Bildirim
marwel yukon ethernet
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
donanım değişikliklerini tarat eğer win kendi driverini koyduysa o zaman anakart cd sinden driveri güncelle -
quote:
Orjinalden alıntı: [Tifosi]
donanım değişikliklerini tarat eğer win kendi driverini koyduysa o zaman anakart cd sinden driveri güncelle
bunlar da omazsa sistem geri yükleme yap -
çok fazla teknik bilgiye sahip diilim tifosi sistem geri yükleme yaptım bir önceki güne sorunu cözer mi bilmiyorum :( olmazsa bi arkadaşımdan destek alıp senin önerini yapmaya çalışıcam teşekkürler.. -
quote:
Orjinalden alıntı: PeaCe SeLLs
quote:
Orjinalden alıntı: [Tifosi]
donanım değişikliklerini tarat eğer win kendi driverini koyduysa o zaman anakart cd sinden driveri güncelle
bunlar da omazsa sistem geri yükleme yap
teşekkürler arkadaşlar sorun çözüldü.. çok çabuk cevap geldi gerçekten mutlu oldum.. doğalgaz ve ısıtma soğutma sektörüyle ilgili bir sorununuz olursa yardımcı olmaya çalışırım. altunelgroup@hotmail.com
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X