Şimdi Ara

##Masa içi Kasa (SS EKLENDİ)########GÜNCELLEME########24.04.2014 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
10
Favori
14.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arycanda66

Hımm anladım.

Yanlız hocam bu linkteki fiyatlarda ucuz değil. yani sipariş ettiğinizde de gene türkiye ile aynı fiyata gelecek,
    modifiye malzemecisinde de 17 - 25 TL arasında değişiyor.

3 dolar gibi fiyatlarda var hocam
  • Eğer camı henüz almadıysanız uyarmak isterim. Cam düz cam değilde tamper li yani fırınlanıp direnci arttırılmış cam olursa %250 oranında dayanıklılık elde edersin üzerine çekiçle vursan kıramazsın. ve kesinlikle 10 mm kalınlığında olmalı. tahmini fiyatı ise 80-90 TL civarı olur. Düz cam yani bildiğimiz pencere camı 10 mm bile olsa kırılma olasılığı yüksek olur. sonuçta bunu üzerinde yemek yemeyeceksin yük binecek. Ben camcıyım bu sana benden tavsiye olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tranceturkey

Eğer camı henüz almadıysanız uyarmak isterim. Cam düz cam değilde tamper li yani fırınlanıp direnci arttırılmış cam olursa %250 oranında dayanıklılık elde edersin üzerine çekiçle vursan kıramazsın. ve kesinlikle 10 mm kalınlığında olmalı. tahmini fiyatı ise 80-90 TL civarı olur. Düz cam yani bildiğimiz pencere camı 10 mm bile olsa kırılma olasılığı yüksek olur. sonuçta bunu üzerinde yemek yemeyeceksin yük binecek. Ben camcıyım bu sana benden tavsiye olsun :)

Hocam peki tamperli yada düz olduğunu nasıl anlarım ? Birde aslında fazlada bir yük olmayacak Ama yinede siz daha iyi bilirsiniz tabi camdan anlamam.

8 mm tamperli olsa sıkıntı olur mu? Birde dediğim gibi tamperli olup olmadığını nasıl anlarım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: pcexpertt

quote:

Eğer camı henüz almadıysanız uyarmak isterim. Cam düz cam değilde tamper li yani fırınlanıp direnci arttırılmış cam olursa %250 oranında dayanıklılık elde edersin üzerine çekiçle vursan kıramazsın. ve kesinlikle 10 mm kalınlığında olmalı. tahmini fiyatı ise 80-90 TL civarı olur. Düz cam yani bildiğimiz pencere camı 10 mm bile olsa kırılma olasılığı yüksek olur. sonuçta bunu üzerinde yemek yemeyeceksin yük binecek. Ben camcıyım bu sana benden tavsiye olsun :)

Hocam peki tamperli yada düz olduğunu nasıl anlarım ? Birde aslında fazlada bir yük olmayacak Ama yinede siz daha iyi bilirsiniz tabi camdan anlamam.

8 mm tamperli olsa sıkıntı olur mu? Birde dediğim gibi tamperli olup olmadığını nasıl anlarım ?

bakarak anlamak zor. Sonuçta ikiside şeffaf cam. en iyi yöntem camı yerden yükseğe koyup üzerinde zıplamak. kırılmazsa tamperlidir :))

Kalınlığına gelince 8mm olursa kırılmasa bile esneme yapar çünkü camın altı boş olacak anladığım kadarıyla. bu seni rahatsız edebilir. 10mm daha sağlıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tranceturkey -- 13 Ocak 2014; 20:07:32 >

• quote:

quote:

quote:

bakarak anlamak zor. Sonuçta ikiside şeffaf cam. en iyi yöntem camı yerden yükseğe koyup üzerinde zıplamak. kırılmazsa tamperlidir :))

Kalınlığına gelince 8mm olursa kırılmasa bile esneme yapar çünkü camın altı boş olacak anladığım kadarıyla. bu seni rahatsız edebilir. 10mm daha sağlıklı.

Hocam üstünde zıpladıktan sonra tampersizse yandık tamperliyi bulana kadar kaç cam kırarız

Şaka bir yana evet altı boş olacak fakat 10 mm bulabilirsem alırım burası küçük şehir olmazsa kırılana kadar 8 mm ile idare edeceğiz. dediklerinizi dikkate alacağım hocam

• merak ettim bu küçük şehir dediğin yer neresi :)
  • quote:

merak ettim bu küçük şehir dediğin yer neresi :)

Kırşehir hocam. Aslında küçüklükten kastım şudur istediğin şeyi bulamazsın kolay kolay. İhtiyaç olmuyor olmadığı için getirmiyor esnaf.
  • quote:

quote:

Kırşehir hocam. Aslında küçüklükten kastım şudur istediğin şeyi bulamazsın kolay kolay. İhtiyaç olmuyor olmadığı için getirmiyor esnaf.

Olsun orada cam balkon yapan yok mu? Onlar yasal olarak tamperli cam kullanmak zorundalar. Onlara söylersin sipariş ederler. hatta daha ucuza kapamak istersen kimden sipariş ettiklerini öğren ve onlardan al.
  • quote:

quote:

quote:

Olsun orada cam balkon yapan yok mu? Onlar yasal olarak tamperli cam kullanmak zorundalar. Onlara söylersin sipariş ederler. hatta daha ucuza kapamak istersen kimden sipariş ettiklerini öğren ve onlardan al.

Peki hocam yarın tekrar araştırayım bakalım Sağolun hocam

• GÜNCELLEME 16.01.2014
  • pcexpertt kullanıcısına yanıt
    sen ne ara başladın yapmayadaha yeni gördüm. hayırlı olsun şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin.25

sen ne ara başladın yapmayadaha yeni gördüm. hayırlı olsun şimdiden.

hocam aslında pazartesiye bunları çoktan yapmış olacaktım fakat malesef arkadaşın babası vefat etti onla falan uğraştık o yüzden gecikti bile ama şükür başladık artık devamı gelir
    Allah rahmet eylesin. kaçınılmaz son, bir gün hepimiz öleceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin.25

Allah rahmet eylesin. kaçınılmaz son, bir gün hepimiz öleceğiz.

Aynen hocam Allah hayırlı ölümler versin diyelim
    amin. cümlemize
  • up
  • Kimse yorum yapmıyor kötü gidiyor sanırım
  • güzel güzel sen devam et yalnız camı almadıysan renkli cam cam al hem daha şık durur ve kesinlikle 10 mm cam kullan ve camın altına pencere bandı cek conta vasıvesi görür ve su gecirmeyi engeller olası masa üstüne cay su dökülmesini
     ##Masa içi Kasa (SS EKLENDİ)########GÜNCELLEME########24.04.2014

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RESSAS -- 18 Ocak 2014; 19:05:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RESSAS

güzel güzel sen devam et yalnız camı almadıysan renkli cam cam al hem daha şık durur ve kesinlikle 10 mm cam kullan ve camın altına pencere bandı cek conta vasıvesi görür ve su gecirmeyi engeller olası masa üstüne cay su dökülmesini
     ##Masa içi Kasa (SS EKLENDİ)########GÜNCELLEME########24.04.2014

Hocam daha almadım camı Fakat renkli camda düşünebilirim. kenarlara dediğiniz gibi lastik gibi birşeyler yapmayı düşünüyorum

• cin den beklediğim px expres uzatma kablosu gelmedi gelse bende başlayaçagım masamı yapmaya bende şimdilik dandik puton kullanacagım ilerde degiştirrim artık burdada bi yere sordugumda 35 tl isdemişlerdi 2 buton için 70 tl cok gereksiz geliyor :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.