Şimdi Ara

Fosforlu kalem ile pc bileşenlerini boyama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba bir konu'da bu fotoğrafı gördüm çok hoşuma gitti nasıl yapabilirim daha önce deneyimi olan varmı veya daha çok örnek ss ? google a ne yazsam çıkmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Escossie -- 4 Eylül 2013; 22:20:38 >

• takip
  • güncel
  • Fosforlu kalemin fosfor boyası iletken mi acaba?

Alıp elektrik veresim geldi bir an
  • Hayrına uplayayım bu mümkünse elimden tek bu gelir.
  • abi gözünü seveyim bununla uğraşılır mı yahu yanlış çizik atarsın falan adama koyar yani.
  • İnce uçl yeşil fosforlu kalemle devre yollarını boyasan güzel olur bence. Öyle boruları moruları boyamaya gerek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

İnce uçl yeşil fosforlu kalemle devre yollarını boyasan güzel olur bence. Öyle boruları moruları boyamaya gerek yok.

Zaten su soğutma boruları değilmi onlar çoğu kimsede yoktur zaten birde normal kalem değil sanırım uv duyarlı kalem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escossie

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

İnce uçl yeşil fosforlu kalemle devre yollarını boyasan güzel olur bence. Öyle boruları moruları boyamaya gerek yok.

Zaten su soğutma boruları değilmi onlar çoğu kimsede yoktur zaten birde normal kalem değil sanırım uv duyarlı kalem

Su borusudur ama kabloları borulayanlar falan var onlar için de söyliyim dedim

Fosfor da UV ısık kaynagına tepki veriyor diye biliyorum artık hangisi daha etkili olursa..
  • Denemek lazım zarar verirmi devreye acaba

• iletken olmayan bi fosforlu kalemle yapılabilir bence

• Bu linkte nasıl ve ne ile yapıldığını yazmışlar.

http://www.meldersnet.nl/forum/viewtopic.php?f=2&t=1897

• sadece önceki ve sonraki halini göstermiş tam anlatmamış aslında

• Bana göre olur. Yakınlardaki bir kırtasiyeciden bir tane alıp deneyebilirsiniz ama en ince uçlu olanını alın.

@Escossie
  • bunların ucu metal...uç kısmı sünger gibi olanlarla olur. . . .metal devreye hem zarar verir hemde boyamaz. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uçanBalık -- 8 Eylül 2013; 11:27:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçanBalık

bunların ucu metal...uç kısmı sünger gibi olanlarla olur. . . .metal devreye hem zarar verir hemde boyamaz. .

mantıklı şimdi bunlar fosforlu olunca neon ışık altındamı parlıyacak ?

Daha doğrusu fosforlu kalemle uv duyarı kalemler farklımı
  • ooww süper olmuş zarar vermeden yapmak zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GokhanMaths -- 8 Eylül 2013; 12:05:51 >
  • fosforlu kalemlein uv nasıl performans verceğini bilemiyorum bu iş için olan kalemleri kullanmanız daha garanti sonuç olur. . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçanBalık

fosforlu kalemlein uv nasıl performans verceğini bilemiyorum bu iş için olan kalemleri kullanmanız daha garanti sonuç olur. . .

anlatmak istediğim uv kalem ile fosforlu kalem ayrı şeylermi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.