Şimdi Ara

Marvel Trinity vs DC Trinity (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
0
Favori
5.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tabi canım size göre Ca presenceyide alır Ca pr beyonderi alsın bir önce fulcrum Ca yı teniz topu yerine kulanır Oaa ağzını siler Ca ile çok boş yorumlar yapıyosun yok bu yok şu kafandan sallamışsın dc nin resmi sitesinde buster seviyesi olarak ne yazıyor bu adama yada başka sitelerde sen onu söyle bakalım
  • Bilgeliğe okeyim ama çok yönlülük dayanıklılığa ve iradeye karşıyım injustice çizgi romanında evreni savunan grubu bile yenebilen bir adamdan bahsediyoruz ve çok yönlülük bakımından thor supermani geçecek düzeyde değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Odin gelse jl yi parmağında savurur demişsin bu karşı tarafın hangi formda olduğuna bağlı superman ve batmanin çok üstün olduğu formlar var bu formlarda odin hiçbir şey yapamaz

• cılgınn89 C kullanıcısına yanıt
    odin jl yi yerden yere vurur kardeşim hangi formuna bağlı tabi orda haklısın ama base haline göre değerlendiriyoruz o zaman fulcrum gelsin jl istediği formda olsun ne olcak fulvrum tükürse hepsi ölür
  • O zaman odin avengersi de yerden yere vurur arkadaş burada thorun üstünlüğünü belirtmek için bu karşılaştırmayı yapmış o yüzden dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: jedi39

Ohooo sen hiçbir şey bilmiyormuşsun. CA avucunun içinde bütün limboyu alabiliyor. Gerçek evrenler + paralel evrenler + dc evreni ile bizim dünyamız arasındaki alanlar + bizim dünyamızı biliyor. Yazar ile bu yüzden konuşabiliyor. O linkte alternatif derken kastettiği ile senin dediğin aynı şeyler değil. Normal supodan farklı olarak alternatif demek istemişler. Canon sonuçta CA. Zaten wikilerden alıntı yapmış.
    1.si yazdigin herseyi biliyorum bunları bilmek icin konuyla ilgili bir yazıyı okumak yetiyor

2.karakter omniversal mı ki tum evreni kapsasın franklin richards da evren yaratıyor bu dedigin seyler onun guc seviyesini tanımlıyor bir coklu evren karakteri olmadigini ya da ana evren karakteri oldugunu kanitlamiyor.

Lutfen kaynak at karakterin canon ana evren karakteri oldugunu kabul ediyim boyle bu yazdigin seylerin hicbiri varmak istedigin noktaya cikmiyor malesef ayrıca deadpool da okuyucu ile konusabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Supermande mi doomsday gibi öldüğü şekle bağışıklılık kazanarak geri dönüyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cılgınn89

O zaman odin avengersi de yerden yere vurur arkadaş burada thorun üstünlüğünü belirtmek için bu karşılaştırmayı yapmış o yüzden dedim
    Vurur zaten ayrıca konu baslıgı base thor olsaydı jl alir dedim ben zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shazam CM -- 16 Temmuz 2018; 20:31:32 >
  • Shazam CM kullanıcısına yanıt
    Yahu final crisis okumadan gelmeyin şuraya. Herkesin bildiği şeyi şimdi sana baştan mı anlatacağım.
  • Man_Of_Steel kullanıcısına yanıt
    Evet bi nevi öyle.
  • quote:

Burada önemli olan kısım hangi superman formunu konu alacağımız. Pre crisis söz konusu ise küçümsenen suponun dayanıklılığı olur. Şunu unutmayın supo ölümsüzdür. Doomsdayın supoyu yenmesindeki en önemli etken doomsdayın karşısındakinin gücünü kopyalama özelliği. Doomsdayı ne kadar yenersen o kadar güçlenir ve senin gücüne göre şekillenir. Bu özellikleri ile supo ile çok benzerler. Unutmayın Supo kriptonite bile bağışıklık kazandı bir süre sonra. God blast çok büyük hasar verir mi evet verir ama supo geri döndüğünde aklını alır thorun.
    Hocam ona bakarsan Thor'da geri gelebiliyor. Thor vol 3. de tekrar dirilmişti. Öldükten sonra daha güçlü geri gelme olacaksa o geri döndüğüne Thor'da odinforce alsın. İlk karşılaşmada kazandımı biter.
    Esas konu Mjolnir'in Süperman'i yakalayıp yakalayamayacağı bence. Mjolnir god blastın enerjisiyle Süpo'nun hızına yetişebilir diye düşünüyorum. Tabi O enerji hıza etki edermi böyle bir feat varmı bilmiyorum tamamen salladım.

• 1. si çok yönlülük derken neyden bahsettiğimi anlamamışsın galiba

2. si Zarar verilmemezlik ve sağlamlık konusunda sups önde olsada Thor çok ağır yaralar alsada hayatta kalabiliyor.. Yani Superman Thor A çok ağır yaralar verebilir ama Thor ölmez.. Thor da supermane çok ağır yaralar verebilir zaten Superman ağır yaralanırsa Thor gibi olmadığı için ölür..

3. sü irade konusunda Thor daha üstün.. Bişeye karar verdimi gözünü hiçbişey görmüyor pes etmek nedir bilmiyor kafasına koydumu yapacak illa.. Supermanınde iradesi üst düzey ama bi Thor etmez thorun iradesiyle hal jordan ın iradesi kapışır...

• quote:

Yahu final crisis okumadan gelmeyin şuraya. Herkesin bildiği şeyi şimdi sana baştan mı anlatacağım.
    Sana bir soru sorucam daha sonra ona gore sana yazmayı dusunucem

thought robot vs presence sence kim alır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shazam CM -- 16 Temmuz 2018; 20:39:23 >
  • O zaman supe geri dönene kadar odin in yerine Thor geçip King Thor olsun

• Thor ölümsüz değil arkadaşım

• Shazam CM kullanıcısına yanıt
    Supermanin en yüksek formunun thorun en yüksek formunu alacağını anlatmaya çalışıyorum superman gereksiz güçlü bir karakter yazarlar da bunun farkında

• Bana biraz fancılık yapıyormuşsun gibi geldi objektif değerlendirmiyorsun

• jedi39 kullanıcısına yanıt
    öyle birşey yok kafandan yada orandan burandan sallama
    since vol2 nice man
  • yav arkadaşım yok süperman böyle yok süperman şöyle tamam süperman gerekirse fulcrumuda döver Oaa yıda döver çünkü o süperman o zaman batman bunu akşam yemeği olarak nasıl dövdü bana anlatırmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shazam CM

Sana bir soru sorucam daha sonra ona gore sana yazmayı dusunucem

thought robot vs presence sence kim alır ?

Alıntıları Göster
    Neyse gerek kalmadı açtıgı konuyu gorunce sonucta adam ca superman i yenebilecek karakter yoktur diye konu açmıs ben laf anlatmıyım en iyisi adam kendi kendine karakteri ana evrene cekmis sanki cosmic armor superman i kara monitoru yenmek icin yapmamislar da superman bir gun gunese gezmeye gidince bi anda presence onu bufflamis kendisinden bile daha guclu yapmis degil mi

Karakterin yaratılmasında kullanılan ultraman bile zaten baska bir alternatif evren karakteri kaynak da bulamadı yazdıkları ile ikna olucam ben sanki gülünç at kaynak ca superman earth 0 da yazan bende inanıyım karakterin ana evren karakteri olduguna

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.