Şimdi Ara

Marvel Super Hero Squad Online (Yapımda)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
4.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Marvel Super Hero Squad Online (Yapımda)

Publisher: Marvel Entertainment
    Developer: Gazillion Entertainment
    Release Date: Q2//2011
    Platforms: TBA

24 den fazla Marvel kahramanı ile oynayabileceğimiz güzel bir Side-Scrolling(Emin değilim ama) oyunu.
    Şu anda yapım aşamasında. Ayrıca oyunu Sigleplayer versiyonu da bulunmaktadır. (PSP için.)

Internet Sitesi

Screenshots

Oyunda bulunacak bazı Marvel kahramanları :

Cyclops
    Hulk
    Daredevil
    Invısıble Woman
    Iron Man (Benim favorim)
    Ms Marvel
    Spider Man
    Storm
    War Machine
    Thing
    Wolverine

Trailer

Cyclops Gameplay Videosu

Iron Man Gameplay Videosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 21 Haziran 2010; 21:10:28 >

• Psp ye falan çıkarıyorsa büyük ihtimal PS3 e de çıkacaktır . DC Universe online çıkacağı için kimsenin bunun yüzüne bakacağını sanmıyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: İconic

Psp ye falan çıkarıyorsa büyük ihtimal PS3 e de çıkacaktır . DC Universe online çıkacağı için kimsenin bunun yüzüne bakacağını sanmıyorum .

Daha açıklanacakmış hangi platformlarda çıkacağı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

Psp ye falan çıkarıyorsa büyük ihtimal PS3 e de çıkacaktır . DC Universe online çıkacağı için kimsenin bunun yüzüne bakacağını sanmıyorum .

Daha açıklanacakmış hangi platformlarda çıkacağı.

Wii ye falan çıkarsa zevkli olabilir
  • online yazıyor adaı üstünde pc olmamasına imkan yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: suvari53

online yazıyor adaı üstünde pc olmamasına imkan yok

Nerden böyle bir kanıya vardın ? Online olunca illa pc ye çıkacak olarak mı anlaşılıyor ?
  • quote:

quote:

Nerden böyle bir kanıya vardın ? Online olunca illa pc ye çıkacak olarak mı anlaşılıyor ?

heralde bilmediğin konu hakkında yorum yapma
  • quote:

quote:

Koskoca konsol serisi olan Final Fantasy'nin MMOları bile PC'ye çıkıyorsa, bence arkadaş doğru demiş.
  • Resmi azıcık Lost Saga'ya benzettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

quote:

Koskoca konsol serisi olan Final Fantasy'nin MMOları bile PC'ye çıkıyorsa, bence arkadaş doğru demiş.

oyun sektörü hakkında bilgisi olmayanlarla tartışılmıyor
  • Pc ye çıkmayan online oyunlarda var tabii ki.
  • Deadpool olurum favorim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tartışma ozaman arkadaşım oyun bilgim yokmuş emin ol seni 2 katına katlar bilgim . Online olunca pc ye çıkacak diye birşey yok ben 5-6 sene civarında mmorpg oynadım . Online kelimesinin anlamı internet üzerinden çoklu kişili oynanabilen oyundur . İnternet üzerinden kesinlikle pcdede olan çoklu kişili oyunlar değil böyle bir kanıya nasıl vardığını hala anlayabilmiş değilim amacım tartışma açmak değil ama laflarınla gerçekten yaşını belli ettin . Final Fantasy geç bile kaldı teker teker eski oyunlarınıda pc ye çıkaracaktır emin olun .
    @BelieveMe
    Sanırım beni yanlış anladın ben oyun pc ye çıkmıyacak demiyorum arkadaş dediki '' Adı üstünde online oyun pc yede çıkacak '' ben bu lafına kızdım onun dışında ben oyun pc ye kesinlikle çıkmıyacak diye birşey söylemedim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iconic -- 22 Haziran 2010; 15:31:59 >

• PC olmayıp online olan oyunlarda var.Konsol oyunlarındanda online oynayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: warlic

PC olmayıp online olan oyunlarda var.Konsol oyunlarındanda online oynayabilirsin.

Örnek olarak PS3 De MAG adlı oyun var .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iconic -- 22 Haziran 2010; 15:34:38 >
  • quote:

quote:

PC olmayıp online olan oyunlarda var.Konsol oyunlarındanda online oynayabilirsin.

İyi de MMO farklı, Multiplayer oyun farklı.
    PS3'de şuan hiç MMO oyun yok. Şuan için MMO olarak çıkması planlanan Final Fantasy XIV, DC Universe Online ve Free Realms var.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tartışma ozaman arkadaşım oyun bilgim yokmuş emin ol seni 2 katına katlar bilgim . Online olunca pc ye çıkacak diye birşey yok ben 5-6 sene civarında mmorpg oynadım . Online kelimesinin anlamı internet üzerinden çoklu kişili oynanabilen oyundur . İnternet üzerinden kesinlikle pcdede olan çoklu kişili oyunlar değil böyle bir kanıya nasıl vardığını hala anlayabilmiş değilim amacım tartışma açmak değil ama laflarınla gerçekten yaşını belli ettin . Final Fantasy geç bile kaldı teker teker eski oyunlarınıda pc ye çıkaracaktır emin olun .
    @BelieveMe
    Sanırım beni yanlış anladın ben oyun pc ye çıkmıyacak demiyorum arkadaş dediki '' Adı üstünde online oyun pc yede çıkacak '' ben bu lafına kızdım onun dışında ben oyun pc ye kesinlikle çıkmıyacak diye birşey söylemedim .

ben sana konsollara online oyun çıkmaz diye bişeymi dedim?? sen hemen zıpladın ordan eminim tabiki senin oyun blgin çok üst seviyede daha sen pclerin konsollardan daha iyi görüntü kalitesinde çıktığını bile anlıyamıyosun final fantasy örneğini vermişsin bi bak bakalım hangi platformda daha iyihttp://www.bolumsonucanavari.com/iphone/mHaberDetay-Xbox_360_icin_Final_Fantasy_XIV_Yapilmiyor-7311.htm

• quote:

quote:

quote:

PS3'de şuan hiç MMO oyun yok. Şuan için MMO olarak çıkması planlanan Final Fantasy XIV, DC Universe Online ve Free Realms var.

Konsollarda mmo vardır mmorpg yoktur.
    Ayrıca multiplayer ile mmo nasıl farklı onu anlamadım? MMO oyunlar da multiplayer değil midir?

• karakterler cocuğa benzemiş bide oyun f4p mi b4p mi p4p mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: NER0

quote:

quote:

quote:

Konsollarda mmo vardır mmorpg yoktur.
    Ayrıca multiplayer ile mmo nasıl farklı onu anlamadım? MMO oyunlar da multiplayer değil midir?

Sen Counter-Strike'a MMO diyebilirmisin? CS ile WoW aynı grupta mı?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.