Şimdi Ara

Masa altındaki kabloları toplama [Fotoğraf]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Fotoğraftaki kabloları saklamam mümkün müdür? Şuan 3 fiş takılı. Biri şarj kablosu, biri led ışık biri de masaüstü lambası. Üsütüne kutu gibi birşeyle kapamak mantıklı olur mu ? Düşüncelerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED72D6C7A -- 4 Mart 2014; 16:31:20 >

• Ben eskiden ayrı bir kutulu şeffaf bölme yapmıştım kablolar ordaydı fakat sonradan ne olduysa büyük ihtimalle sıkışmadan kablonun iletkenliği giderek kayboldu. Kesilip durdu.

şeffaf kutu tasarlayabilirsin fakat arkada tenis topu kadar kablo yolu için boşluk bırak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TJ Requare

Ben eskiden ayrı bir kutulu şeffaf bölme yapmıştım kablolar ordaydı fakat sonradan ne olduysa büyük ihtimalle sıkışmadan kablonun iletkenliği giderek kayboldu. Kesilip durdu.

şeffaf kutu tasarlayabilirsin fakat arkada tenis topu kadar kablo yolu için boşluk bırak.

Yani kablonun iletkenliği şeffaf kutu ile kaplamaktan değil arkadaki sıkışmadan kaynaklanmış doğru mu anladım Hocam? Çevresini kutu ile kaplamanın zararı olmaz değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED72D6C7A -- 4 Mart 2014; 20:38:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SteelLife

quote:

Orijinalden alıntı: TJ Requare

Ben eskiden ayrı bir kutulu şeffaf bölme yapmıştım kablolar ordaydı fakat sonradan ne olduysa büyük ihtimalle sıkışmadan kablonun iletkenliği giderek kayboldu. Kesilip durdu.

Yani kablonun iletkenliği şeffaf kutu ile kaplamaktan değil arkadaki sıkışmadan kaynaklanmış doğru mu anladım Hocam? Çevresini kutu ile kaplamanın zararı olmaz değil mi?

Evet , dediğim gibi arkada biraz boşluk bırakıp kabloyu ordan geçir . Hiçbir sorun yaşamazsın.
  • TJ Requare kullanıcısına yanıt
    Hocam peki şeffaf yerine siyah bir kutu düşündüm onu nereden temin edebilirim ve nasıl yapıştırabilirim/monte edebilirim?
  •  Masa altındaki kabloları toplama [Fotoğraf]
    Kutuyu kesip şöyle birşey oldu. Kutu şarj adaptörü yüzünden ısınıyor açıkçası. Sizce tehlikeli mi ? Ve yanındaki fişe zarar verir mi ? Düşünceleriniz neler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED72D6C7A -- 13 Nisan 2014; 12:41:04 >

• fişe zarar verecek bir şey varsa oda arkadaki doğal gaz borusu olabilir :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: klimalı tabut

fişe zarar verecek bir şey varsa oda arkadaki doğal gaz borusu olabilir :)

Boru tam temas etmiyor hocam. :) Onun dışında kutunun ısınması sorun teşkil eder mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SteelLife

quote:

Orijinalden alıntı: klimalı tabut

fişe zarar verecek bir şey varsa oda arkadaki doğal gaz borusu olabilir :)

Boru tam temas etmiyor hocam. :) Onun dışında kutunun ısınması sorun teşkil eder mi ?

hocam her laptop un adöptörünün ısınması normal kutunun ısınmasıda normal pek bi sorun çıkmaz yazın biraz dikkat et ama ,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.