Şimdi Ara

Masa Kasa Projesi. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
3.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vay bee millet neler yapıyor helal olsun mükemmel olmuş
  • quote:

vay bee millet neler yapıyor helal olsun mükemmel olmuş

Teşekkürler sizden de yaptığınız bir şeyleri görmek isteriz hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanereyb

quote:

vay bee millet neler yapıyor helal olsun mükemmel olmuş

Teşekkürler sizden de yaptığınız bir şeyleri görmek isteriz hocam.

hocam benimde kendim yaptığım bina maketinin içine sistem kurma düşüncem var ama çok manyakça olur heralde ne dersiniz
     Masa Kasa Projesi.

Masa Kasa Projesi.

Masa Kasa Projesi.

• quote:

hocam benimde kendim yaptığım bina maketinin içine sistem kurma düşüncem var ama çok manyakça olur heralde ne dersiniz

Maket gerçekten güzel olmuş, elinize sağlık. Bu arada mini atx formunda güzel bir sistem toplanabilir içerisine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanereyb

quote:

Maket gerçekten güzel olmuş, elinize sağlık. Bu arada mini atx formunda güzel bir sistem toplanabilir içerisine.

hocam sormayın ne emekle yaptım o maketi bide projesine uygun yaptık zamanında şimdi kaldırdım kapalı kutusunda ölmeyi bekliyor ölçülerini falan alayım bişeyler yapabilirmiyim diye elimdeki eski parçalarla bakalım ortaya bişeyler çıkacakmı

• quote:

hocam sormayın ne emekle yaptım o maketi bide projesine uygun yaptık zamanında şimdi kaldırdım kapalı kutusunda ölmeyi bekliyor ölçülerini falan alayım bişeyler yapabilirmiyim diye elimdeki eski parçalarla bakalım ortaya bişeyler çıkacakmı

Biraz bütçeniz var ise mini atx formunda bir sistem toplamayı tavsiye ederim.
    Güzel bir ışıklandırma ile masa üzerinde bir bilgisayar olduğu akıla bile gelmez.
    Başladığınız zaman sizde resimler yollarsanız seviniriz hocam.
  • Ben hiç proje falan uğraşmayıp anakartı direkt masanın üstüne çakmıştım 2 sene önce :) Bu ay mefta oldu :)

Bu arada iyi iş çıkarmışsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok güzel olmuş emeğinize sağlık

• darkmonstar35 kullanıcısına yanıt
    quote:

Ben hiç proje falan uğraşmayıp anakartı direkt masanın üstüne çakmıştım 2 sene önce :) Bu ay mefta oldu :)

Bu arada iyi iş çıkarmışsınız

Sizin ki düz mantık olmuş biraz hocam anakart için geçmiş olsun, iyi yorumunuz içinde teşekkürler.
    quote:

çok güzel olmuş emeğinize sağlık

Teşekkürler, darısı başınıza

• tanereyb kullanıcısına yanıt
    hocam böyle masa bende istiyorum fakat yapamam hayatta nasıl yaptırabilirim kaça patlar ?
  • leqvar kullanıcısına yanıt
    quote:

hocam böyle masa bende istiyorum fakat yapamam hayatta nasıl yaptırabilirim kaça patlar ?

Hocam ben bile metal işi yaptığım halde, CNC vb. makineler olduğu halde maliyet yüksek oldu.
    Dışarıda böyle metal bir şey yapmaya kalkışırsan CNC falan lazım olacak, onun içinde bir sürü paralar alıyorlar yanlış bilmiyorsam.
    Boya malzeme vs. derken bayağı pahalı olur. Ama kendin yapmak ve ucuza kapatmak istiyorsan, ahşap daha mantıklı geliyor bana.
    Hocam kaça patladı size ?
  • leqvar kullanıcısına yanıt
    quote:

Hocam kaça patladı size ?

1000 TL buldu hocam hemen hemen
  • Tebrikler gerçekten güzel çalışma.projelerinizin devamını dilerim

Hocam vazgeçtim güle güle kullanın
    Hocam öncelikle eline sağlık. Aynı şeyi bir süre sonra bende planlıyorum hemen hemen aynı imkanlara sahibim yakın arkadaşlarımdan ötürü. Lakin sizin projede benim aklıma birşey takıldı; Fan montaj yerlerinin arkasını delikli havalandırma mantığıyla güzelce yapmışsınız sorun yok, ancak onu çekmeceye montajlamışsınız ama çekmeceyi kapattığınız zaman o ana gövdedeki yan duvarlar deliksiz düz metal. Sağlıklı bir havalandırma oldu mu sizce? Çekmece kapanıyor ve hava çıkış delikleri düz metale denk geliyor, sıcak hava çekmece içine doluyor?
  • Elinize sağlık bi tanede bana lazım

• -ShadowSong- kullanıcısına yanıt
    quote:

Hocam öncelikle eline sağlık. Aynı şeyi bir süre sonra bende planlıyorum hemen hemen aynı imkanlara sahibim yakın arkadaşlarımdan ötürü. Lakin sizin projede benim aklıma birşey takıldı; Fan montaj yerlerinin arkasını delikli havalandırma mantığıyla güzelce yapmışsınız sorun yok, ancak onu çekmeceye montajlamışsınız ama çekmeceyi kapattığınız zaman o ana gövdedeki yan duvarlar deliksiz düz metal. Sağlıklı bir havalandırma oldu mu sizce? Çekmece kapanıyor ve hava çıkış delikleri düz metale denk geliyor, sıcak hava çekmece içine doluyor?

Hocam öncelikle iyi yorumunuz için teşekkür ederim. Güzel bir konuya değindiniz, o çekmeceyi hesaplarken benim aklıma geldi hemen 30mm kalınlıkta bir takviye büküldü rayı ona tutturduk ve arada 3 cm'lik bir boşluk bıraktık.
    Resimlere detaylı bakarsanız farkedersiniz, birde ön klepa kısmındaki deliklerde o sirkülasyon için açıldı.
    Sağda ve solda olmak üzere tam 30mm genişliğinde delikler açıldı, hava sağ ve sol ön taraftan girecek şekilde sirkülasyon oluşturduk.
     Masa Kasa Projesi. Masa Kasa Projesi.

• Teşekkürler hocam var ise aklınızda böyle bir proje elimizden gelen yardımı yapmaya çalışırız.
  • quote:

Tebrikler gerçekten güzel çalışma.projelerinizin devamını dilerim

Teşekkürler inşallah devamı gelecek.
    quote:

Hocam vazgeçtim güle güle kullanın

Bu tip işler yapmayı düşünüyorsanız, hesapladığınız maliyetin üzerine çıkabiliyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.