Şimdi Ara

Masa lambası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
7
Favori
2.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Estegfurullah hocam mutabık kaldığımıza sevindim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastnovember

Bi Üst mesajda bahsettiğim
    https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/aydinlatma/aydinlatma-aksesuarlari/ampuller/10371203/ryet-led-ampul-e27.aspx
    Konuya yeni girip yazabildim. Teşekkür ederim. Stokta gözükmüyor o ürün.
    www.hepsiburada.com
    Vialicht 4W(40W) G95-COG Led Filament Glob E27 430lm 270° Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/vialicht-4w-40w-g95-cog-led-filament-glob-e27-430lm-270-2700k-p-HRUVTVL112704049
    bu da sizce iş görür mü o dediğiniz ampül gibi yoksa hiç böyle uğraşmadan bir tane alayım mı masa lambası @busakunerdo @lastnovember

• Yanılmıyorsam son attığınız led filament işlevden çok tasarımı ile alıcı bulan bir ampul. Yani eski akkor lamba görüntüsü veriyor.

2700kelvin zaten gün ışığı demek
    Sizde 4-8 w arası istediğiniz bir led lambayı seçebilirsiniz bu da size 300 ile 500 arası bir lümen sağlayacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: lastnovember

Yanılmıyorsam son attığınız led filament işlevden çok tasarımı ile alıcı bulan bir ampul. Yani eski akkor lamba görüntüsü veriyor.

2700kelvin zaten gün ışığı demek
    Sizde 4-8 w arası istediğiniz bir led lambayı seçebilirsiniz bu da size 300 ile 500 arası bir lümen sağlayacaktır
    Dediklerinizi dikkate alarak bir tane alacağım artık. Teşekkür ederim tekrardan.
  • ikea kargolamada sıkıntı 150 min tutar istiyor üstüne 10 lira ka4go parası mi ne ekliyordu. 129 + 10 ampül sipariş veremiyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F8B3665B5

ikea kargolamada sıkıntı 150 min tutar istiyor üstüne 10 lira ka4go parası mi ne ekliyordu. 129 + 10 ampül sipariş veremiyorsun
    Zaten stokta yokmuş siparişi veremedim
  • powerbanklere takılabilen 3 ayarlı lambalar var. zamanında 10 liraya almıştım. istediğin gibi şekil verebiliyor, istediğin yeri aydınlatabiliyorsun. eğer fakirsen kalkıp devasa, kurulumlu, demir masa lambası almanın alemi yok. onu almadan önce masa alman lazım ikeadan
  • Arkadaşlar farklı bir sorum var. Masa lambasını masanın ne tarafına koyuyorsunuz. Masayı bir saat ve kendinizi ortada 12 ye bakıyor gibi değerlendirirseniz sevinirim. Mesela ben 11 yönüne koyuyorum ama bazen kuşe kitaplarda parlama falan yapıyor🥺

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Darkseid09 kullanıcısına yanıt
    Bence parlama işi nereye koyduğunla ilgili değil de nereye doğrulttuğunla ilgili olabilir. Güçlü bir ışık kaynağı ise biraz daha duvara ve havaya doğru çevirin.

• www.hepsiburada.com
    Nisaluce Ledli Masa Lambası Siyah Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/nisaluce-ledli-masa-lambasi-siyah-p-HBV00000IA4JY?magaza=Hepsiburada#reviews

Alalı 2 hafta falan oluyor çok memnunum ders çalışırken normal lambayı açmıyorum sadece bu lamba açık ve ayarlanabilir falan baya iyi tavsiye ederim

• Darkseid09 kullanıcısına yanıt
    2 yönü gayet iyi oluyor benim için sağlak olanlar için en ideali de orası gibi bence

• Skywards kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederiiim.. Deneyeceğim

• iamNS kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederiim

• hocam tertial almayı düşünüyorum ama masam ikea'nın falan değil düz masa pek kaliteli bir şey değil. ayağını tutturmakta sorun yaşar mıyım?pek bilgi bulamadım umarım görürsünüz

• -Shepard- kullanıcısına yanıt
    Marka/modeli ne olarak geçiyor hocam?

• umutdarici kullanıcısına yanıt
    Hiç hatırlamıyorum hocam modelini birkaç sene oluyor alalı. İkeaya gitme şansınız varsa bulabilirsiniz belki.Kabı şeffaftı. Küçük bir şeydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Shepard- -- 28 Eylül 2020; 20:39:49 >
  • -Shepard- kullanıcısına yanıt
    Tamamdır, teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: deütıpicin

hocam tertial almayı düşünüyorum ama masam ikea'nın falan değil düz masa pek kaliteli bir şey değil. ayağını tutturmakta sorun yaşar mıyım?pek bilgi bulamadım umarım görürsünüz
    Merhaba, masanın kaliteli kalitesiz olması fark etmiyor. ama sıkıştırabileceğiniz bir kısım olması gerekiyor.
    lightshot
    Screenshot
    https://prnt.sc/uph9uu

şurada yuvarlağa aldığım kırmızı gibi bir sıkıştırma yerinin olması gerek turuncu gibiyse her yeri biraz zor. ama çalışma masanızın yanındaki kitaplık(rafa) da sıkıştırabilirsiniz.

iyi çalışmalar

• çok teşekkürler tutturacak yer var masamda. yakın zamanda alacağım iyi akşamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: JonSnow01

https://www.hepsiburada.com/nisaluce-ledli-masa-lambasi-siyah-p-HBV00000IA4JY?magaza=Hepsiburada#reviews
    Alalı 2 hafta falan oluyor çok memnunum ders çalışırken normal lambayı açmıyorum sadece bu lamba açık ve ayarlanabilir falan baya iyi tavsiye ederim
    Konuyu açalı epey oldu, bazı nedenlerden dolayı ertelemiştim. Bugün siparişi verecekken bu konudaki ampül önerisi aklıma geldi girip lamba önerisini alayım derken sizin mesajınıza denk geldim. Memnun musunuz hocam?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.