Şimdi Ara

Marvel Trinity vs DC Trinity (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
0
Favori
5.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jedi39

Alternatif evren karakteri falan değil. Ruh derken bilerek parantez içinde irade dedim yanlış anlaşılma olmasın diye. Sanırım forumda yenisiniz, kitabını yazarım thought robotun.
    Olaylar zaten multiversal degil mi? karakter nasıl ana evren oluyor ☺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45AE6CBF9 -- 16 Temmuz 2018; 14:10:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte multiversal olduğu için bütün evrenleri kapsıyor alternatiflik yok. One million prime gibi bir karakter değil yani.

• quote:

Anlatamazsınız boşuna uğraşmayın.
    Hocam Thor speedblitze dayanırmı dayanamazmı?
    Süpo god blasta dayanırmı dayanamazmı?
  • quote:

İşte multiversal olduğu için bütün evrenleri kapsıyor alternatiflik yok. One million prime gibi bir karakter değil yani.
    Multiverse un ustunde daha kac tane evren var nasil tum evrenleri kapsayabilir.

kaynak atmalısın boyle demekle olmuyor hatta robotun olusmasında kullanılan ultraman bile alternatif evren superman i zaten

Buyur alternatif superman listesi kendisi 1.sırada

http://kahramanbaykus.com/en-guclu-12-superman-versiyonu-2-kisim/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45AE6CBF9 -- 16 Temmuz 2018; 14:33:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: umutcicen

Hocam Thor speedblitze dayanırmı dayanamazmı?
    Süpo god blasta dayanırmı dayanamazmı?

Alıntıları Göster
    Thor speedblitze dayanır.. Çünkü thor un derisi ve kondisyonu superman kadar sağlam ve zarar verilmez değil ama hayatta kalma konusunda supermanden çok daha iyi ağır yaralara rağmen hayatta kalıyor ve savaşmaya devam ediyor ama superman öyle değil..

Superman God Blast a dayanamaz çünkü Galaktik seviyedeki hatta belkide multi galaktik exitar ı deşiyordu.. Superman Galaktik değil multi galaktik hiç değil.. kısacası Ölür

• quote:

Orijinalden alıntı: Man_Of_Steel

Thor speedblitze dayanır.. Çünkü thor un derisi ve kondisyonu superman kadar sağlam ve zarar verilmez değil ama hayatta kalma konusunda supermanden çok daha iyi ağır yaralara rağmen hayatta kalıyor ve savaşmaya devam ediyor ama superman öyle değil..

Superman God Blast a dayanamaz çünkü Galaktik seviyedeki hatta belkide multi galaktik exitar ı deşiyordu.. Superman Galaktik değil multi galaktik hiç değil.. kısacası Ölür

Alıntıları Göster
    İşte bu kadar. Birde jedinin cevabını bekleyelim.

• quote:

Alıntıları Göster
    O ne cevap verir bilemem :D

Ama ben kendi yazdığım yazıya güveniyorum
  • quote:

Alıntıları Göster
    Burda exitar ı deliyor god blast ile

Marvel Trinity vs DC Trinity

Marvel Trinity vs DC Trinity

Burda da bizim big G ye fena bir hasar veriyor god blast ile

Bence de superman ölür bu guc seviyesindeki karakterlere hasar veren bisey superman e ne yapar

• quote:

Alıntıları Göster
    Exitar'ın gücü, Galactus, In-Betweener ve Odin / Zeus'tan üstündür ve gerçekliği evrensel ölçekte etkileyebilir.

Marvel wikia dan aldım yazıyı..

Bunlardan üstün ve thor içini açıyor

Exitar universalmış

• quote:

Exitar'ın gücü, Galactus, In-Betweener ve Odin / Zeus'tan üstündür ve gerçekliği evrensel ölçekte etkileyebilir.

Marvel wikia dan aldım yazıyı..

Bunlardan üstün ve thor içini açıyor

Exitar universalmış

Alıntıları Göster
    Doğrudur zaten toaa dan sonraki en guclu celestialler arasında yer alıyor.

Bizim big G de normal seviyede 2 3 celestial alıyordu ya o kadar da kucuk gormeyelim exitar ustundur de

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-45AE6CBF9

Doğrudur zaten toaa dan sonraki en guclu celestialler arasında yer alıyor.

Bizim big G de normal seviyede 2 3 celestial alıyordu ya o kadar da kucuk gormeyelim exitar ustundur de

Alıntıları Göster
    Tok Galactus bence universal seviyeye çıkabilir. Ayrıca Galactus'da evreni etkiliyor.

• quote:

Tok Galactus bence universal seviyeye çıkabilir. Ayrıca Galactus'da evreni etkiliyor.

Alıntıları Göster
    Yok ya zaten büyük ihtimalle %50-60 feed galactusdan felan bahsediyorlardır.. Full feed zaten eternity seviyesinde :D
  • umutcicen U kullanıcısına yanıt
    Galactus olmasa evrenin dengesi bozuluyordu diye hatırlıyorum (celestial sayısı artıyormus galactus olurse) celestialler gezenlerdemi dogum yapiyordu ne hatirlamiyorum tam olarak bizim big G de gezegen yiyerek bunun onune geciyormus.

• Man_Of_Steel kullanıcısına yanıt
    O kadar var mı ya bilmiyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-45AE6CBF9

O kadar var mı ya bilmiyordum
    Bilmiyorum ama Lord Chaos u yenmiş.. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man_Of_Steel -- 16 Temmuz 2018; 15:45:27 >
  • Hala mı tartışıyosunuz? DC STOMPS! Bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: qrznBot

Hala mı tartışıyosunuz? DC STOMPS! Bitti
    Tmm abi öyle olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: qrznBot

Supes solos, WW solos. Yani şöyle; Supes/WW> Marvel Trinity> Thor> Batman> İron Man> Cap.
    Yok hocam olmamış o şöyle yapalım biz..

God Blast>JL

Neyse JL yi bu kadar ezmeyelim..

Full Postansiyel Thor>DC Trinity>Worthy Thor + Ironman + Cap. America
  • umutcicen U kullanıcısına yanıt
    Burada önemli olan kısım hangi superman formunu konu alacağımız. Pre crisis söz konusu ise küçümsenen suponun dayanıklılığı olur. Şunu unutmayın supo ölümsüzdür. Doomsdayın supoyu yenmesindeki en önemli etken doomsdayın karşısındakinin gücünü kopyalama özelliği. Doomsdayı ne kadar yenersen o kadar güçlenir ve senin gücüne göre şekillenir. Bu özellikleri ile supo ile çok benzerler. Unutmayın Supo kriptonite bile bağışıklık kazandı bir süre sonra. God blast çok büyük hasar verir mi evet verir ama supo geri döndüğünde aklını alır thorun.
  • Ohooo sen hiçbir şey bilmiyormuşsun. CA avucunun içinde bütün limboyu alabiliyor. Gerçek evrenler + paralel evrenler + dc evreni ile bizim dünyamız arasındaki alanlar + bizim dünyamızı biliyor. Yazar ile bu yüzden konuşabiliyor. O linkte alternatif derken kastettiği ile senin dediğin aynı şeyler değil. Normal supodan farklı olarak alternatif demek istemişler. Canon sonuçta CA. Zaten wikilerden alıntı yapmış.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.