Şimdi Ara

Masa lambası konusunda yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdiye kadar hiç masa lambası kullanmadım ama bu sene derslerim ağır olduğu icin kullanmayı düşünüyorum.Oda arkadaşıma da rahatsızlık vermek istemiyorum. Masa lambasi yoğun kullanımda gözlere zarar verir mi ? Onerebileceginiz veya kullandığınız masa lambası var mi ? düşünceleriniz nelerdir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bi zararı yoktur yav heralde. Çok güzel dikkat topluyor ama

• Yazmiyor sadece okuyorsan okuma ışığı al derim dusuk cihaz alirsan faydasi olmaz yuksek alsan oda ışıl ışıl olur millet rahatsiz olur masa lambasinda.bauhouse dan alirsin işte genelde Çin malidir garantisini kaselet

• quote:

Orijinalden alıntı: hayaletmavisi

Yazmiyor sadece okuyorsan okuma ışığı al derim dusuk cihaz alirsan faydasi olmaz yuksek alsan oda ışıl ışıl olur millet rahatsiz olur masa lambasinda.bauhouse dan alirsin işte genelde Çin malidir garantisini kaselet

Odayı tamamen aydınlatır mi ki

• :) aydinlatmayan lamba olur mu belki masaya iyice yanasirsan sen engellersin biraz iri yari bi tipsen yani arkadasinin yuzune gozune vurmaz ışık cok pahali seyler degiller cogu Çin mali bauhausedan al iade etme gununu sor isini gormedi iade et gitsin

• quote:

:) aydinlatmayan lamba olur mu belki masaya iyice yanasirsan sen engellersin biraz iri yari bi tipsen yani arkadasinin yuzune gozune vurmaz ışık cok pahali seyler degiller cogu Çin mali bauhausedan al iade etme gununu sor isini gormedi iade et gitsin

Haklısın hocam en iyisi aliyim bitane denerim ama hoşuma giderse gözümü bozmasın sonra

• Bozmaz kardesim.ben yillarca kullandim birsey olmadi.icin rahat etsin istiyorsan 1saatte bir mola ver olsun bitsin

• quote:

Bozmaz kardesim.ben yillarca kullandim birsey olmadi.icin rahat etsin istiyorsan 1saatte bir mola ver olsun bitsin

Teşekkürler yorumlar icin

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.