparlarsa yapsınlar çok garip gerçekten. Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU  Senin paran varsa ve oyunun hak ettiğini düşünüyorsan al geç gelip her gün korsan oynayanlara korsan oynayanların sayısı azalmıyor.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.