Şimdi Ara

Marvel, yeni film ve dizilerini resmen duyurdu: Thor 4, Doctor Strange 2, The Eternals... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
3
Favori
4.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hulk yine yok anladıkta bari dizilerde veya filmlerde görsek buna dair bir açıklama yokmu

Ayrıca peter parker, gog ekibi, ant man ve kara panteri görmiycezmi bu filmlerde

Wandawision geçmiştemi geçcekmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 22 Temmuz 2019; 14:18:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evohan kullanıcısına yanıt
    GoG Vol 3. geliyor muhtemelen 2023'te. Black Panther 2 de 2022-2023 gibi yayınlanacak. Ant Man ve Hulk ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Spider-Man'in diğer filmlerde görüneceğini sanmıyorum. WandaVision, Endgame sonrasında geçiyor.

• hugh jackman gerimi döner acaba sonuçta evren dehişti :)

• 'Hollywood' oldu 'Marvelwood'...

Ne super kahraman askiymis, bu furya bir bitmek bilmedi.

• Doctor Strange dışındakiler çer çöp. Bakalım nasıl olacak
  • CGI izlemekten sıkıldım ilk filmler biraz güzeldi. ama sonlara doğru yeminle baydı. Kahramanın kolundaki bir saat bile bir anda kahraman kıyafetine dönüşüyor böylede olmaz ki ya. Barı kıyafeti giyecek bir sahne koyun. 5 cm. lik şey bir anda koca bir metal zırhlı kurşun geçirmez bir kıyafete dönüşüyor. Gerçeklik hiç yok. Özelliklede captan marvel film iyi ama kadın 15dk.da uzayda ışık hızında maskesiz gezmeye başladı. Bari maskeyi takaydın bu ne hayal perestlik

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Code

'Hollywood' oldu 'Marvelwood'...

Ne super kahraman askiymis, bu furya bir bitmek bilmedi.
    hollywood marvel filmleri olmasaydı büyük bir gişe sıkıntısı yaşayacaktı.Birileri film endüstrisinde bir yön kaydırması yaptı ve bazı film şirketleri kapandı yada başkalarının bünyesine karıştı ,en sonunda da "Z" kuşağına uygun,sadece gişede değil ,filmlerin figür ve oyuncakları üzerindende büyük gelir kazanıp marvel gibi köklü bir çizgi roman firmasınıda çökmekten kurtarıp dünya genelinde takipçisini ve müşterisini artıran devasa bir güce dönüştürdüler.

Olaya sadece "bir film" olarak bakarsak dar bir pencereden amerikan sinemasını değerlendirmiş oluruz.7-18 yaş kuşağı,yani "Z" jenerasyonun büyük bir çoğunluğu 20 yıl öncesinin yapımlarını beğenmiyor.25-40 yaş jenerasyonu bir matrix için "efsane" derken "Z" kuşağı marvelin yapımlarını matrixe göre daha ilgi çekici ve sürekli izlenen filmler olarak görmekte.40 yaş üstü içinse durumlar vahim :) 39 yaşında bir birey olarak 1977 star wars'u ,84 yapımı ilk terminatörü ve rocky serisini marvel serisine göre daha başarılı buluyorum zira dönemin şartları itibariyle çekilen bu filmlerin tadı ve atmosveri bir başkaydı.Günümüz sinema teknolojisi çok gelişti ve hayalimizde canlandıramadığımız sahneler çekiliyor. CGI teknolojisi ile beraber "sanal sahnelerin" gelişimi ve "Z" kuşağınında CGI sahnelerine bayıldığı bir dönemde 25-30 yıl öncesi hiç bir dijital efekt kullanmadan çekilen filmleri "Z" kuşağının izlemek istememesi kadar doğal bir şey yok.Misal mad max filmlerinde çekilen ve çekildiği çoğu sahnelerde dublörlerin yaralandığı araba takip sahneleri "Z" kuşağının "banel" ve "saçma" görmesi yanında marveldeki çoğu abartı sahnenin onlar için daha izlenebilir olmasıda yeni kuşakların filmlere bakış açısını net ortaya koyuyor.Başka bir ilginç örnekte meşhur "fast and furious" serisi..ilk film şuanki 25-40 yaş jenerasyonu için efsanedir ancak serinin son 4-5 filmi anormal ve abartı CGI sahneler çekip gişede patlama yapmasıda vin diesel'ın "Z" kuşağının ne istediğini ve gişede nasıl para kazanılırı bilmesinden kaynaklı.Başka bir örnekte Yeni star wars serisinin "başarısız" olma sebeblerinden biriside 30 yaş üstü kemik izleyici kitlesinin beklentilerini yeni kuşak gençlerine yönelik bir senaryo ile çekmelerinden dolayı oldu,yanlış bir kuşağa "star wars" filmleri dayatılmak istendi.

Kısacası şu saaten sonra endgame gibi aşırı abartı taşıyan ve bana göre serinin en kötü senaryosu ile hayal kırıklığı yaratan ancak buna rağmen 1. olup "Z" jenerasyonunu mutluluktan uçuran bir yapım oldu.Açıklanan her bir film marvelin planlamalarına göre isteğidi gişeye ulaşır.Hedef kitle belli çünkü.Biz 35 yaş üstü olanlar artık " dinazor" olmuşuz.Çerez diyip ziler unuturuz ama Z kuşağı bu filmlerle yaşıyor,buna alışmak lazım.Ben yinede yeni kuşaklara bir mad max izleyip otobanda "gerçek" takip sahneleri nasıl çekilmiş ,bir "the thing" filminde canavarlar nasıl CGI teknolojisi yapılmadan sahnelenmiş veya illaki CGI olsun kıyısından köşesinden olsun istenirse de ilk terminatör 1-2 ve ilk jurrasic park filmlerini izlesinler diye tavsiyelerde bulunuyorum ama öte tarafdanda o dönemlerde gazetelerden bulduğumuz çıkartmaları,posterli odamıza astığımız dönemlerde büyüklerimizin "sen ne gavurca oldun" diyişlerini hatırlar gülerim :) şimdi biz "Z" kuşağı için zevksiz kaldık...Devir artık marvel dünyası gibi yapılan abartı filmlerin devri.İzleyeni ve takip edeni çok,sırf end game dünyanın 1 numarası olsun diye çevremde tanıdığım bazı gençler filme 4-5 sefer gittiğini gördüm ya,daha da söz edemiyorum artık..

• Wandavision end game sonrasında geçiyorsa, vision bişekilde geri dönecek demekki kendini başka bir bedene mi nakil etti acaba

Bence yeni faz falcon&winter soldier dizisi etrafında şekillenecek fury nin uzayda ne yaptığınıda bu dizide görebiliriz bence, hulk ve spider man gibi karekterleride illa görürüz bu dizide, loki diziside bir hayli ilginç olcak gibi orda thanos u bile tekrar görebiliriz

• Evren çok genişleyecek gibi artık.Yani izleyeceğimiz diziler bir yana Black Widow filminde dahi bir şeyler görebiliriz.Stark,Steve gibi karakterleri tekrar görebiliz görmeliyiz bence.
    Çok karışacak ortalık Rogers End Game finalinde yaptığı şey ile bir çok şey değişmiş olacak Loki'nin taşı alıp gitmesi ile yine bir çok şey değişmiş olacak bunları nasıl gösterecekler acaba.Loki'nin kaçması sonucu olan şeyleri sadece kendi dizisinde göstereceklerini sanmıyorum mutlaka filmler ile bağlantılarını yapacaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Evren çok genişleyecek gibi artık.Yani izleyeceğimiz diziler bir yana Black Widow filminde dahi bir şeyler görebiliriz.Stark,Steve gibi karakterleri tekrar görebiliz görmeliyiz bence.
    Çok karışacak ortalık Rogers End Game finalinde yaptığı şey ile bir çok şey değişmiş olacak Loki'nin taşı alıp gitmesi ile yine bir çok şey değişmiş olacak bunları nasıl gösterecekler acaba.Loki'nin kaçması sonucu olan şeyleri sadece kendi dizisinde göstereceklerini sanmıyorum mutlaka filmler ile bağlantılarını yapacaklar.
    End Game de Loki taşı alıp gidince farklı bir evren oluştu, bu evren de olan olaylar snap ın geri alındığı evreni etkilemiyor

Yani loki dizisi aslında farklı fazda giden bir dizi olcak bu durumda benim merak ettiğim orda hangi karekterleri görücez yani thor ve tüm avengers ı görebilimemiz lazım bence, thor o taşın peşine illa düşer ve tabi thanos da, loki belki hulk u kullanmak ister yine çizgi serilerde olduğu gibi hulk u asgarda getirebilir vs.

Oyuncuların sözleşmeleri ile ilgili net bilgi sahibi değiliz ki şu anda.
    4.evre bu kadar sürmeyecektir elbet.2 yıllık planda dizilere önem vermişler,yeni bir evre böyle başlatırlar sonra Spider X Men F4 derken Thor ve Galaxy ekibi ile birlikte inşallah Hulk görünür.Sadece görünmesı değil parçalaması lazım yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    İşte bir cok evren oluşacak artık.Hatta 3 farklı zaman oluştu bile şu anda.Bunları X Men ve F4 ıle cok iyi bağlayabilirler bence ?
    Nasıl ki Spider evrene cuk oturan bir film ıle kurgu ıle geldıyse Fantastıc ekibi aynı olacak ,tam zamanında yerınde dahil olacaklar diye düşünüyorum.

• Dr.Strage ve Thor disindakiler ÇÖP.
    Dizileri izleyen var mi ki?

• darkaura kullanıcısına yanıt
    Kevin Feige oldugu surece patlamayacak cunku basarilarinin altinda yatan nedenler farkli.

Ilgili makale.

Harvard Business Review
    Marvel’s Blockbuster Machine
    https://hbr.org/2019/07/marvels-blockbuster-machine

• Robert Downey JR. İçin katlanıyordum öldü iyi oldu kurtuldum bu marvel saçmalığından.

• quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

Kevin Feige oldugu surece patlamayacak cunku basarilarinin altinda yatan nedenler farkli.

Ilgili makale.

https://hbr.org/2019/07/marvels-blockbuster-machine
    simdiye kadarki basarisindan oturu arkasinda yetenekli vizyoner birilerinin oldugu muhakkak ama gecmiste cizgi romanlarin altin cagina ve gumus cagina bakinca hep ayni yukselis ve inisleri patternlerinin tekrarlandigi goruluyor. bir ara cok populer oluyorlar sonra insanlar hizla sikiliyor ve dususe geciyor. cunku marvel ve dc nin super kahraman hikayeleri hep ayni cizgideler, insanlarda kahramanlar bir sure ilgi uyandiriyor, sonra ilgilerini kaybediyorlar, pesinden ilgiyi tekrar cekmek icin kahraman ana hikaye cizgisinin cok disinda maceralara cikiyor, degimlere ugruyor. aynen thor ragnarok filminde gordugumuz gibi. bu kisa sure ilgiyi tekrar cekiyor ama sonrasinda kahraman ve konu cok fazla degistiyi icin insanlara itici gelmeye basliyor. bir sure sonra tekrar reboot edilip hersey sifirdan basliyor. su an marvel ana kahramanlari tuketmis durumda, surekli yeni kahraman ureterek devam ediyor. lakin insanlar maymun istahlidir, ayni tip super kahraman konsepti sonsuza kadar ilgi cekmiyecek bir yerde patlak verecek. bu nesil gidip yeni nesil izliyici geldiginde yani bir kac on yil sonra ayni hikayeler yeniden seyirci cekip tekrar bir gumus cagini yasiyabilir, belkide esas altin cagi o zaman olur bu devre gumus cag derler, bilemeyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

İşte bir cok evren oluşacak artık.Hatta 3 farklı zaman oluştu bile şu anda.Bunları X Men ve F4 ıle cok iyi bağlayabilirler bence ?
    Nasıl ki Spider evrene cuk oturan bir film ıle kurgu ıle geldıyse Fantastıc ekibi aynı olacak ,tam zamanında yerınde dahil olacaklar diye düşünüyorum.
    Spider man ve hulk un haklarıda zaten disneyde değil onların filmlerinide açıklayamazlar aslında, yakında sony bir spider man filmi açıklayabilirmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: nYselmech

Film evreninde Odin, Thor, Captan America ve Vision harici kim kaldırdı ki?

Alıntıları Göster
    yeni filminde natalie kaldırıyor :D
  • falcon & winter soldier çöplerine bir benmi acayip gıcık oluyorum acaba ? Comics genelinde çok gereksiz buluyorum bir işlevleri de yok. Falcon nasıl layık olur da ne işlevi ne özelliği , ne yaptıda Steve kalkanını ona verebiliyor aklım almıyor gerçekten. Hele winter soldier bucky evlere şenlik kadar gereksiz, bu eleman sadece Captain America: winter soldier filminin ortalarına kadar dikakt çekti ama sonra bomboş. Milyar dolar hasılat yapan koskoca marvel nasıl oluyorda bu çöplerden vazgeçemiyor anlamadım bir de dizileri geliyor olacak iş değil. Allahtan sadece 6 bölüm olacakmış, umarım marvel hayatlarının sonu olur.
  • Bu filmlerin bazılarını seyretmedim yenileri çıkmadan seyretmek lazım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.